FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 dec 2014, 19:03

ziviniceMetropola je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
amorovski je napisao/la:Pozz Tuzlaci. Imam dva pitanja, al molim bez glupih odgovora.. Inace ne pratim vasu temu, al me interesuje, da li ce Azmir ostat i da li postoje sanse da se statut promijeni.. Volio bih da vam pravi covjek ostane, nije fazon da ga se otjera.. Prijatno i sretno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To je u stvari jedno pitanje.FKSarajevo je na inicijativu prijatelja Kluba napravio Statut za Tana.
FK Sloboda ima Husića i potrebno je dopunit i izmijenit Statut Kluba kako bi Husić nastavio dalje na dobrobit Slobode.
I sad pitanje u čemu je problem? Problem je po nas to ,što su u slučaju FKSarajevo ljudi iz Kluba, politike, navijači i bordo prijatelji na istoj strani, na strani FKSarajevo.U slučaju FK Sloboda nažalost to nije tako.Klub i navijači (uglavnom)su na jednoj strani a politika (lokalna) i prijatelji na drugoj.Ne možemo izić iz provincijske košulje i gotovo.
hop šićki ima izić :salut:
Kada već furaš pravopis i offiraš temu totalno, trebao bi znati da je i to pravilno napisati po našem BOSANSKOM jeziku ;)
075

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 04 dec 2014, 19:24

sloboda72 je napisao/la:
amorovski je napisao/la:Pozz Tuzlaci. Imam dva pitanja, al molim bez glupih odgovora.. Inace ne pratim vasu temu, al me interesuje, da li ce Azmir ostat i da li postoje sanse da se statut promijeni.. Volio bih da vam pravi covjek ostane, nije fazon da ga se otjera.. Prijatno i sretno

U slučaju FK Sloboda nažalost to nije tako.Klub i navijači (uglavnom)su na jednoj strani a politika (lokalna) i prijatelji na drugoj.
Samo da pitam na koje prijatelje aludiraš!?

Nakon nejavljanja duže od mjesec dana samo da kratko kažem da pratim forum. Možda se iznenadite, ali ima ljudi koji rade za Slobodu 24/7 a ne izlizuju tastaturu i to pričom iz šupljeg u prazno. Svako malo se sjetim poziva od ljetos da se jave volonteri za niz stvari! :roll:

Kako stvari stoje postoji volja od svih strana da svi budu zadovoljni.
Vidjet ćemo na šta će izaći.

p.s. ako mene pitate da li generalno današnji tuzlaci zaslužuju Slobodu - iz topa poručujem NE!

Vidimo se u januaru.
tuzlanska Sloboda

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 dec 2014, 21:31

ziviniceMetropola je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:

To je u stvari jedno pitanje.FKSarajevo je na inicijativu prijatelja Kluba napravio Statut za Tana.
FK Sloboda ima Husića i potrebno je dopunit i izmijenit Statut Kluba kako bi Husić nastavio dalje na dobrobit Slobode.
I sad pitanje u čemu je problem? Problem je po nas to ,što su u slučaju FKSarajevo ljudi iz Kluba, politike, navijači i bordo prijatelji na istoj strani, na strani FKSarajevo.U slučaju FK Sloboda nažalost to nije tako.Klub i navijači (uglavnom)su na jednoj strani a politika (lokalna) i prijatelji na drugoj.Ne možemo izić iz provincijske košulje i gotovo.
hop šićki ima izić :salut:
Upravo tako , I Z I Ć.
Ja volim FK Tuzla City

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 04 dec 2014, 21:35

Hvala na odgovorima.. Dosta puno se gubi odlaskom Azmira, sto se moze, onako lajicki, zakljucit.. Sretno vam u nastavku i da uspijete to izgurat..Pozdrav

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 dec 2014, 21:36

zlajci je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:

U slučaju FK Sloboda nažalost to nije tako.Klub i navijači (uglavnom)su na jednoj strani a politika (lokalna) i prijatelji na drugoj.
Samo da pitam na koje prijatelje aludiraš!?

Nakon nejavljanja duže od mjesec dana samo da kratko kažem da pratim forum. Možda se iznenadite, ali ima ljudi koji rade za Slobodu 24/7 a ne izlizuju tastaturu i to pričom iz šupljeg u prazno. Svako malo se sjetim poziva od ljetos da se jave volonteri za niz stvari! :roll:

Kako stvari stoje postoji volja od svih strana da svi budu zadovoljni.
Vidjet ćemo na šta će izaći.

p.s. ako mene pitate da li generalno današnji tuzlaci zaslužuju Slobodu - iz topa poručujem NE!

Vidimo se u januaru.
Na UG Prijatelji.
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 dec 2014, 22:12

odakle tebi Sloboda 72 da je UG na strani gradskih vlasti a nije na strani Slobode :? :? ....mislim da nisi u pravu za to..i gdje si ti zlajci..krijes se ko zmija noge ;) :cool: ....kakav crni januar...da nam raportiras sta se desava i to na dnevnoj bazi ako treba....il sto kaze onaj u MRTAV HLADAN...ti si mi pope ovdje najsumnjiviji :urnebes: :urnebes: ...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 05 dec 2014, 00:57

Nije Sloboda 72 mjerodavan za te zakljucke,ali neka iznese misljenje,ima mogucnost pa je koristi.
Mozda jos neki ili mnogi misle tako,ali ne pisu. Nije opstina organizovala UG niti ih finansira,ali u slucaju Slobode uvjek postoji samo jedna strana sa dva razlicita pogleda na buducnost.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 dec 2014, 10:28

HerLutwoII je napisao/la:Nije Sloboda 72 mjerodavan za te zakljucke,ali neka iznese misljenje,ima mogucnost pa je koristi.
Mozda jos neki ili mnogi misle tako,ali ne pisu. Nije opstina organizovala UG niti ih finansira,ali u slucaju Slobode uvjek postoji samo jedna strana sa dva razlicita pogleda na buducnost.
Vrlo, vrlo dobro napisano. Jedan od rijetkih postova u kojem se slazem s tobom.

075

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 05 dec 2014, 12:16

staragarda je napisao/la:odakle tebi Sloboda 72 da je UG na strani gradskih vlasti a nije na strani Slobode :? :? ....mislim da nisi u pravu za to..i gdje si ti zlajci..krijes se ko zmija noge ;) :cool: ....kakav crni januar...da nam raportiras sta se desava i to na dnevnoj bazi ako treba....il sto kaze onaj u MRTAV HLADAN...ti si mi pope ovdje najsumnjiviji :urnebes: :urnebes: ...
UG Prijatelji su bili dio izborne kampanje SDP-a. Vidiš da su poslije Izbora "nestali sa radara".Ni "CRVENO- CRNU NOĆ"
nisu organizovali ( u novembru, na rođendan Kluba).
Ja volim FK Tuzla City

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 05 dec 2014, 16:04

sloboda72 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:odakle tebi Sloboda 72 da je UG na strani gradskih vlasti a nije na strani Slobode :? :? ....mislim da nisi u pravu za to..i gdje si ti zlajci..krijes se ko zmija noge ;) :cool: ....kakav crni januar...da nam raportiras sta se desava i to na dnevnoj bazi ako treba....il sto kaze onaj u MRTAV HLADAN...ti si mi pope ovdje najsumnjiviji :urnebes: :urnebes: ...
UG Prijatelji su bili dio izborne kampanje SDP-a. Vidiš da su poslije Izbora "nestali sa radara".Ni "CRVENO- CRNU NOĆ"
nisu organizovali ( u novembru, na rođendan Kluba).
Kakva predizborna kampanja SDP-a, jesil ti normalan druze :?: Imas njihovu stranicu, na stranici lijepo pise odakle je svaka marka (KM) dosla i gdje se potrosila .. Ne vjerujem da si bio u stanju ni 12km dat za godinu dana, i iskreno mislim da bi to svaki navijac/simpatizer ovog kluba trebao uciniti, imati clansku kartu .. Ja sam radio na clanskim kartama, puno doktora s UKC-a zahvaljujuci jednom nasem navijacu koji je isto tako doktor, Dom Zdravlja, MUP i da ne nabrajam dalje, ovo je sto znam 100% i ovdje ima preko 200 clanskih karti iz ove 3 ustanove .. 200x12=2400KM ;) Ko je pokrenuo akciju 100 firmi za Slobodu :?: Samo to dodje, ovako napise se na forumu i firme same pocnu davat po 1000km :cool: Pravi ste "tastatura navijaci", prvenstveno misleci na ovog sloboda72 ;)

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 05 dec 2014, 17:15

"Sredstva su obezbjeđena od UEFA programa preko NS/FS BiH za unapređenje infrastrukture na stadionima Premijer lige BiH." - za Zeljin stadion.

"Sredstva za renoviranje osigurana su putem UEFA programa za unapređenje infrastrukture na stadionima Premijer lige BiH." - za Radnikov stadion.

Zna li iko ima li Slobode gdje u ovim programima :?: Citam na ss-u u 2 dana 2 objave za ove programe i renoviranja stadiona i bas mi ubada oci, ako nista zna li se koji su stadioni dobili "milostinju" od UEFE, il savez dijeli pare :?: :roll:

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 05 dec 2014, 17:44

Mislim da je od tih para uradjen onaj jos jedan teren na pomocnom i navodnjavanje na glavnom terenu.

Ovog slobodu72 izgleda pucaju teski kompleksi, pa hvala Bogu nasao mjesto gdje ce se ispovjedat :puke:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 05 dec 2014, 17:54

Ukupna vrijednost obezbijeđenih finansijskih sredstava iznose 143.000 KM, od čega je udio Fudbalskog saveza BiH putem programa pomoći UEFA-e 107.570 KM, te Općine Tuzla sa 35.430 KM. - See more at: http://m.****/clanak/130533/teren-na ... BjF9p.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;

samo Sloboda

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 05 dec 2014, 18:00

Gracic (pre)uzima Velež? De neko više o ovome, moze i u inbox da ne stvaramo off

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 dec 2014, 18:09

Koji racku vas zanima sto Gracic preuzima Velez,vidim i prije par stranica se pisalo ?

Imamo Azmira,a mi ovdje pisemo i trazimo informacije jel Nijaz preuzima Velez..nigdje veze :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 dec 2014, 19:03

shaman7 je napisao/la:Gracic (pre)uzima Velež? De neko više o ovome, moze i u inbox da ne stvaramo off
ja,iiiiiiiiiiiii :? :? ..drago nam je i zbog veleza i zbog gracica :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 05 dec 2014, 21:03

Ljudi imal kakvih informacija...jel se uprava kome zahvalila na saradnji ili spekulacije ko bi mogo otici!!!???
Zlatan Nalić sin tuzlanski

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 dec 2014, 21:21

Pljuje se po azmiru.a svi njega cekaju..ko ide ko dolazi kako stvari stoje znacemo u januaru.jer sloboda para nema..odavno..valjda usvojimo taj statut
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 06 dec 2014, 15:58

Pupi04 je napisao/la:Mislim da je od tih para uradjen onaj jos jedan teren na pomocnom i navodnjavanje na glavnom terenu.

Ovog slobodu72 izgleda pucaju teski kompleksi, pa hvala Bogu nasao mjesto gdje ce se ispovjedat :puke:
Nije ništa rađeno na pomoćnom terenu.Ona površina pod kamenom je sad prorasla travom. To znači da je ovih 35000km od Opštine ostalo na računu Opštine.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 06 dec 2014, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 06 dec 2014, 16:09

staragarda je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Gracic (pre)uzima Velež? De neko više o ovome, moze i u inbox da ne stvaramo off
ja,iiiiiiiiiiiii :? :? ..drago nam je i zbog veleza i zbog gracica :?
Ma to je "brak na određeno vrijeme", sad će oni niz Neretvu.Nije mi ih ni žao jer su prema Slobodi bili nefer.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.