NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Po meni Bratstvo ima veoma dobre izglede da na kraju bude prvo mjesto,sve vodece ekipe dolaze u Gracanicu dok se ide onim slabijim,kazem treba se Daso izjasniti da li zeli pl i to je to,ako misli uci za trenera vratit Sadikovica i da covjek popravi ovo sto je pokvario Grbesic jer jedini Sadikovic moze nesto napravit sa ovom ekipom jer je zna u dusu ako daso nece ulazak nek stavi Muslimovica sa ovom nasom djecom i to je to,ovi igraci koji se pominju da idu nije mi zao nisu nista ni pokazali kao sto se pricalo da su pojacanja osim pljevljaka a onaj golman Mirza nista nije pomogo koliko je placen zato sretan mu put,bitno je da ostanu Musa,Šuša,Kadija,Kerim,Salkic,Pantic to je nasa okosnica a ovo ostalo svejedno se vode samo kao broj vidi se to na tekmama, pa mi smo imali 4-5 spiceva nismo dali go na strani i to bi ja lagano suljic,smajlovic,galin otpustio
naso jednog dobrog spica i cao jer od ovih nemas koristi
Teren u Gracanici se radi danas sam gledo sa trebina pola terena je izmjenjeno,kaze mi covjek u planu ja da se rade i svlacionice da se prosiruju u ovoj pauzi i da se trazi trener koji ima licencu,kaze mi taj covjek koji je ok sa dasom da ga toliko trenera zove i nude se to je ne moguce pa cakk i igraci zovu i nude se sami,bio je valjda i zavrsni rucak u ovoj sedmici na kojem je igracima sve isplaceno tako da si zadovolnji otisli kuci i jos nesto sto je najbitnije i najvjerovatnije da nece daso nikog pustit od igraca a i oni sami bi da ostanu u gracanici,bitno je samo da daso odabere dobrog trenera koji zna ovu ekipu ja bi najprije sadikovica ali dbg da ga daso vrati
svi igrači ostaju samo je golman mirza otišo,i prema još nezvaničnim informacijama,novi trener bratstva je DENIS SADIKOVIĆado78 je napisao/la:Teren u Gracanici se radi danas sam gledo sa trebina pola terena je izmjenjeno,kaze mi covjek u planu ja da se rade i svlacionice da se prosiruju u ovoj pauzi i da se trazi trener koji ima licencu,kaze mi taj covjek koji je ok sa dasom da ga toliko trenera zove i nude se to je ne moguce pa cakk i igraci zovu i nude se sami,bio je valjda i zavrsni rucak u ovoj sedmici na kojem je igracima sve isplaceno tako da si zadovolnji otisli kuci i jos nesto sto je najbitnije i najvjerovatnije da nece daso nikog pustit od igraca a i oni sami bi da ostanu u gracanici,bitno je samo da daso odabere dobrog trenera koji zna ovu ekipu ja bi najprije sadikovica ali dbg da ga daso vrati
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ma svima je jasno da ce Sadikovic bit trener7april je napisao/la:svi igrači ostaju samo je golman mirza otišo,i prema još nezvaničnim informacijama,novi trener bratstva je DENIS SADIKOVIĆado78 je napisao/la:Teren u Gracanici se radi danas sam gledo sa trebina pola terena je izmjenjeno,kaze mi covjek u planu ja da se rade i svlacionice da se prosiruju u ovoj pauzi i da se trazi trener koji ima licencu,kaze mi taj covjek koji je ok sa dasom da ga toliko trenera zove i nude se to je ne moguce pa cakk i igraci zovu i nude se sami,bio je valjda i zavrsni rucak u ovoj sedmici na kojem je igracima sve isplaceno tako da si zadovolnji otisli kuci i jos nesto sto je najbitnije i najvjerovatnije da nece daso nikog pustit od igraca a i oni sami bi da ostanu u gracanici,bitno je samo da daso odabere dobrog trenera koji zna ovu ekipu ja bi najprije sadikovica ali dbg da ga daso vrati
i sto se tice nekih igraca i ja sam cuo da ce gotov svi igraci ostat
Znači moramo dovesti golmanaGracanicaAA je napisao/la:Ma svima je jasno da ce Sadikovic bit trener7april je napisao/la:svi igrači ostaju samo je golman mirza otišo,i prema još nezvaničnim informacijama,novi trener bratstva je DENIS SADIKOVIĆado78 je napisao/la:Teren u Gracanici se radi danas sam gledo sa trebina pola terena je izmjenjeno,kaze mi covjek u planu ja da se rade i svlacionice da se prosiruju u ovoj pauzi i da se trazi trener koji ima licencu,kaze mi taj covjek koji je ok sa dasom da ga toliko trenera zove i nude se to je ne moguce pa cakk i igraci zovu i nude se sami,bio je valjda i zavrsni rucak u ovoj sedmici na kojem je igracima sve isplaceno tako da si zadovolnji otisli kuci i jos nesto sto je najbitnije i najvjerovatnije da nece daso nikog pustit od igraca a i oni sami bi da ostanu u gracanici,bitno je samo da daso odabere dobrog trenera koji zna ovu ekipu ja bi najprije sadikovica ali dbg da ga daso vrati
i sto se tice nekih igraca i ja sam cuo da ce gotov svi igraci ostat![]()
,sto se tice Mirze sretno mu dalje
Pratim konstantno ovaj dio Prve lige FBiH na forumu i prvih par dana poslije zavrsetka polusezone, glavna tema je bila Mladost iz Doboj-Kaknja, ali evo sad je Bratstvo tu gdje i treba da bude, a nadam se i na kraju sezone će biti onde gdje i treba da bude, a to je prvo mjesto na tabeli. Molim sve koji su malo bliži ljudima iz kluba da javljaju o promjenama u igračkom kadru i za šefa struke, da znamo svi 
Moje informacije govore sledec. Novi sef struke je Sadikovic. Dogovorena su za sada dva pojacanja a jedan od njih je Mujkic.... Da naglasim da nista od ovog nije zvanicno.Diablo55 je napisao/la:Pratim konstantno ovaj dio Prve lige FBiH na forumu i prvih par dana poslije zavrsetka polusezone, glavna tema je bila Mladost iz Doboj-Kaknja, ali evo sad je Bratstvo tu gdje i treba da bude, a nadam se i na kraju sezone će biti onde gdje i treba da bude, a to je prvo mjesto na tabeli. Molim sve koji su malo bliži ljudima iz kluba da javljaju o promjenama u igračkom kadru i za šefa struke, da znamo svi
www.nkbratstvogracanica.com
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
ovako sad sam cuo na radiju da ce dovest Helica i jos nekoga pa da pricaju o klubu o igracima da li cemo ici na 1 mjesto i itd...probat cu saznat kad ce to bit pa cu ovdje napisat.Diablo55 je napisao/la:Pratim konstantno ovaj dio Prve lige FBiH na forumu i prvih par dana poslije zavrsetka polusezone, glavna tema je bila Mladost iz Doboj-Kaknja, ali evo sad je Bratstvo tu gdje i treba da bude, a nadam se i na kraju sezone će biti onde gdje i treba da bude, a to je prvo mjesto na tabeli. Molim sve koji su malo bliži ljudima iz kluba da javljaju o promjenama u igračkom kadru i za šefa struke, da znamo svi
huhuhuhuhu bice para
cesc kruze ocito ti slabo znascesc4 je napisao/la:Moje informacije govore sledec. Novi sef struke je Sadikovic. Dogovorena su za sada dva pojacanja a jedan od njih je Mujkic.... Da naglasim da nista od ovog nije zvanicno.Diablo55 je napisao/la:Pratim konstantno ovaj dio Prve lige FBiH na forumu i prvih par dana poslije zavrsetka polusezone, glavna tema je bila Mladost iz Doboj-Kaknja, ali evo sad je Bratstvo tu gdje i treba da bude, a nadam se i na kraju sezone će biti onde gdje i treba da bude, a to je prvo mjesto na tabeli. Molim sve koji su malo bliži ljudima iz kluba da javljaju o promjenama u igračkom kadru i za šefa struke, da znamo svi
Sloboda Tuzla
No sikiriki ako ga Brko bude želio on će lično da mu ugradi tuning BYPASSfukaratz je napisao/la:cesc kruze ocito ti slabo znascesc4 je napisao/la:Moje informacije govore sledec. Novi sef struke je Sadikovic. Dogovorena su za sada dva pojacanja a jedan od njih je Mujkic.... Da naglasim da nista od ovog nije zvanicno.Diablo55 je napisao/la:Pratim konstantno ovaj dio Prve lige FBiH na forumu i prvih par dana poslije zavrsetka polusezone, glavna tema je bila Mladost iz Doboj-Kaknja, ali evo sad je Bratstvo tu gdje i treba da bude, a nadam se i na kraju sezone će biti onde gdje i treba da bude, a to je prvo mjesto na tabeli. Molim sve koji su malo bliži ljudima iz kluba da javljaju o promjenama u igračkom kadru i za šefa struke, da znamo sviSadikovic vec par sedmica ima ozbiljnih srcanih problema i na pretragama je u UKC-u Tuzla, vrlo moguce da ce i na operaciju pa u tom slucaju sigurno nece obavljati trenerski posao
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ubost cemo jednom.TzBulevar87 je napisao/la:Znači i ove sezone je cilj PL. Fino, fino...
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Dolaze ljudi sa param i zele ulagat u Bratstvo 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Kako sam sazno danas dole na stadionu je bio ko neki "sastanak" naravno bio je i Daso i bilo je jos par ljudi...Pa vidit cemo sta je to bilo 
Imal kakvih novosti ?
Ima ima ,TAĆA dobio na bingu 500 KMDiablo55 je napisao/la:Imal kakvih novosti ?
Sutra se pocinju pregovori sa trenerima... Dosta trenera se nudi.... Dosta igraca se nudi.... Cak i iz premijer lige... Ipak ubrzo ce se znati dosta toga

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
to vas opet siba euforijacesc4 je napisao/la:Sutra se pocinju pregovori sa trenerima... Dosta trenera se nudi.... Dosta igraca se nudi.... Cak i iz premijer lige... Ipak ubrzo ce se znati dosta toga![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kako god da bude opet ćemo igrati zajedno u svakom slučajustaragarda je napisao/la:to vas opet siba euforijacesc4 je napisao/la:Sutra se pocinju pregovori sa trenerima... Dosta trenera se nudi.... Dosta igraca se nudi.... Cak i iz premijer lige... Ipak ubrzo ce se znati dosta toga![]()
![]()
...hajde komsije da i to vidimo.....sretno u narednim danima
...sto se tice Slobode mislim da vam je blizu povratka Mujkic...nije lovacka da znate
..vise je za mustuluka
Forlan je napisao/la:Kako god da bude opet ćemo igrati zajedno u svakom slučajustaragarda je napisao/la:to vas opet siba euforijacesc4 je napisao/la:Sutra se pocinju pregovori sa trenerima... Dosta trenera se nudi.... Dosta igraca se nudi.... Cak i iz premijer lige... Ipak ubrzo ce se znati dosta toga![]()
![]()
...hajde komsije da i to vidimo.....sretno u narednim danima
...sto se tice Slobode mislim da vam je blizu povratka Mujkic...nije lovacka da znate
..vise je za mustuluka
A što se tiče Mujke dobar je za Simin Han a bliže je kući,nama više netreba.
Zadnja izmjena: sejonara, dana/u 10 dec 2014, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.