Kada uprava posalje zahtjev fb. I druga stvar, treba sve ostale fb stranice ugasiti, neka bude samo ova oficijelna fb stranica.BelminM23 je napisao/la: Kad ćemo mi ovo dobiti ?
Jbg malo ozbiljnije izgledaš strancima kad ima ovo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Znam da trebaju poslati neki zahtjev i to, ali eto valjda se sad ugledaju na komšinice pa i oni pošalju.MCMXLVI je napisao/la:Kada uprava posalje zahtjev fb. I druga stvar, treba sve ostale fb stranice ugasiti, neka bude samo ova oficijelna fb stranica.BelminM23 je napisao/la: Kad ćemo mi ovo dobiti ?
Jbg malo ozbiljnije izgledaš strancima kad ima ovo.

Ovo su odmah na pocetku trebali uraditi, neznam sta cekaju.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Inače, Edin Rustemović je došao isto na preporuku našeg bivšeg igrača Semijona Miloševića iskreno se nadamo da će pokazat zašto je došao u FK Sarajevo na nagovor jednog od igrača koji je ostavljao zadnji atom svoje snage i <3 na terenu za Bordo dres !!
Ma ne bitna stvar, možda su zaboravili, promjenit će se vjerovatno.
@1946
RAdio si ono oko golova, odakle smo primili, odakle smo postigli golove itd.
Haj ako imaš vremena daj nam podatak koliko smo golova postigli i primili glavom, koliko iz prekida. Onako da znamo. Ja neššš nemam vremena da ponovo pregledavam one klipove.
@1946
Haj ako imaš vremena daj nam podatak koliko smo golova postigli i primili glavom, koliko iz prekida. Onako da znamo. Ja neššš nemam vremena da ponovo pregledavam one klipove.
Hilmo naravno da je to bitna stvar, jer smo mi davno postali brend, i takav treba imati svoj "copyright" na svim drustvenim stranicama. U vezi statistike nije nikakva frka, pa kada budem imao slobodnog vremena bice jako zanimljivih statistika.hilmo je napisao/la:Ma ne bitna stvar, možda su zaboravili, promjenit će se vjerovatno.
@1946
Ma vjerujem da će to Tarik srediti. Ja i onako imam samo jednu lajkovanu na fejsu ostale me ne zanimaju a ima ih brat bratu 30 najmanje.
Nedime, bašum sagosum brate dragi. Da mu Allah dž.š. podari lijepi Džennet i vječni rahmet a tebi i tvojoj porodici sabur.Madafaka je napisao/la:Ovo je moj brat.Evolution87 je napisao/la:
RAHMET TI DUSI BRATE MOJ!
Dzenaza ce biti danas u 13:00 u Vlakovu.
Volim te brate moj jedini
Mirza

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
+1Sabinho je napisao/la:![]()
![]()
Brate najiskrenije saucesce
![]()
![]()
Da mu Allah podari lijep dzenet.
+1Sabinho je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

Sabinho je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
- storm_raider
- Kontakt:
Bašun sag olsun prijatelju. Iskreno saucesce...Madafaka je napisao/la:Ovo je moj brat.Evolution87 je napisao/la:
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ode jos jedan mlad zivot. Rahmet mu dusi.
Basum sagosum brate.Da dragi Allah da tebi i tvojoj porodici puno snage i sabura.Da si nam ti ziv i zdrav puno godina,a tvom burazu da dragi Allah podari lijepi DzennetMadafaka je napisao/la:Ovo je moj brat.Evolution87 je napisao/la:
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Al guraju ovog Aganspahica, pa to je strasno, a frajer je realno kloc. Dok talentovana djeca nemaju mjesto u akademiji, babini se guraju i dalje. Bruka je sta se radi u omladinskim selekcijama. Sad ga lafo jos hoce u Udinese da posalju na posudbu. Ma moze on u Barcelonu, ali igrac nikad nece postati. Steta samo talentovanih momaka koji nemaju babu da ih gura. Najsretniji bih bio da za trenere u omladinskim selekcijama stranci dodju, koji ne poznaju niti jednog "babu" u ovom gradu i kojima ce kvalitet biti jedina bitna referenca.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
- Kontakt:
evo me nazad ..na najbolji pdf na svijetu...pozdrav bordo naciji
Sin mi je otisao na dzenazu ovom momku...Allahrametile a porodici sabur
Dobro nam dosao nazad, nadam se sa novim informacijama bar sto se tice transferafcsforever je napisao/la:evo me nazad ..na najbolji pdf na svijetu...pozdrav bordo naciji

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, Bordo10, brojjedan, fanaticoszg, Ferroviere1987, fks74, Google Adsense [Bot], Jet2Holiday, KarloIvandic, Kaunas, mma_hz, PapakIzSa, Rahma, supervizor, Zeko87 i 163 gosta.