AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
ja i ne bi volio da se vrati 30 godina vec a valja dati 20-25mil. za njega..pa radije bi na nekog mladjeg da daju te pare, al dzaba pricamo nit ce doci nit ce nasi dati tolike pare... nazalost moramo se zadovoljiti i u narednim godinama prosjecnim igracima i to je to.
FORZA MILAN
Najbolja partija ove sezone od ovog tima po meni. Da pohvalim van Ginkela vidi se da momak zna, još kad se oslobodi početnog pritiska i ako mu budu dali da igra biće veoma dobro pojačanje. Samo šteta što je pozajmica bez prava otkupa?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Šteta što ga se prekasno stavilo u igru jer se vraća i Montolivo pa se proširuje konkurencija, ali bi možda mogao biti od krucijalne važnosti kada Honda ode, čak i da postane prvotimac. Sve je na njemu.
Kažem "možda" jer se nadam da Pippo neće srati sa svojim ljubimcima Polijem i Muntarijem, treba ih sve skupa upucati ako protiv Genove počnu.
Kažem "možda" jer se nadam da Pippo neće srati sa svojim ljubimcima Polijem i Muntarijem, treba ih sve skupa upucati ako protiv Genove počnu.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Veza De Jong, Montolivo, Van Ginkel izgleda sasvim pristojno a u napadu su moguće razne kombinacije (Faraon, Honda, Menez, Jack, Tores, Pazzini, Niang). Još uvijek nam je glavni problem odbrana, jer koju god kombinaciju da izvede meni ne ulijeva sigurnost (mada su zadnju utakmicu bili dobri). Kad smo već kod odbrane treba naglasiti i problem sa lijevim bekom, jer pored Silje koji do sada nije uputio upotrebljiv centaršut, imamo Armera, koji nije ništa bolji od ovog prvog. Po meni možda i najkritičnija pozicija u ovom timu. Pored lijevog beka, potrebno je pojačati i vezni red (sa pravim kreativcem) i dovesti jednog dobrog štopera (riještiti se bonere i mexesa) i bila bi to dobra ekipa.
Il Club più titolato al mondo!
Ljudi, vi bekove samo gledate kroz centaršut.Uloga beka je puno veća od toga, pa danas na svijetu jedva je moguće naći tri desna i tri lijeva beka koji su u stanju konstantno dobro centrirati.I oni se nalaze u ekipama koje 70% vremena provedu u zadnjih 30 metara protivničke polovine terena.Dok naši bekovi puno puta ne mogu izaći sva svoje polovine.
Za kvalitetan centaršut moraš izraditi dobru akiciju,otvoriti malo prostora,tu i napadači moraju odraditi svoju rolu kako treba.

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
marek jankulovski i cafu samo kad se sjetim

[youtube][/youtube]
i taj pirlo koji jos uvijek traje

[youtube][/youtube]
i taj pirlo koji jos uvijek traje

Mora da se šališ. Ne tražim ja od njih da izbace igrača pa upute centaršut. Problem i jest što x puta znaju biti neometani i poslati loptu na tribine, ili u najboljem slučaju na drugu stranu u aut. Nama je premija kad pogode šesnaesterac. Slažem se da se igra beka ne bazira samo na centaršutevima, imaju oni i defanzivne zadatke, al problem je što i njih ne obavljaju kvalitetno. Da se razumijemo, govorim od našim lijevim bekovima, jer ove godine desni bekovi (Abate, Rami, BoneraAgentttB je napisao/la:Ljudi, vi bekove samo gledate kroz centaršut.Uloga beka je puno veća od toga, pa danas na svijetu jedva je moguće naći tri desna i tri lijeva beka koji su u stanju konstantno dobro centrirati.I oni se nalaze u ekipama koje 70% vremena provedu u zadnjih 30 metara protivničke polovine terena.Dok naši bekovi puno puta ne mogu izaći sva svoje polovine.Za kvalitetan centaršut moraš izraditi dobru akiciju,otvoriti malo prostora,tu i napadači moraju odraditi svoju rolu kako treba.

Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
kad vec spominjete Abate-a sta je sa njim?? povreda?? ono sto je odigrao utakmica ove sezone bilo je odlicno i imo je asistenca ko za citavu proslu sezonu ako ne i visemuxa je napisao/la:Mora da se šališ. Ne tražim ja od njih da izbace igrača pa upute centaršut. Problem i jest što x puta znaju biti neometani i poslati loptu na tribine, ili u najboljem slučaju na drugu stranu u aut. Nama je premija kad pogode šesnaesterac. Slažem se da se igra beka ne bazira samo na centaršutevima, imaju oni i defanzivne zadatke, al problem je što i njih ne obavljaju kvalitetno. Da se razumijemo, govorim od našim lijevim bekovima, jer ove godine desni bekovi (Abate, Rami, BoneraAgentttB je napisao/la:Ljudi, vi bekove samo gledate kroz centaršut.Uloga beka je puno veća od toga, pa danas na svijetu jedva je moguće naći tri desna i tri lijeva beka koji su u stanju konstantno dobro centrirati.I oni se nalaze u ekipama koje 70% vremena provedu u zadnjih 30 metara protivničke polovine terena.Dok naši bekovi puno puta ne mogu izaći sva svoje polovine.Za kvalitetan centaršut moraš izraditi dobru akiciju,otvoriti malo prostora,tu i napadači moraju odraditi svoju rolu kako treba.
) imaju prolaznu ocjenu.

nam treba jaka sredina terena cime se odma rastereti i odbrana (jer odma i oni sigurnije djeluju) i napad ( jer ne moraju se vracati na pola terena po loptu i ima neko podvaliti loptu i izbaciti napadaca 1 na 1 sa golmanom)...mi bez toga nemamo sta traziti jer i de jong i montolivo su tu jos 2 godine na vrhunskom nivou a ne naziru se promjene u klubu i zelja da se ulozi u pojacanja plus ove mlade nade salju se na posudbe gdje samo propadaju jer nemaju uz koga nadograditi svoju igru..
FORZA MILAN
Moderni fudbal se vecinom zasniva na krilnim igracima i danas se bek vise ne smatra kvalitetnim bekom ako nije dobar na oba fronta, pa vecina danasnjih klubova uglavnom tezi imati makar jednog prodornog bocnog igraca. Niko ne ocekuje slalome a la Messi ili bilo kakve nadrealne stvari, ali brate bar se ponekad prikljuci napadu, odigraj dupli pas, odvuci igraca, ma bilo sta, samo mi ne glumi smetajuce statue na terenu.
Dosadasnje igre Abatea su po meni jedan od glavnih razloga Hondine forme (interesantno da je ovaj opao bas nekad kad i Abate) dok se s druge strane Siljina losa forma i nesposobnost u napadu dosta odrazila i na samog Saravija.

Dosadasnje igre Abatea su po meni jedan od glavnih razloga Hondine forme (interesantno da je ovaj opao bas nekad kad i Abate) dok se s druge strane Siljina losa forma i nesposobnost u napadu dosta odrazila i na samog Saravija.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
U pm, nije valjda da nam stize "pojacanje" u vidu Brozovica?
Radije platite Berluskoniju nocnu damu, bar da znas na sta su pare otisle.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Kakav je igrac Brozovic? Koju poziciju igra?
Hvala!
Hvala!
Ma boga pitaj, fazon neki ofanzivni vezni, kurcina moja. Da bar valja pa haj, nece iz mog dzepa ici 8 miliona, ali ne vidim kako je ovaj lik bolji od jednog Birse, da ne pricam Saponare.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- korisnikforuma
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:

Milan im je svima bio suđen

Otprilike točnorope11 je napisao/la:Ma boga pitaj, fazon neki ofanzivni vezni, kurcina moja. Da bar valja pa haj, nece iz mog dzepa ici 8 miliona, ali ne vidim kako je ovaj lik bolji od jednog Birse, da ne pricam Saponare.

haj sad nek' neko nadje sliku sa seedorfom kad je bio dijete 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- korisnikforuma
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

- IlPrincipe
- Kontakt:
Barrone i Gennaro, kako su ovo dobra vremena bila
Bili smo na krovu svijeta.

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Barbara ima jasan nijet,novi Milanov dom da bude gotovo za 5 godina, možda bi to bilo i brže da u Italiji ne treba srediti milion nekih zakonskih stvari,prije nego se počne nešto raditi.Projekat novog stadiona bi trebao biti predstavljen početkom sljedeće godine(za 2-3 mjeseca).
Pare haman nisu problem jer dosta je zaintersovanih kompanija za taj projekat.Hajde pa da i to dočekamo ako Bog da,jer da se ovo riješilo prije par godina, puno bi drugačije danas Milan izgledao.
Portieri:Abbiati, Agazzi, Diego Lopez.
Difensori: Armero, Bonera, Mexes, Rami, Zaccardo, Zapata.
Centrocampisti: Bonaventura, De Jong, Montolivo, Poli, Saponara, Van Ginkel.
Attaccanti: El Shaarawy, Honda, Menez, Niang, Pazzini, Torres.
Pare haman nisu problem jer dosta je zaintersovanih kompanija za taj projekat.Hajde pa da i to dočekamo ako Bog da,jer da se ovo riješilo prije par godina, puno bi drugačije danas Milan izgledao.
Portieri:Abbiati, Agazzi, Diego Lopez.
Difensori: Armero, Bonera, Mexes, Rami, Zaccardo, Zapata.
Centrocampisti: Bonaventura, De Jong, Montolivo, Poli, Saponara, Van Ginkel.
Attaccanti: El Shaarawy, Honda, Menez, Niang, Pazzini, Torres.
@francobaresi
Bonera ionako bode u oči i bez tih crvenih slova.
Očekuje se ista postava kao protiv Udinesea samo što će ovaj put igrati De Jong umjesto onog konja. Još da je kojim slučajem Abate bio spreman bilo bi skoro pa idilična postava, ali i ovako se ne čini loše.

Očekuje se ista postava kao protiv Udinesea samo što će ovaj put igrati De Jong umjesto onog konja. Još da je kojim slučajem Abate bio spreman bilo bi skoro pa idilična postava, ali i ovako se ne čini loše.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
to bonera crven zato sto je kapiten ?
ne znam za vas al ja sutra ocekujem pobjedu, fino bi bilo vidjeti faraona da sutra zabije, nako malo radi reakcije

ne znam za vas al ja sutra ocekujem pobjedu, fino bi bilo vidjeti faraona da sutra zabije, nako malo radi reakcije

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.