Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Ovo nije istina, sezonu kad je tek dosao je odigrao odlicno. Poceo je pruzat lose partije tek kad ga je Wenger prebacio na DM-a.Seaman je napisao/la:arteta odigra dvije solidne utakmice i krene drkanje na njegaa lik od kada je u klubu, je u 80% tekmi bio među najlošijima i upravo njegova pozicija najveći problem u ovim jačim tekmama plus voajerova taktika koja bude potpuno promašena,titani od centralnih napadača koji su 0 u realizaciji i nisu u stanju metnuti prvu šansu u takvoj tekmi,golman koji u pravilu tad nemože ništa obraniti ili se totalno krivo postavlja i kombinacija nekih jeftinih golova iz grešaka obrane,sve zajedno to je puno previše za neki ozbiljan klub koji bi se trebao boriti na svim frontovima za vrh
Ozymandias je napisao/la:Ovo nije istina, sezonu kad je tek dosao je odigrao odlicno. Poceo je pruzat lose partije tek kad ga je Wenger prebacio na DM-a.Seaman je napisao/la:arteta odigra dvije solidne utakmice i krene drkanje na njegaa lik od kada je u klubu, je u 80% tekmi bio među najlošijima i upravo njegova pozicija najveći problem u ovim jačim tekmama plus voajerova taktika koja bude potpuno promašena,titani od centralnih napadača koji su 0 u realizaciji i nisu u stanju metnuti prvu šansu u takvoj tekmi,golman koji u pravilu tad nemože ništa obraniti ili se totalno krivo postavlja i kombinacija nekih jeftinih golova iz grešaka obrane,sve zajedno to je puno previše za neki ozbiljan klub koji bi se trebao boriti na svim frontovima za vrh
Njima ne vredi ni crtat.topnik1 je napisao/la:Jeste vi toliko ograničeni da ne možete shvatiti da je poenta da je Arteta odigrao zadnje dvije utakmice dobro na poziciji DMF-a i da je to najbolji pokazatelj koliko bi nama značio dobar DM.
Jel to toliko teško upaliti moždane vijuge i shvatiti tako prostu stvar ?
Eto baš je meni u interesu da mi jbni Arteta bude na toj poziciji čitavu godinu dana.
Paja i Seaman pljuju po defaultu i na njihovo seljakanje smo navikli al ovako kad se drugi priključi stvarno nema smisla
Seaman je napisao/la:Ozymandias je napisao/la:[
Ovo nije istina, sezonu kad je tek dosao je odigrao odlicno. Poceo je pruzat lose partije tek kad ga je Wenger prebacio na DM-a.
svako ima svoj okus,i na cmf-u ništa posebnoza mene smeće od igrača i igrač nedostajan prvih 11 kluba,a vjerojatno i klupe u pravom Arsenalu
Boss on Theo: "He has an injection today so he will not play. Galatasaray is also too early"
Monreal is out for tomorrow's game. Hopefully Gibbs will be back"
Wenger: "Szczesny should be in full training today. Debuchy is back in training. It's too early for him"
Samo ne znam kako se ova dvojica povrijedišeWe might also lose Tomas Rosicky for a thigh problem and Yaya Sanogo for a calf problem.
57% of Alexis Sanchez's goals have been the opening goal of the game.
Nije ni meni jasno sto ga nema. A i Joel ce biti otjeran jako brzo. Wenger je prije ako nista imao oko za talente.BigBigBang je napisao/la:Jos malo i sace godina dana otkad je misteriozno nestao Serge Gnabry, mladi igrac koji nas je u ono malo utakmica sto je igrao sve odusevio![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.