OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

nesvrstani
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la nesvrstani » 04 dec 2014, 14:27

barca_87 je napisao/la: prosle sezone je cilj bio opstanak u ligi ,kakav play off :damn:,play off bi bio samo neki bonus(iako su bili veoma blizu i tome) jer uopste nije cilj bio play off s obzirom da su usli u prvu ligu nespremni totalno 7 dana prije pocetka prvenstva ,doveli igrace za ligu ispod a odjednom igraju najjacu ligu ,da pratis malo koliko pricas da nesto znas znao bi to .
ove sezone pobjedili su favorizirani siroki i ostale utakmice kod kuce ,u gostima igrali protiv do sad neporazenih sparsa.
isto proslo kolo u gostima protiv leotara imali sut za pobjedu, koji do sad ima samo jedan poraz i koji je odma ispod sparsa sa 6 1 omjerom al et na kraju nesretno izgubise. sve u svemu govoriti o nekom katastrofalnom startu je smijesno.
kakav crni katastrofalan start bgt ,o cemu pricas,nemoj pisat neke stvari a ne pratis klub ni ligu haman uopste

a berba veliki mocnik ,kontrolise sve medije u bosni ,niko ne smije pisat nista protiv slobode
joj sta napravise od covjeka :facepalm:
de postedi me pametovanja, znam sigurno vise nego ti o stanju... buduci da tako naivno gledas stvari da ti objasnim... nije euroliga pa da ti treba uigranost ekipe nego liga 13 bih, kada je cilj opstanak ne dovodis crnca za 1500dolara ili proslogodisnjeg prvog strijelca lige hadzifejzovica ili kasnije persica... naravno da ce pustit u javnost da je cilj opstanak da bi se skinuo pritisak, da je aid doveo 2 igraca odma koje je mula trazio a i ovdje su se ta imena spominjala uz ostatak ekipe mogli su igrati lagano play off, zbog tih stvari je bio i upitan mulin ostanak ali su kao eto nasli zajednicki jezik, citaj iste ambicije koje je mula odma htio a to je play off... ako su hadzifejzovic, crni i kasnije persic igraci za ligu ispod onda ti znas bolje od mene...

jeste los start... kakav crni favorizirani siroki pa pogledaj im sastav koji je znatno podmladjen, siroki u mejdanu nije bio favorit i kad je dolazio sa jacim ekipama... dalje, ne znam jesil slucajno il namjerno preskocio poraz od mladosti koja je ove sezone jedino dobila slobodu, ako je cilj play off tebi je razlog poraza dovoljan u tome sto su eto ekipe neporazene, nigdje veze... od kada su to navijaci kosarke u tuzli zadovoljni sa omjerom 4-3... ima sloboda finu ekipicu bolju i od leotara i sparsa koji je slabiji nego prosle godine i iz tog razloga mislim da ovo moze puno bolje, ti ako si zadovoljan tvoja stvar ali ja generalno mislim da je moglo puno bolje... pratim ja klub i ligu kazem da ih nisam gledao nijednom uzivo, naravno da mi je drago kad dobiju, bolje od ovog tuzla nema i treba se pomiriti s tim sto se desilo...

neko je gore pitao za hasandica, 24 godine ima, na godinu je potpisao i ako ostane u bih igrat ce za slobodu jer ga nijedan drugi klub osim sparsa ne moze platiti... zabijao je i u zrinjskom 20-30 kao npr protiv slobode u mejdanu ali je imao i dosta padova vjerovatno sto je tesko igrat kad ti dobijes 1 i po platu za pola godine a kuci teska situacija, u slobodi sve redovno pa onda moze se skoncetrisat samo na kosarku, znam dok je igrao za bosnu da nije marke dobio a spavao na duseku pa se onda vratio u zrinjski...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 04 dec 2014, 15:46

@nesvrstani
Sloboda bi uzela i Spurse i Leotar i Mladost samo da ima jos jednog centra jer ce Damir ocelavit sa onim Petricem. Pod hitno na polusezoni dovesti jos jednog centra.
Jedan grad, jedna ljubav!

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 04 dec 2014, 17:15

Gifron je napisao/la:@nesvrstani
Sloboda bi uzela i Spurse i Leotar i Mladost samo da ima jos jednog centra jer ce Damir ocelavit sa onim Petricem. Pod hitno na polusezoni dovesti jos jednog centra.
brate to je nista drugo nego seljacka politika, dobar centar kosta, a imao si jednog takvog koji je domaci momak inace iz bratunca ali su od 95 u tuzli... sad je prvi strijelac madjarske lige a smijesne pare mu nudili sa pricom sta ce ti vise ti si domaci igrac, kakanj mu je davao duplo vise para od slobode... tako da ako ta pozicija skripi sami su krivi... a mislim da hujudrovic-hasandic bi bili ubitacan tandem...

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 04 dec 2014, 20:20

Jedan od one djece sto su brisali parket, ispred tribine gdje su Seco i Ciro bili, je imao crveni duks dugih rukava na sebi i cini mi se slobodin grb na desnoj strani.Vidio sam jos jednog ili dvojicu na tribinama sa takvim duksevima...Zanima me ako mi neko moze reci mogu li se gdje kupiti i koliko su para...Hvala unaprijed
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 dec 2014, 23:51

cuj,radi se sad u ovom klubu transparentno :urnebes: :urnebes: ...sigurno vam berba izvjestaje podnosi.....vidjet cemo kolko ce berbina igracka potrajat ;) ;) ..i simptomaticno je to da je ovo Sloboda a FKR se ne pojavljuje na istoj...al vidim da ste potegnuli i pricu i o tome...sta ce vam ba Fukare....samo dzaba da gospodinu berbicu troskove nabijaju....imate klub i s v r a v a j t e na pobjede protiv mladosti i varde....ove godine PO a sljedece ABA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

simicz
Kontakt:

Post Postao/la simicz » 05 dec 2014, 08:31

Dolazili su prosle godine ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bogdan13
Kontakt:

Post Postao/la bogdan13 » 05 dec 2014, 10:09

" onclick="window.open(this.href);return false;

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 05 dec 2014, 11:22

staragarda je napisao/la:cuj,radi se sad u ovom klubu transparentno :urnebes: :urnebes: ...sigurno vam berba izvjestaje podnosi.....vidjet cemo kolko ce berbina igracka potrajat ;) ;) ..i simptomaticno je to da je ovo Sloboda a FKR se ne pojavljuje na istoj...al vidim da ste potegnuli i pricu i o tome...sta ce vam ba Fukare....samo dzaba da gospodinu berbicu troskove nabijaju....imate klub i s v r a v a j t e na pobjede protiv mladosti i varde....ove godine PO a sljedece ABA
a ti si inace isto upucen u stvari pa znas da se krade i da se ne radi transparentno :puke:

a ona djecica ,ona saka jada sto je ostalo od fukara boga mi i ne trebaju na kosarci
prosle sezone na kosarci vise sutili nego sto su pjevali,suljo i kareli moraju pocinjat navijanje i animirat publiku,bas ko da nisu ni bili,navijaju 15 min i ne znaju sta ce sa sebe .
stara garda i stari navijaci su zakon ovi sad mladji se gube i repertoar pjesama je sve samo ne o slobodi.
prije sam i ja bio vjerni clan fukara al nekoliko godina vec nisam jer ono je sad dno dna ,nema jos mnoogo stare raje ,npr sa slatine kompanije ,nije to to vise .
kad cujem na fudbalu 70 minuta od 90 se pjeva sve osim da se podrzaje tim sto je i azmir bas naglasavao da se vise pjeva nesto 10to nego da se pjeva o slobodi.onda klubu vise odmazu nego sto pomazu ,preko 10 000 maraka od baklji nastetili klubu a hoce jeftinije karte ,i to ljubav prema klubu,e o tome ja tebi pricam ,dno dna.
i koji ce q onda na kosarci ti isti ,boga mi ne trebaju ,da je to ko prije pa hajd ,ovako neka hvala .

a sad na kosarku dodju neka djecica ,prosjek godina 12 ,sa bubnjem ,fukare slatina nesto tako stave transparent i bubnjaju :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 dec 2014, 11:27

Konačno su u Mejdanu opet počeli puštat ko to neće za Slobodu :mrgreen:
nesvrstani je napisao/la:
Gifron je napisao/la:@nesvrstani
brate to je nista drugo nego seljacka politika, dobar centar kosta, a imao si jednog takvog koji je domaci momak inace iz bratunca ali su od 95 u tuzli... sad je prvi strijelac madjarske lige a smijesne pare mu nudili sa pricom sta ce ti vise ti si domaci igrac, kakanj mu je davao duplo vise para od slobode... tako da ako ta pozicija skripi sami su krivi... a mislim da hujudrovic-hasandic bi bili ubitacan tandem...
Šutnut Petrića dodat nekih para i dovest kvalitetnijeg centra na polusezoni, ne mora Anthony Davisa :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 dec 2014, 19:10

barca_87 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:cuj,radi se sad u ovom klubu transparentno :urnebes: :urnebes: ...sigurno vam berba izvjestaje podnosi.....vidjet cemo kolko ce berbina igracka potrajat ;) ;) ..i simptomaticno je to da je ovo Sloboda a FKR se ne pojavljuje na istoj...al vidim da ste potegnuli i pricu i o tome...sta ce vam ba Fukare....samo dzaba da gospodinu berbicu troskove nabijaju....imate klub i s v r a v a j t e na pobjede protiv mladosti i varde....ove godine PO a sljedece ABA
a ti si inace isto upucen u stvari pa znas da se krade i da se ne radi transparentno :puke:

a ona djecica ,ona saka jada sto je ostalo od fukara boga mi i ne trebaju na kosarci
prosle sezone na kosarci vise sutili nego sto su pjevali,suljo i kareli moraju pocinjat navijanje i animirat publiku,bas ko da nisu ni bili,navijaju 15 min i ne znaju sta ce sa sebe .
stara garda i stari navijaci su zakon ovi sad mladji se gube i repertoar pjesama je sve samo ne o slobodi.
prije sam i ja bio vjerni clan fukara al nekoliko godina vec nisam jer ono je sad dno dna ,nema jos mnoogo stare raje ,npr sa slatine kompanije ,nije to to vise .
kad cujem na fudbalu 70 minuta od 90 se pjeva sve osim da se podrzaje tim sto je i azmir bas naglasavao da se vise pjeva nesto 10to nego da se pjeva o slobodi.onda klubu vise odmazu nego sto pomazu ,preko 10 000 maraka od baklji nastetili klubu a hoce jeftinije karte ,i to ljubav prema klubu,e o tome ja tebi pricam ,dno dna.
i koji ce q onda na kosarci ti isti ,boga mi ne trebaju ,da je to ko prije pa hajd ,ovako neka hvala .

a sad na kosarku dodju neka djecica ,prosjek godina 12 ,sa bubnjem ,fukare slatina nesto tako stave transparent i bubnjaju :mrgreen:
pa normalno da se ne radi transparentno jer ti isti sto su ugasili Slobodu sa jos par svojih jarana su osnovali ovaj novi klub....jednom lopov,vazda lopov....oko Fukara i navijaca generalno ne bi da sa tobom ulazim u polemike....hajd se ti drzi barcelone..svakako na njihovoj temi imas vise postova nego na svim temama SD Sloboda..vozdrica i da ti se neimar i mesi ne povrijede do kraja sezone :salut: :salut:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 05 dec 2014, 20:21

Gdje cu uzetionu crvenu duksericu dugih rukava sa grbom SLobode?
& $ ?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 dec 2014, 21:48

klma1 je napisao/la:Gdje cu uzetionu crvenu duksericu dugih rukava sa grbom SLobode?

Nisam siguran, ako ti nije mrsko provjeri u skoro otvorenom fan shopu u Mejdanu, mislim da bi tamo trebalo bit...
Sve informacija vezane za rad Fan shopa, kao i cijene artikala možete dobiti u klubu na broj telefona +387 (0)35 258 109.
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 06 dec 2014, 19:34

Ratko se povrijedio, trenutno igramo sa 8 prvotimaca i bez i jednog centra.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 06 dec 2014, 19:40

wobly92 je napisao/la:
klma1 je napisao/la:Gdje cu uzetionu crvenu duksericu dugih rukava sa grbom SLobode?

Nisam siguran, ako ti nije mrsko provjeri u skoro otvorenom fan shopu u Mejdanu, mislim da bi tamo trebalo bit...
Provjerio telefon kazu nemaju...Ako neko vidi gdje ima neka javi treba mi za poklona
& $ ?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 dec 2014, 21:00

Kakanj - Okk Sloboda 81 - 62 :crazy:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 06 dec 2014, 21:36

fukara87 je napisao/la:Kakanj - Okk Sloboda 81 - 62 :crazy:
Bez centra odigrali. Petric se povrijedio na pocetku utakmice, a Grosic koji je sa njim igrao tu poziciju se povrijedio protiv Varde u srijedu.

Tuljkovic na silu igrao centra, iako je krilo.
Jedan grad, jedna ljubav!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 dec 2014, 21:39

http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 547&lng=sr" onclick="window.open(this.href);return false;

Dodjite slobodno, ne ujeda niko. Kad mozete ove bolide pratiti zasto ne onda i Evropskog prvaka.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 06 dec 2014, 22:03

Gifron je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Kakanj - Okk Sloboda 81 - 62 :crazy:
Bez centra odigrali. Petric se povrijedio na pocetku utakmice, a Grosic koji je sa njim igrao tu poziciju se povrijedio protiv Varde u srijedu.

Tuljkovic na silu igrao centra, iako je krilo.
valjda ce ih ovo natjerati da uzmu centra kako treba
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 dec 2014, 22:05

tuzlak1987 je napisao/la:http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 547&lng=sr

Dodjite slobodno, ne ujeda niko. Kad mozete ove bolide pratiti zasto ne onda i Evropskog prvaka.
Neka promijene ime Jedinstvo u Slobodu i ja cu ih pratit :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 07 dec 2014, 13:41

samo da pitam onog experta sa teme, sta bi sa favorizovanog sirokog u zenici? izgubise poslije 13 godina a celik raspad sistema al garant su i oni neporazeni kuci :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.