NK Zvijezda Gradačac

vatreni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la vatreni » 29 nov 2014, 17:29

astra1922 je napisao/la:uros stojanov jedan od najboljih napadaca nase lige .vjerujem da igra u jacoj ekipi da bi jos vise golova dao pogotovo sto je igrac peterca.nadam se da ce ostati a ako i ode bitno je da je segrt tu naci ce on dobrog napadaca.

nadam se samo da ce nasi bar jednom biti brzi i odlucni jer lijepa je ponuda igraca na nasem trzistu.dobro bi bilo dovesti obradovica ili rustemovica u nas klub jer su provjereni napadaci
Ipak,mislim da bi Uros došao do izražaja u Borcu.Imaju Stokića,zvijer u sportskom smislu.Puca sa svih strana,dar-mar pravi u 16.Fali mu neko kome da asistira ili da odbijene posprema u gol.Stojanov je bas za tako nesto.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 02 dec 2014, 14:22

zvijezdica je napisao/la:Diatta postao državlljanin BiH! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/diatta-i ... tvo/146440" onclick="window.open(this.href);return false;
:clap: :clap: :clap: :clap: :bih: :bih:
da li ima ikakvih informacija spekulacija tko bi nas mogao napustiti ili eventualno pojacati iako je o pojacanjima mozda rano govoriti ali me bas pravo interesuje kako ce mo odraditi ovaj prelazni rok s Segrton na klupi :D
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 dec 2014, 19:57

Izvinjavam se na off al sutra u gradacac vozim neke strance pa ako neko od komsija moze u pp da mi napise gdje da ih bacim :urnebes: ....kula,cevapi,kolaci,kafa,ovo ono...i gdje se nalazi....hvala unaprijed ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 02 dec 2014, 20:40

staragarda je napisao/la:Izvinjavam se na off al sutra u gradacac vozim neke strance pa ako neko od komsija moze u pp da mi napise gdje da ih bacim :urnebes: ....kula,cevapi,kolaci,kafa,ovo ono...i gdje se nalazi....hvala unaprijed ;)
trazi el mundo sigurno ces biti zadovoljan :thumbup:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 03 dec 2014, 09:30

astra1922 je napisao/la:uros stojanov jedan od najboljih napadaca nase lige .vjerujem da igra u jacoj ekipi da bi jos vise golova dao pogotovo sto je igrac peterca.nadam se da ce ostati a ako i ode bitno je da je segrt tu naci ce on dobrog napadaca.

nadam se samo da ce nasi bar jednom biti brzi i odlucni jer lijepa je ponuda igraca na nasem trzistu.dobro bi bilo dovesti obradovica ili rustemovica u nas klub jer su provjereni napadaci
Ako bude pametan ostace jos jednu polusezonu uz Segrta od njega moze naucit vise od ijednog trenera u ligi plus ima zagarantovanu minutazu i posle moze birat gdje da ide, naravno uz pretpostavku da Segrte ostaje na klupi

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 dec 2014, 09:58

Znali neko koliko je tačna informacija da na se Savić vraća, tako sam čuo.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 03 dec 2014, 10:01

combe je napisao/la:Znali neko koliko je tačna informacija da na se Savić vraća, tako sam čuo.
Savić dodje u Gradačac u posjetu i neko ga vidi pa ga odmah vraćaju u Zvijezdu po ko zna koji put. Ja ga lično nebi volio da dodje da nam unosi nervozu u vezni red

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 dec 2014, 10:57

Tkanton je napisao/la:
combe je napisao/la:Znali neko koliko je tačna informacija da na se Savić vraća, tako sam čuo.
Savić dodje u Gradačac u posjetu i neko ga vidi pa ga odmah vraćaju u Zvijezdu po ko zna koji put. Ja ga lično nebi volio da dodje da nam unosi nervozu u vezni red

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tkanton, ja negovorim radi posjete, znam da je Savić oženjen iz Gradačaca znam i za koga, znam da mu i žena ima stan ovdje pa dođe nekad i budu ovdje-to sve znam ali sada sam čuo da čovjek treba da se vrati u Zvijezdu (navodno su to tažili neki ljudi koji su sponzori Zvijezdi), zato pitam znali neko nešto više o tome.

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 03 dec 2014, 11:02

Mislim da će ovo biti prvi put da ćemo zadržati većinu igračkog kadra osim ovih naravno koji nisu zadovoljili i koji se nisu baš naigrali. Šegrt je unio pravu ozbiljnost i disciplinu u naš klub i svaki igrač je svjestan kakav stručnjak ga vodi i da baš pod njegovim vodstvom mogu dosta napredovati u svojoj karijeri. Neki su se čak sami nudili/došli u naš klub poput Spasojevića :D Šegrt definitivno ostaje u našoj voljenoj Zvijezdi, uz par pojačanja, njegove pripreme odlučujemo prvaka Premire lige aBd.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 dec 2014, 11:03

I još sam nešto zaboravio dodati, ja lično bi volio da dođe u Zvijezdu, jer dosta toga je prošao ima već neku rutinu, netrebamo zaboraviti da je jednu sezona gotovo sam nosio Zvijezdu. A sad što je on u glavi takav kakav jest to možda Brko može popravit. Al realno gledajući mi trenutno sem Ordage nemamo kvalitetnijeg veznjaka od Savića.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 03 dec 2014, 11:51

ja lično ne bi volio da se vrati Sava,momak je bomba u svlačionici uvijek nešto pametuje,pa momak nije za obične rekreacije i tamo unosi nemir a kamoli da se vraća u Zvijezdu .Sada kada smo stali na noge ne treba nam takav igrač sada na polusezoni biti će mnogo igrača koje bi mogli dovesti...

odevingi
Kontakt:

Post Postao/la odevingi » 03 dec 2014, 15:50

Svaka cast Savicu na svemu sto je dao zvijezdi al treba se okrenut perspektivnim igracima od njega

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 03 dec 2014, 15:55

Shorty je napisao/la:Mislim da će ovo biti prvi put da ćemo zadržati većinu igračkog kadra osim ovih naravno koji nisu zadovoljili i koji se nisu baš naigrali. Šegrt je unio pravu ozbiljnost i disciplinu u naš klub i svaki igrač je svjestan kakav stručnjak ga vodi i da baš pod njegovim vodstvom mogu dosta napredovati u svojoj karijeri. Neki su se čak sami nudili/došli u naš klub poput Spasojevića :D Šegrt definitivno ostaje u našoj voljenoj Zvijezdi, uz par pojačanja, njegove pripreme odlučujemo prvaka Premire lige aBd.
mirka spasojevica je vecc segrt trenirao u jednom klubu,tako da ga je on primio,ali vjerujte da je bilo ko drugi dosao,dobio bi nogu
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 03 dec 2014, 20:16

mislim da postoji mogucnost da se savic vrati ali iskreno se nadam da se to nece desiti hvala njemu za sve sto je uradio dok je igrao za nasu Zvijezdu ali njegov povratak mislim da ne bi bio dobro rjesenje
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 05 dec 2014, 17:18

ljudi imal sta nova,hocel biti pojacanja

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 05 dec 2014, 19:21

moranjak je napisao/la:ljudi imal sta nova,hocel biti pojacanja
Ima,vjerovatno nas napustaju Ordagic i Urke....

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 05 dec 2014, 19:34

dentist je napisao/la:
moranjak je napisao/la:ljudi imal sta nova,hocel biti pojacanja
Ima,vjerovatno nas napustaju Ordagic i Urke....
Onda smo tek naebali.Ako ode najbolji strijelac i najbolji igrač neće valjati.Napadača možda i kompenziramo sa nekim,mada do Urketa nije bilo raspolozenog strijelca godinama.A za Ordagića u ovakvim okolnostima zamjena je apstraktan pojam.Sve utakmice Zvijezde dok je on igrao su ličile na nesto,ovako :think:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 05 dec 2014, 21:00

Ordagic je pod ugovorom jel tako? U tom slucaju:

Odlazak Ordagica = Novac = Provjereno pojacanje ;)

Druga je prica bila proslih godina kada bi najbolji igraci odlazili kao slobodni igraci jer su imali ugovore od pola godine. Odu dzaba - nema para za novog. Ovo je sad sasvim drukcije

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 05 dec 2014, 21:06

theboss_RD07 je napisao/la:Ordagic je pod ugovorom jel tako? U tom slucaju:

Odlazak Ordagica = Novac = Provjereno pojacanje ;)

Druga je prica bila proslih godina kada bi najbolji igraci odlazili kao slobodni igraci jer su imali ugovore od pola godine. Odu dzaba - nema para za novog. Ovo je sad sasvim drukcije
:thumbup:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 05 dec 2014, 21:24

crvenobijeli je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Izvinjavam se na off al sutra u gradacac vozim neke strance pa ako neko od komsija moze u pp da mi napise gdje da ih bacim :urnebes: ....kula,cevapi,kolaci,kafa,ovo ono...i gdje se nalazi....hvala unaprijed ;)
trazi el mundo sigurno ces biti zadovoljan :thumbup:
Dobar el mundo jos da si covjeku rekao kako da dodze...Prije kruznog toka iz pravca grada a ako se se spustas obilznicom na kruzni tok pa prema centru. Odmah posle trafike sa lijeve strane...Cijene pristojne cak i jeftine a i objekat lijepo izgleda...Samo nema cevapa
& $ ?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.