bravo Damsi!Damsi je napisao/la:Damsi je napisao/la:
Danas pokusati ovo![]()
Shakhtar je zbog uslova.
Eto ljudi proslo i ovo
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
tkopelima je napisao/la:z.erceg -over 14,5
shakur -under 9,5
sretnoooo
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn
nadam se da je neko odigrao ovo
Zadnja izmjena: tkopelima, dana/u 05 dec 2014, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
- suicidesquad
- Kontakt:
Proslo i ovo. Mellila - Valladolid 79:66suicidesquad je napisao/la:Mellila - Valladolid kp1 1,50
Kvota na domacina pada. Razlog: Valladolid bez 2 igraca iz prve petorke Montaneza i De La Funeta koji zajedno ubacuju u prosjeku preko 20 poena po utakmici.
Nadam se da je neko ispratio.
17jozinho je napisao/la:Erceg Z.(-14,5+)-Gal-CLab 1,85 više
Vrlo važan susret i za jedne i za druge pobjednik iz ovog susreta će napraviti veliki korak prema TOP 16.Erceg je nakon odlaska Smitha i ozljede Micova dobio više slobode i igri i Galata jednostavno nema zamjene za njega,u svim važnijim susretima je igrao preko 35 minuta i u zadnje 4 utakmice je na prosjeku od 20 koševa.U zadnjem susretu u turskom prvenstvu je zabio 12 s tim da je tricu šutao 0/6.U prilog će mu ići i obrana Caje koja nije pretjerano agresivna i prima dosta koševa , u zadnjem susretu im je zabio 24 koša za 32 minute s tim da je i Micov tada bio u ekipi.
Blažič J.(-11,5+)-Val-CZv 1,85 manje
Baš sam gledao Blažićevu statistiku prošle sezone i niti jednom nije u 4 susreta zaredom zabio preko ove granice,zadnja tri susreta protiv Cedevite,Neptunasa i Partizana je postizao 20,19 i 13,to su sve bili susreti u kojima je Zvezda zabijala oko 80-tak koševa.Večeras Zvezdu čeka iznimno motivirani domaćin koji bi u slučaju poraza svoje šanse za TOP 16 uvelike umanjio i sigurno je da će posebna pozornost biti posvećena obrani,a uz dužno poštovanje prema Jaki sumljam da ga i četvrti susret u nizu može služiti šut koji mu inače nije jača strana.
CSKAMosk(h-27,5)-Cedevita 1,30 2
CSKA već osigurao prvo mjesto dok će sasvim je sigurno Cedevita morati pobjediti ili Maccabi ili CSKA uz pobjedu protiv ALBE u gostima ako žele proći dalje.CSKA će i ovaj susret igrati bez Teodosića,Markoišvilija.Zozulina i Hrjape,a Cedevita je i ove i prošle sezone pokazala da u gostima u Europi nerjetko igraju bolje nego doma.
Ja ću to danas odigrat iz EL-a,pa ako vam se nešto sviđa probetite.
6
97:79
2:0deno_TM87 je napisao/la:Bielefeld - Mainz II 1 1.55
4/4
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Ispratio sam majstore tvoja dva para, svaka ti čast na njima. Nego dodao sam nešto svoje i na tome pao.suicidesquad je napisao/la:Proslo i ovo. Mellila - Valladolid 79:66suicidesquad je napisao/la:Mellila - Valladolid kp1 1,50
Kvota na domacina pada. Razlog: Valladolid bez 2 igraca iz prve petorke Montaneza i De La Funeta koji zajedno ubacuju u prosjeku preko 20 poena po utakmici.![]()
Nadam se da je neko ispratio.
Washington Wizards: Gortat, M. (14,5)1,80 1,90
Washington Wizards: Wall, J. (18,5) 1,90 1,80
Washington Wizards: Beal, B. (16,5) 1,80 1,90
Denver Nuggets: Afflalo, A. (16,5) 1,80 1,90
Denver Nuggets: Faried, K. (10,5) 1,85 1,85
Denver Nuggets: Lawson, T. (17,5) 1,85 1,85
Philadelphia 76ers: Carter-Williams, M. (18,5) 1,85 1,85
Oklahoma City Thunder: Durant, K. (27,5) 1,85 1,85
Oklahoma City Thunder: Ibaka, S. (13,5) 1,80 1,90
Oklahoma City Thunder: Westbrook, R. (22,5) 1,90 1,80
Charlotte Hornets: Jefferson, A. (21,5) 1,75 1,95
Charlotte Hornets: Walker, K. (15,5) 1,90 1,80
Ovo su utakmice koje pocinju u 1 nocas.Koja dva igraca su po vasem misljenju najizglednija?
Washington Wizards: Wall, J. (18,5) 1,90 1,80
Washington Wizards: Beal, B. (16,5) 1,80 1,90
Denver Nuggets: Afflalo, A. (16,5) 1,80 1,90
Denver Nuggets: Faried, K. (10,5) 1,85 1,85
Denver Nuggets: Lawson, T. (17,5) 1,85 1,85
Philadelphia 76ers: Carter-Williams, M. (18,5) 1,85 1,85
Oklahoma City Thunder: Durant, K. (27,5) 1,85 1,85
Oklahoma City Thunder: Ibaka, S. (13,5) 1,80 1,90
Oklahoma City Thunder: Westbrook, R. (22,5) 1,90 1,80
Charlotte Hornets: Jefferson, A. (21,5) 1,75 1,95
Charlotte Hornets: Walker, K. (15,5) 1,90 1,80
Ovo su utakmice koje pocinju u 1 nocas.Koja dva igraca su po vasem misljenju najizglednija?
ajmo NBA znalci
LeBron James(Cleveland) is dealing with a sore elbow, but he expects to play Friday vs. Toronto. :hmm:
Semper Fidelis
Ništa strašno. Ako misliš da ga igraš under, ovo nema baš nekog uticaja..fixator je napisao/la:ajmo NBA znalci
LeBron James(Cleveland) is dealing with a sore elbow, but he expects to play Friday vs. Toronto. :hmm:
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
jasko_juve
- Kontakt:

Za nadati se da ce Mirza i njegova ekipa veceras poderat
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nisam htio njega nego sam ovo vidio pa da podijelim,Clutch je napisao/la:Ništa strašno. Ako misliš da ga igraš under, ovo nema baš nekog uticaja..fixator je napisao/la:ajmo NBA znalci
ti si jak u ovome, sta mislis...ja sam konto:
Green over 18.5
K. Walker over 15.5
Semper Fidelis
Kembu sam i ja odigrao, a za Greena smatram da je bliže Overu nego Underu, ali ga ja lično ne igram jer me u prošlosti često puta rušio. Čudan igrač, zna zabiti hladno 25-30 poena, ali zna i ostati na jednocifrenom učinku..fixator je napisao/la:ti si jak u ovome, sta mislis...ja sam konto:
Green over 18.5
K. Walker over 15.5
Stavio sam svoje prijedloge s analizama tamo na NBA temu, pa vidi da li ti se sviđa neki prijedlog.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ovo su vam napadacke HOT opcije (po mom misljenju a vjerujem i vecine imalo onih koji poznaju nesto oko NBA) za veceras, pa sami izaberite
sretno
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- pinkmanjesse
- Kontakt:
Ne sjećam se kad je Jefferson prebacio,uglavnom stalno ga igram manje i prolazim,ali evo spustiše mu sad marginu na 20,5.
Mislim da bi Wall večeras trebao prebaciti
Evo jedan za veceras i jedan za sutra

ako ništa od ovog ne prodje, je.beš mene
odigrano:Clutch je napisao/la:Kembu sam i ja odigrao, a za Greena smatram da je bliže Overu nego Underu, ali ga ja lično ne igram jer me u prošlosti često puta rušio. Čudan igrač, zna zabiti hladno 25-30 poena, ali zna i ostati na jednocifrenom učinku..fixator je napisao/la:ti si jak u ovome, sta mislis...ja sam konto:
Green over 18.5
K. Walker over 15.5
Stavio sam svoje prijedloge s analizama tamo na NBA temu, pa vidi da li ti se sviđa neki prijedlog.
K. Walker OVER(najvise zbog NY
Lowry OVER(prije dvije hefte igrali i zabio im 23 a tad igro Derozan kojeg sada nema)
hvala Clutch
Semper Fidelis
Ispratit cu i ja Kembu i Lowrya pa da skupa kukamo ili slavimo 
Ma nista jarane, nek nam je sa srecom 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Vidim da ste svi u strci oko nba, al čini se da je njihova saradnja očigledna. Da li bi sutra mogli očekivati neko iznenadjenje(1 ili čak prelaz)?
Never stop fighting till the fight is done
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.