save je napisao/la:Dokle je došlo da moraš pljeskati ljudima što igraju za svoju, a ne neku tuđu reprezentaciju što prije nikad nije bilo dileme, ali doduše nije bilo ni tih pravila; ali svejedno kodeks sportista je sapo na niske grane.
Svatko onaj tko misli da mu se duguje nešto što igra za nas, po meni nije ni za grba reprezentacija.
Ne mislim ovdje na Juku, nego opčenito jer mislim da se on odlučio srcem bez obzira na sve, i da voli svoju zemlju i da je patriota.
Juka samo treba da se prođe ospica, odnosno mladalačkog zanosa i ponesenosti, odnosno da se malo spusti na zemlju i umije vodom, i mogao bi u budučnosti ako Bog da imati status jednog Mirze Delibašića u našoj zemlji, dakle da postane prava legenda, a da ne govorim da bi mogao biti jedan od ponajboljih igrača lige.
izvini, ali gdje ti živiš?
davno je došlo vrijeme da se plješće ljudima koji biraju umjesto lakšeg puta, teži put samo radi nečega tako neopipljivog kao što je patriotizam, najbolji ti je pokazatelj veliki odlijev naših ljudi u inostranstvo koji radi daleko manjega odbacuju naše državljanstvo radi drugoga koji mu nudi lakše riješavanja životne egzistencije
a ne zaboravi da kada se jusuf odlučio za nas zaigrati nova granitura KSBiH je tek došla, a sva prethodna iskustva 90% reprezentativaca sa savezom su bila negativna
ili si zaboravio rizvića, begića, preldžića i omića (ili kerića koji je bio u daleko boljoj situaciji nego ovi) koji su skoro pa imali idetičnu situaciju kao juka pa su završili pod zastavom slovenije?
i ako ne misliš na juku onda što pišeš ovakav post na njegovom topicu?
dok što se tiče juke i njegovih radnih navika da ih bogdom ima barem 30% BiH populacije sada bi nam barem 200% bilo bolje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10