31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 31.03.2015 / Austrija - BiH
E hvala ti gringonja. Znam jarane, bio sam i na tom vašeru, a vidio sam odmah tu blizu i gospoje.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: 31.03.2015 / Austrija - BiH
Poslije tekme, u Ottakring. 
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

-
- Kontakt:
ma nema na cemu prijateljuBelmin6 je napisao/la:E hvala ti gringonja. Znam jarane, bio sam i na tom vašeru, a vidio sam odmah tu blizu i gospoje.

- Nerminovic
- Kontakt:
@Goalgetter
kakva je kontrola na stadion?

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakve ti to rekvizite planiras unositiNerminovic je napisao/la:@Goalgetter

Ma samo te malo ispipaju imas li neke tvrde predmete kod sebe, nista specijalno

ma ja ba, svi su drugi krivi za vas neuspjeh samo vi niste. kriv je vjetar jer je puhao desno, a ne lijevo. krivi su igraci Slavije, jer su se pazi ovo, usudili sutati na vas gol. Ma to je cisti bezobrazluk. krivi su igraci leotara jer su jer su se borili da ostanu u ligi. Sram ih bilo. Ma citav dunjaluk je kriv, samo vi ne. Daj ba stipu te price majke ti. I da neidemo vise u off ako imas sta reci posalji mi na pm.emirzlaTu je napisao/la:I ja kazem,kako Zeljo nepobijedi pisljivi LeotarTMovac je napisao/la:Ako Amaw bude selektor treba mu poslat i zastavu LeotaraemirzlaTu je napisao/la:wien brate, ponesi Slobodinu zastavu![]()
mojne ba te price. niko vam nije kriv sto niste uspjeli pobjediti pisljivu Slaviju. niste je cak trebali ni pobjediti. trebali ste izgubiti samo s manje od 2 gola razlike. zato tisu....stvar karaktera i morala?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
ma kontrola je bezze....bar je tako bilo kad je austrija igrala s brazilom, ali poznaju oni sigurno fanaticose, tako da je tesko reci kakva ce biti kontrola kod nasih hahahaha.....al cujem, da mnogo momaka planira uletiti na igraliste da se slika s igracima.......
@goalgetter.....mozda dzeko bude opet u "Cream-u"
@goalgetter.....mozda dzeko bude opet u "Cream-u"

- Nerminovic
- Kontakt:
vidjeces brate, spreman samGoalgetter je napisao/la:Kakve ti to rekvizite planiras unositiNerminovic je napisao/la:@Goalgetter
Ma samo te malo ispipaju imas li neke tvrde predmete kod sebe, nista specijalno.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
karte su vec obezbijedjene ... bice puno navijaca nasih i navijackih grupica
belaj boys bec ce isto bit dobri momci poznajem nekoliko od njih
samo da vidimo ko ce nam bit trener

belaj boys bec ce isto bit dobri momci poznajem nekoliko od njih
samo da vidimo ko ce nam bit trener

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Prostitutka na ulicama nema vise, zabranijo grad! samo po oficijelnim nocnim klubovimagringonjaOnajDrugi je napisao/la:stadion je u drugom distriktu, mjesto se zove PRATER.....imas tu i one djavoluke (vaser) i prostitutke, znaci ako budes tuzan i izfrustriran nakon tekme, svratis tamo, da ti one malo olaksaju bolBelmin6 je napisao/la:@Goal ili @Corleone
Jel ovaj stadion u cetvrtom ? Ili drugom ?

misliš prostitutke iskorjenjene, ostale samo kurveMaksuzBaksuz je napisao/la:Prostitutka na ulicama nema vise, zabranijo grad! samo po oficijelnim nocnim klubovimagringonjaOnajDrugi je napisao/la:stadion je u drugom distriktu, mjesto se zove PRATER.....imas tu i one djavoluke (vaser) i prostitutke, znaci ako budes tuzan i izfrustriran nakon tekme, svratis tamo, da ti one malo olaksaju bolBelmin6 je napisao/la:@Goal ili @Corleone
Jel ovaj stadion u cetvrtom ? Ili drugom ?![]()

-
- Kontakt:
da pitam raju iz beca/austrije....da li ce biti neki organizovani "put" do stadiona? ono, da li ce se raja skupit naprimjer kod svetog stefana u prvom distriktu ili nece biti nikakve organizacije?
Joj kad ovog uhapse pa ostanem sam.Nerminovic je napisao/la:vidjeces brate, spreman samGoalgetter je napisao/la:Kakve ti to rekvizite planiras unositiNerminovic je napisao/la:@Goalgetter
Ma samo te malo ispipaju imas li neke tvrde predmete kod sebe, nista specijalno.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:da pitam raju iz beca/austrije....da li ce biti neki organizovani "put" do stadiona? ono, da li ce se raja skupit naprimjer kod svetog stefana u prvom distriktu ili nece biti nikakve organizacije?
grigi brate bice sigurno !!
ima jos do tog al bice milion posto !
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- Goalgetter
- Kontakt:
I ja mislim. Jos kad se zada uz alkohol i snus, nece to na dobro.Cartman je napisao/la:Joj kad ovog uhapse pa ostanem sam.Goalgetter je napisao/la:vidjeces brate, spreman samNerminovic je napisao/la: Kakve ti to rekvizite planiras unositi

- Nerminovic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
daleko je do toga brate,ali bice slika na nasem podforumuChinaglia je napisao/la:wien brate, ponesi Slobodinu zastavu

sigurno cu neki video da napravim...sve grmi bosna bosna,samo ja sam,**** te sarajvooo

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Kakav Ottakring, to je BalkanstraßeGoalgetter je napisao/la:Poslije tekme, u Ottakring.

Bice marisane, bolje u Flash

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Goalgetter
- Kontakt:
Bio sam u martu u Becu, prije Vienna City Marathona kad sam na njemu trcao, noc prije u toj par diskoteka tamo, i pisalo je Ottakringstraße.emir79 je napisao/la:Kakav Ottakring, to je BalkanstraßeGoalgetter je napisao/la:Poslije tekme, u Ottakring.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk![]()
Bice marisane, bolje u Flash

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.