Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mirza Teletović
Mirza bi trebo i 13 decembra protiv Charlotta biti starter jer noc prije igraju u gostima protiv Phile, znaci ocekivati ga je u prvoj petorci ponovo
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Gdje se moze naci statistika svih koseva, mislim na ovo sto je prekucao 1000 poena.musla je napisao/la:ii Boga mi Mirza nam prešao 1000 poena u NBA![]()
@chinaglia evo ga malo je skočio u procentu 3pt,sad je 62
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
http://www.basketball-reference.com/pla ... tmi01.htmlemir79 je napisao/la:Gdje se moze naci statistika svih koseva, mislim na ovo sto je prekucao 1000 poena.
A.F.C. Bournemouth!
- el-fighter
- Kontakt:
Ako i u utakmici protiv Atlante, koja se igra veceras u 1:30 (1:40 sto bi, cini mi se, Otelo rekao
), Plumlee udje u igru prije Mirze, onda bi moderatori trebali progledati kroz prste raji i nikoga ne banovati.
Mirza sinoc odigrao po meni najbolju utakmicu od dolaska u NBA. Dominirao je na obje strane parketa i doslovno pobijedio Spurse. Samopouzdanje je vratio, a nadam se i sut za 3, koji je sinoc odlicno funkcionisao. Sada mu treba nekoliko partija sa 10+ poena u nizu, da se u potpunosti vrati u formu, a onda mozemo ocekivati najbolje. Bas kao sto je neko napisao, uopste se nije primjetilo da je uzeo 13 suteva, jer ih je jako dobro rasporedio i nije silovao loptu. Bilo je zaista prelijepo vidjeti onu situaciju kada Mirza hvata defanzivni skok, prenosi loptu na protivnicku polovinu, dize se sut i pogadja. To je doza bezobrazluka koja mu treba. Mora pokazati da nije neka fufica koja ce igrati za neku od zvijezda i trpiti ih i kada im ide i kada ne mogu bazen pogoditi.
Mirza majstore, samo tako nastavi!
Mirza sinoc odigrao po meni najbolju utakmicu od dolaska u NBA. Dominirao je na obje strane parketa i doslovno pobijedio Spurse. Samopouzdanje je vratio, a nadam se i sut za 3, koji je sinoc odlicno funkcionisao. Sada mu treba nekoliko partija sa 10+ poena u nizu, da se u potpunosti vrati u formu, a onda mozemo ocekivati najbolje. Bas kao sto je neko napisao, uopste se nije primjetilo da je uzeo 13 suteva, jer ih je jako dobro rasporedio i nije silovao loptu. Bilo je zaista prelijepo vidjeti onu situaciju kada Mirza hvata defanzivni skok, prenosi loptu na protivnicku polovinu, dize se sut i pogadja. To je doza bezobrazluka koja mu treba. Mora pokazati da nije neka fufica koja ce igrati za neku od zvijezda i trpiti ih i kada im ide i kada ne mogu bazen pogoditi.
Mirza majstore, samo tako nastavi!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ja izbacujem klip samo sa poenima i dok se utakmica čak i ne završi, lako je praviti klip sljedećeg dana sa kompletnim učinkom kao taj.fixator je napisao/la: ali ovdje ima svaki njegov skok
@vedatore ti si kraljvedator je napisao/la:Ja izbacujem klip samo sa poenima i dok se utakmica čak i ne završi, lako je praviti klip sljedećeg dana sa kompletnim učinkom kao taj.fixator je napisao/la: ali ovdje ima svaki njegov skok
🔵⚪
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: AW: Mirza Teletović
Meni je nekako najbolja partija bila protiv lejkersa , kad su gubili 24 poena razlike pa ih mirza vracao_dreamer_ je napisao/la:Meni je ipak bolja ona protiv dallasa mada je close call. U ovoj mu diaw poena nije uvacio + 15 skokovafilip13 je napisao/la:je li ovo mirzina najbolja tekma u nba?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
svejedno77
- Kontakt:
Raja uci ce Mirza prvi protiv Atlante ne zbog prosle utakmice, nego zato sto je Mike Scott Stretch Four ali me i to malo brine jer ovaj Mike Scott je brzi, ima bolji odraz i igra bolju odbranu od Diaw-a. Nadam se da ce bas protiv tako receno malo nezgodnog igraca odigrati dobru utakmicu jer bilo bi dobro da ovaj mjesec dobro odradi ima i u ovome mjesecu jos back-to-back utakmice gdje ce startati i imat vecu minutazu. I ovo 25 minuta po utakmici u prosjeku dosad izgleda sasvim dobro..
Treba biti dostojanstven i ne krenuti sa psovanjem niko koristi od tog nema osim što će bezze sedam dana odmarati i neće Mirzu ispratiti na forumu. Ja ne znam Mirzu gledati bez SS.ba i ove extra raje što noći provodi ovdje postali smo ko mala porodica.el-fighter je napisao/la: Plumlee udje u igru prije Mirze, onda bi moderatori trebali progledati kroz prste raji i nikoga ne banovati.![]()
Jedna od najboljih akcija Mirze kako je ovo odradio maestralno
-
svejedno77
- Kontakt:
s tim da ocekujem da ce KG izac prije Millsapa ako bude mirza usao prvi bit ce zanimljivo kako ce se snac sa njim..
Posto je neko pitao:
Mirza do sada zabio 1102 poena u NBA, od toga 1003 u toku regularne sezone
Mirza do sada zabio 1102 poena u NBA, od toga 1003 u toku regularne sezone
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Piso sam vec jednom ali da ponovim da zapisete u kalendare... U decembru Netsi imaju 5 back to back utakmica tako da bi Mirza jos 4 starta u ovom mjesecu mogo imati.
Igraju 12 i 13 Decembra
16 i 17
26 i 27
29 i 30

Igraju 12 i 13 Decembra
16 i 17
26 i 27
29 i 30
Veceras akoBogda 25 poena 7 skokova i 3 asistencije...sretno Mirzetee
Ide brat veceras opet na 20+ jos kad bi Hollins bar nagovijestio da je moguce da Mirza postane starter...
http://sportsport.ba/ino_kosarka/teleto ... otu/147157" onclick="window.open(this.href);return false;
Mirza Babuka
Mirza Babuka
- pinkmanjesse
- Kontakt:
Sta mislite kakve su sanse hoce li startati vcrs,kad ce se znati ?
ma nece startati sto posto vraca se garnet veceras u postavu...pinkmanjesse je napisao/la:Sta mislite kakve su sanse hoce li startati vcrs,kad ce se znati ?
Mislim da ce biti bruku raje na forumu u iscekivanju jos jedne odlicne partije. I svaki put tako bude i na kraju Mirza bude los...nadam se da ce napokon odigrati dvije sjajne tekme zaredom
Let's go Mirzaaa let's gooo
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
neka rajeee,neka neka,ajde Mirzeteee jedva cekamo,a zna li iko koji je najveci broj suteva sto je uzeo u jednoj utakmici?
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
I ja se stvarno nadam da ce Mirza danas nastaviti tamo gdje je zavrsio protiv SpursaVedad87 je napisao/la:Mislim da ce biti bruku raje na forumu u iscekivanju jos jedne odlicne partije. I svaki put tako bude i na kraju Mirza bude los...nadam se da ce napokon odigrati dvije sjajne tekme zaredom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.