Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la nerminh74 » 05 dec 2014, 09:54

lumani je napisao/la:Informisi se malo,Juka je zbog repke ratovao sa Denverom :!: Opet ponavljam Aco je pomogao najvise, onaj Aco kojeg je Harun posrao isto kao Juku.Harun ovdje glumi heroja jer ga je nagovorio da igra za bih,bravo Harune obavio si svoju duznost :!:
lumani, oni misle na U18 B divizije kada je jusuf bio anionimac
ali ocigledno se zaboravlja da je jusuf htijeo gledati svoj interes mogao je komotno umjesto tog prvenstva U18 B divizije igrati prvenstvo U 18 A divizije pod slovenackom zastavom i sada ispade nas savez ucinio puno vise za njega nego on za nas
a dobro si rekao, na molbu haruna, aco je odradio transfer u zadar

ali cu opet naglasiti mislim da je KS BiH u globalu pozitivan jer napokon za razliku od onih prije njih rade svoj posao, samo nije ni blizu bezsgrijesan i savrsen jer se previse cesto ego vodecih ljudi mjesa u njegov rad!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 05 dec 2014, 11:26

Dokle je došlo da moraš pljeskati ljudima što igraju za svoju, a ne neku tuđu reprezentaciju što prije nikad nije bilo dileme, ali doduše nije bilo ni tih pravila; ali svejedno kodeks sportista je sapo na niske grane.

Svatko onaj tko misli da mu se duguje nešto što igra za nas, po meni nije ni za grba reprezentacija.
Ne mislim ovdje na Juku, nego opčenito jer mislim da se on odlučio srcem bez obzira na sve, i da voli svoju zemlju i da je patriota.

Juka samo treba da se prođe ospica, odnosno mladalačkog zanosa i ponesenosti, odnosno da se malo spusti na zemlju i umije vodom, i mogao bi u budučnosti ako Bog da imati status jednog Mirze Delibašića u našoj zemlji, dakle da postane prava legenda, a da ne govorim da bi mogao biti jedan od ponajboljih igrača lige.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 dec 2014, 11:47

save je napisao/la:Dokle je došlo da moraš pljeskati ljudima što igraju za svoju, a ne neku tuđu reprezentaciju što prije nikad nije bilo dileme, ali doduše nije bilo ni tih pravila; ali svejedno kodeks sportista je sapo na niske grane.
Svatko onaj tko misli da mu se duguje nešto što igra za nas, po meni nije ni za grba reprezentacija.
Ne mislim ovdje na Juku, nego opčenito jer mislim da se on odlučio srcem bez obzira na sve, i da voli svoju zemlju i da je patriota.

Juka samo treba da se prođe ospica, odnosno mladalačkog zanosa i ponesenosti, odnosno da se malo spusti na zemlju i umije vodom, i mogao bi u budučnosti ako Bog da imati status jednog Mirze Delibašića u našoj zemlji, dakle da postane prava legenda, a da ne govorim da bi mogao biti jedan od ponajboljih igrača lige.
izvini, ali gdje ti živiš?
davno je došlo vrijeme da se plješće ljudima koji biraju umjesto lakšeg puta, teži put samo radi nečega tako neopipljivog kao što je patriotizam, najbolji ti je pokazatelj veliki odlijev naših ljudi u inostranstvo koji radi daleko manjega odbacuju naše državljanstvo radi drugoga koji mu nudi lakše riješavanja životne egzistencije
a ne zaboravi da kada se jusuf odlučio za nas zaigrati nova granitura KSBiH je tek došla, a sva prethodna iskustva 90% reprezentativaca sa savezom su bila negativna
ili si zaboravio rizvića, begića, preldžića i omića (ili kerića koji je bio u daleko boljoj situaciji nego ovi) koji su skoro pa imali idetičnu situaciju kao juka pa su završili pod zastavom slovenije?

i ako ne misliš na juku onda što pišeš ovakav post na njegovom topicu?

dok što se tiče juke i njegovih radnih navika da ih bogdom ima barem 30% BiH populacije sada bi nam barem 200% bilo bolje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 05 dec 2014, 11:55

Izvini, ali pišem tamo gdje mi odgovora i gdje imam pravo da pišem i imam pravo da iznosim svoje mišljenje, a ti ako misliš drugačije to je tvoj problem, a ne moj.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 dec 2014, 12:14

save je napisao/la:Izvini, ali pišem tamo gdje mi odgovora i gdje imam pravo da pišem i imam pravo da iznosim svoje mišljenje, a ti ako misliš drugačije to je tvoj problem, a ne moj.
interesatno, ja te brani od drugih koji bi da ti zabrane da pišeš jer sam mišljenja da svako ima pravo izraziti svoje mišljenje, ali ti moraš također prihvatititi činjenicu da se drugi neče složiti sa tvojim mišljenjem nego imati suprotno
npr. moje mišljenje je da ti pišeš poprilično ne argumentovano i površno, a u ostalom citiraj mi gdje sam ti ja i u jednom memonetu branio nešto da pišeš?!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 dec 2014, 12:24

ma daj ba ljudi pisete gluposti koga nema bezz njega se moze i mora on ne igra za kosarkaski savez i mahmutovica vec za bosnu i hercegovinu...isto kao sto je ne navijam za ksbih vec za bih..tako da ako on misli da je veci od svetog grba ja ga ne zelim gledat u repci ja sve sto zelim gledat su momci poput andrije borbu borbu i borbu do zadnjeg atoma :bih:
Samo Sarajevo

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 dec 2014, 13:02

kanarinac je napisao/la:ma daj ba ljudi pisete gluposti koga nema bezz njega se moze i mora on ne igra za kosarkaski savez i mahmutovica vec za bosnu i hercegovinu...isto kao sto je ne navijam za ksbih vec za bih..tako da ako on misli da je veci od svetog grba ja ga ne zelim gledat u repci ja sve sto zelim gledat su momci poput andrije borbu borbu i borbu do zadnjeg atoma :bih:
a hajde sada reci sto jusufa nema ili kada se to nije borio za BiH i to daleko vise od andrije???
tako da ti meni pišeš bezveze da ne kažem kao ti meni gluposti

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 dec 2014, 13:16

nerminh74 je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:ma daj ba ljudi pisete gluposti koga nema bezz njega se moze i mora on ne igra za kosarkaski savez i mahmutovica vec za bosnu i hercegovinu...isto kao sto je ne navijam za ksbih vec za bih..tako da ako on misli da je veci od svetog grba ja ga ne zelim gledat u repci ja sve sto zelim gledat su momci poput andrije borbu borbu i borbu do zadnjeg atoma :bih:
a hajde sada reci sto jusufa nema ili kada se to nije borio za BiH i to daleko vise od andrije???
gdje sammja napisao da se juka nije borio ccc ja sam rekao ako ne zeli i trazi izgovor u ksbih i ne treba ali ako zeli ja sam siguran da ce juka da se bori...zato kad citas malo razmisli znacenje
Samo Sarajevo

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 dec 2014, 13:39

kanarinac je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
gdje sammja napisao da se juka nije borio ccc ja sam rekao ako ne zeli i trazi izgovor u ksbih i ne treba ali ako zeli ja sam siguran da ce juka da se bori...zato kad citas malo razmisli znacenje
ne znam meni ovo piše ono što sam i parafrizirao, a ja ne znam šta si ti mislio nego sam pročitao što piše

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 dec 2014, 13:48

[qu"]
kanarinac je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
ne znam meni ovo piše ono što sam i parafrizirao, a ja ne znam šta si ti mislio nego sam pročitao što piše[/quote]
"AKO" on misli... ;)
Samo Sarajevo

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 dec 2014, 14:44

kanarinac je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:"kanarinac"ma daj ba ljudi pisete gluposti koga nema bezz njega se moze i mora on ne igra za kosarkaski savez i mahmutovica vec za bosnu i hercegovinu...isto kao sto je ne navijam za ksbih vec za bih..tako da ako on misli da je veci od svetog grba ja ga ne zelim gledat u repci ja sve sto zelim gledat su momci poput andrije borbu borbu i borbu do zadnjeg atoma :bih:
ne znam meni ovo piše ono što sam i parafrizirao, a ja ne znam šta si ti mislio nego sam pročitao što piše
"AKO" on misli... ;)
"KOGA NEMA BEZZ NJEGA SE MOŽE"

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 dec 2014, 15:51

nerminh74 je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:"kanarinac"ma daj ba ljudi pisete gluposti koga nema bezz njega se moze i mora on ne igra za kosarkaski savez i mahmutovica vec za bosnu i hercegovinu...isto kao sto je ne navijam za ksbih vec za bih..tako da ako on misli da je veci od svetog grba ja ga ne zelim gledat u repci ja sve sto zelim gledat su momci poput andrije borbu borbu i borbu do zadnjeg atoma :bih:
"AKO" on misli... ;)
"KOGA NEMA BEZZ NJEGA SE MOŽE"[/quote]
pa sta tu nije jasno koga nema bezz njega se moze i mora e sad dali nece biti juke elmedina nihada ili mirze isto dodje bezz njih se moze i mora...a abd da svi budu
Samo Sarajevo

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 dec 2014, 16:18

nije majka muju karala radi kartanja nego radi vađenja :kafa:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 dec 2014, 16:22

nerminh74 je napisao/la:nije majka muju karala radi kartanja nego radi vađenja :kafa:
ma daj ba ljudi pisete gluposti koga nema bezz njega se moze i mora on ne igra za kosarkaski savez i mahmutovica vec za bosnu i hercegovinu...isto kao sto je ne navijam za ksbih vec za bih..tako da ako on misli da je veci od svetog grba ja ga ne zelim gledat u repci ja sve sto zelim gledat su momci poput andrije borbu borbu i borbu do zadnjeg atoma
Samo Sarajevo

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 dec 2014, 16:23

kanarinac je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:nije majka muju karala radi kartanja nego radi vađenja :kafa:
ma daj ba ljudi pisete gluposti koga nema bezz njega se moze i mora on ne igra za kosarkaski savez i mahmutovica vec za bosnu i hercegovinu...isto kao sto je ne navijam za ksbih vec za bih..tako da ako on misli da je veci od svetog grba ja ga ne zelim gledat u repci ja sve sto zelim gledat su momci poput andrije borbu borbu i borbu do zadnjeg atoma
to je drugi put da mi kažeš da pišem gluposti, trećega puta ću reagovati

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 dec 2014, 16:34

koga nema bezz njega se mora moze moj otac se borio 4 godine u rovovima i jos hiljade bosanaca a mnogo njih nije ni zapamtilo da imamo ovu drzavu da bi sad neko ucjenjivao tu moju drzavu iko.....da bi neko htio igrati kada mu se digne ako hoce da igra igrat ce sto voli bosnu ako ne zeli igrat nace razlog da ne igra dali ce to biti klauzula u ugovoru povreda obrve povreda KSBIH......ovo ne mislim direktno na jusufa ali sam ovde ovo napisao jer se najvise pise dali ce on igrati....tako da ako iko ima da ne zeli da igra za moju bosnu ne zelim ga ni ja gledati u dresu sa svetim grbom :wave: .....nermine sad sam primijetio moderator ako ne dozovoljavas na ovom forumu drugacije misljenje ako se ne poklapa sa tvojim ti reaguj ;)
Samo Sarajevo

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 dec 2014, 20:36

kanarinac je napisao/la:koga nema bezz njega se mora moze moj otac se borio 4 godine u rovovima i jos hiljade bosanaca a mnogo njih nije ni zapamtilo da imamo ovu drzavu da bi sad neko ucjenjivao tu moju drzavu iko.....da bi neko htio igrati kada mu se digne ako hoce da igra igrat ce sto voli bosnu ako ne zeli igrat nace razlog da ne igra dali ce to biti klauzula u ugovoru povreda obrve povreda KSBIH......ovo ne mislim direktno na jusufa ali sam ovde ovo napisao jer se najvise pise dali ce on igrati....tako da ako iko ima da ne zeli da igra za moju bosnu ne zelim ga ni ja gledati u dresu sa svetim grbom :wave: .....nermine sad sam primijetio moderator ako ne dozovoljavas na ovom forumu drugacije misljenje ako se ne poklapa sa tvojim ti reaguj ;)
Ako pročitaš moju raspravu sa save-om vidjećeš da preferiram različita mišljenja, ali ne dozvoljavam vrijeđanja kao npr. kada neko napiše da drugi pišu gluposti

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 05 dec 2014, 22:05

nurko ostao u denveru, a ekipa otisla na road trip...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 dec 2014, 22:06

nerminh74 je napisao/la:
lumani je napisao/la:Informisi se malo,Juka je zbog repke ratovao sa Denverom :!: Opet ponavljam Aco je pomogao najvise, onaj Aco kojeg je Harun posrao isto kao Juku.Harun ovdje glumi heroja jer ga je nagovorio da igra za bih,bravo Harune obavio si svoju duznost :!:
lumani, oni misle na U18 B divizije kada je jusuf bio anionimac
ali ocigledno se zaboravlja da je jusuf htijeo gledati svoj interes mogao je komotno umjesto tog prvenstva U18 B divizije igrati prvenstvo U 18 A divizije pod slovenackom zastavom i sada ispade nas savez ucinio puno vise za njega nego on za nas
a dobro si rekao, na molbu haruna, aco je odradio transfer u zadar

ali cu opet naglasiti mislim da je KS BiH u globalu pozitivan jer napokon za razliku od onih prije njih rade svoj posao, samo nije ni blizu bezsgrijesan i savrsen jer se previse cesto ego vodecih ljudi mjesa u njegov rad!

Nermine,skontao sam da misle na. B diviziju,nego se pitam zar je ta b divizija napravila NBA igraca od Jusufa.opet moram ponoviti a diviziju i pisma Haruna gdje ljubi Juku,a kraj price svi znamo.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 dec 2014, 22:15

KK_Bosna je napisao/la:nurko ostao u denveru, a ekipa otisla na road trip...
Ponavljam čekam februar da vidim da li sam na žalost bio u pravu i da je Jusufu bilo bolje da je i ovu sezonu ostao u Cedeviti i igrao euroligu

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.