Ipak,mislim da bi Uros došao do izražaja u Borcu.Imaju Stokića,zvijer u sportskom smislu.Puca sa svih strana,dar-mar pravi u 16.Fali mu neko kome da asistira ili da odbijene posprema u gol.Stojanov je bas za tako nesto.astra1922 je napisao/la:uros stojanov jedan od najboljih napadaca nase lige .vjerujem da igra u jacoj ekipi da bi jos vise golova dao pogotovo sto je igrac peterca.nadam se da ce ostati a ako i ode bitno je da je segrt tu naci ce on dobrog napadaca.
nadam se samo da ce nasi bar jednom biti brzi i odlucni jer lijepa je ponuda igraca na nasem trzistu.dobro bi bilo dovesti obradovica ili rustemovica u nas klub jer su provjereni napadaci
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
zvijezdica je napisao/la:Diatta postao državlljanin BiH!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/diatta-i ... tvo/146440" onclick="window.open(this.href);return false;

da li ima ikakvih informacija spekulacija tko bi nas mogao napustiti ili eventualno pojacati iako je o pojacanjima mozda rano govoriti ali me bas pravo interesuje kako ce mo odraditi ovaj prelazni rok s Segrton na klupi

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Izvinjavam se na off al sutra u gradacac vozim neke strance pa ako neko od komsija moze u pp da mi napise gdje da ih bacim
....kula,cevapi,kolaci,kafa,ovo ono...i gdje se nalazi....hvala unaprijed 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
trazi el mundo sigurno ces biti zadovoljanstaragarda je napisao/la:Izvinjavam se na off al sutra u gradacac vozim neke strance pa ako neko od komsija moze u pp da mi napise gdje da ih bacim....kula,cevapi,kolaci,kafa,ovo ono...i gdje se nalazi....hvala unaprijed

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ako bude pametan ostace jos jednu polusezonu uz Segrta od njega moze naucit vise od ijednog trenera u ligi plus ima zagarantovanu minutazu i posle moze birat gdje da ide, naravno uz pretpostavku da Segrte ostaje na klupiastra1922 je napisao/la:uros stojanov jedan od najboljih napadaca nase lige .vjerujem da igra u jacoj ekipi da bi jos vise golova dao pogotovo sto je igrac peterca.nadam se da ce ostati a ako i ode bitno je da je segrt tu naci ce on dobrog napadaca.
nadam se samo da ce nasi bar jednom biti brzi i odlucni jer lijepa je ponuda igraca na nasem trzistu.dobro bi bilo dovesti obradovica ili rustemovica u nas klub jer su provjereni napadaci
Znali neko koliko je tačna informacija da na se Savić vraća, tako sam čuo.
Savić dodje u Gradačac u posjetu i neko ga vidi pa ga odmah vraćaju u Zvijezdu po ko zna koji put. Ja ga lično nebi volio da dodje da nam unosi nervozu u vezni redcombe je napisao/la:Znali neko koliko je tačna informacija da na se Savić vraća, tako sam čuo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tkanton, ja negovorim radi posjete, znam da je Savić oženjen iz Gradačaca znam i za koga, znam da mu i žena ima stan ovdje pa dođe nekad i budu ovdje-to sve znam ali sada sam čuo da čovjek treba da se vrati u Zvijezdu (navodno su to tažili neki ljudi koji su sponzori Zvijezdi), zato pitam znali neko nešto više o tome.Tkanton je napisao/la:Savić dodje u Gradačac u posjetu i neko ga vidi pa ga odmah vraćaju u Zvijezdu po ko zna koji put. Ja ga lično nebi volio da dodje da nam unosi nervozu u vezni redcombe je napisao/la:Znali neko koliko je tačna informacija da na se Savić vraća, tako sam čuo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da će ovo biti prvi put da ćemo zadržati većinu igračkog kadra osim ovih naravno koji nisu zadovoljili i koji se nisu baš naigrali. Šegrt je unio pravu ozbiljnost i disciplinu u naš klub i svaki igrač je svjestan kakav stručnjak ga vodi i da baš pod njegovim vodstvom mogu dosta napredovati u svojoj karijeri. Neki su se čak sami nudili/došli u naš klub poput Spasojevića
Šegrt definitivno ostaje u našoj voljenoj Zvijezdi, uz par pojačanja, njegove pripreme odlučujemo prvaka Premire lige aBd.

I još sam nešto zaboravio dodati, ja lično bi volio da dođe u Zvijezdu, jer dosta toga je prošao ima već neku rutinu, netrebamo zaboraviti da je jednu sezona gotovo sam nosio Zvijezdu. A sad što je on u glavi takav kakav jest to možda Brko može popravit. Al realno gledajući mi trenutno sem Ordage nemamo kvalitetnijeg veznjaka od Savića.
ja lično ne bi volio da se vrati Sava,momak je bomba u svlačionici uvijek nešto pametuje,pa momak nije za obične rekreacije i tamo unosi nemir a kamoli da se vraća u Zvijezdu .Sada kada smo stali na noge ne treba nam takav igrač sada na polusezoni biti će mnogo igrača koje bi mogli dovesti...
Svaka cast Savicu na svemu sto je dao zvijezdi al treba se okrenut perspektivnim igracima od njega
-
- Kontakt:
mirka spasojevica je vecc segrt trenirao u jednom klubu,tako da ga je on primio,ali vjerujte da je bilo ko drugi dosao,dobio bi noguShorty je napisao/la:Mislim da će ovo biti prvi put da ćemo zadržati većinu igračkog kadra osim ovih naravno koji nisu zadovoljili i koji se nisu baš naigrali. Šegrt je unio pravu ozbiljnost i disciplinu u naš klub i svaki igrač je svjestan kakav stručnjak ga vodi i da baš pod njegovim vodstvom mogu dosta napredovati u svojoj karijeri. Neki su se čak sami nudili/došli u naš klub poput SpasojevićaŠegrt definitivno ostaje u našoj voljenoj Zvijezdi, uz par pojačanja, njegove pripreme odlučujemo prvaka Premire lige aBd.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
mislim da postoji mogucnost da se savic vrati ali iskreno se nadam da se to nece desiti hvala njemu za sve sto je uradio dok je igrao za nasu Zvijezdu ali njegov povratak mislim da ne bi bio dobro rjesenje
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
ljudi imal sta nova,hocel biti pojacanja
Ima,vjerovatno nas napustaju Ordagic i Urke....moranjak je napisao/la:ljudi imal sta nova,hocel biti pojacanja
Onda smo tek naebali.Ako ode najbolji strijelac i najbolji igrač neće valjati.Napadača možda i kompenziramo sa nekim,mada do Urketa nije bilo raspolozenog strijelca godinama.A za Ordagića u ovakvim okolnostima zamjena je apstraktan pojam.Sve utakmice Zvijezde dok je on igrao su ličile na nesto,ovakodentist je napisao/la:Ima,vjerovatno nas napustaju Ordagic i Urke....moranjak je napisao/la:ljudi imal sta nova,hocel biti pojacanja

- theboss_RD07
- Kontakt:
Ordagic je pod ugovorom jel tako? U tom slucaju:
Odlazak Ordagica = Novac = Provjereno pojacanje
Druga je prica bila proslih godina kada bi najbolji igraci odlazili kao slobodni igraci jer su imali ugovore od pola godine. Odu dzaba - nema para za novog. Ovo je sad sasvim drukcije

Druga je prica bila proslih godina kada bi najbolji igraci odlazili kao slobodni igraci jer su imali ugovore od pola godine. Odu dzaba - nema para za novog. Ovo je sad sasvim drukcije
⭐
theboss_RD07 je napisao/la:Ordagic je pod ugovorom jel tako? U tom slucaju:

Dobar el mundo jos da si covjeku rekao kako da dodze...Prije kruznog toka iz pravca grada a ako se se spustas obilznicom na kruzni tok pa prema centru. Odmah posle trafike sa lijeve strane...Cijene pristojne cak i jeftine a i objekat lijepo izgleda...Samo nema cevapacrvenobijeli je napisao/la:trazi el mundo sigurno ces biti zadovoljanstaragarda je napisao/la:Izvinjavam se na off al sutra u gradacac vozim neke strance pa ako neko od komsija moze u pp da mi napise gdje da ih bacim....kula,cevapi,kolaci,kafa,ovo ono...i gdje se nalazi....hvala unaprijed
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.