Caroll
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Ovoliko minuta a nista
Caroll
Caroll
A jesu losi veceras Netsi jbt
Valjda Mirza uspije ubaciti 10-ak poena u drugom,zasad lose 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- sigurnoable
- Kontakt:
Mirza izgleda najvise voli da trpa Popovicha
-23 dok je Mirza u igri 
ATLanti sve ulazi veceras al nece to svaki dan isto kao i Mirzi protiv Spursa nemoze niko sve pogadjat.Kladim se da ce im sut stati u drugom poluvremenu .terabajt je napisao/la:Ljudi ih ubise, ne znam jesam li gore poluvrijeme broklina gledo.
5 skokova i 2 asista,idemo dalje 
aaaa bruklina brotnjo bi ih dobio veceras
svi su ograjisali veceras

svi su ograjisali veceras
Semper Fidelis
Ne moze Mirza 2 uvezat da ga hebes
Svaku 4-5 odigra dobro dok god to u glavi ne sredi nece na dobro, i da nije Garneta s takvom igrom nema teorije da bi bio starter.
Svaku 4-5 odigra dobro dok god to u glavi ne sredi nece na dobro, i da nije Garneta s takvom igrom nema teorije da bi bio starter.
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 06 dec 2014, 02:40, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Previše ljudi je online, subota, zato ima tremu i neide ga šut, svi ste krivi...

Skokovi 5 i asistencije 3 su tu, fale poeni
36-13 druga cetvrtina

36-13 druga cetvrtina
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
vedator je napisao/la:Previše ljudi je online, subota, zato ima tremu i neide ga šut, svi ste krivi...![]()
Neka se polovina odjavi Mirza se
Ma nije samo mirza los citava ekipa je katastrofa ovo poluvrijeme, to me malo tjesi 
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Mirza glavu gore,sretno u drugom poluvremenu
samo moze bit bolje nemoze gore !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
okrenut ce ovo oni !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ljudi vide sut 0/3 i odmah pisu po forumu kako je bio los .NIje los nego oni sve pogadjaju a Netsi se pogubili skroz jer nositelji igre Netsa nisu na nivou.
THEC je napisao/la:hoce, dogodinekimbo je napisao/la:okrenut ce ovo oni !!!
sad ce jack i mirza haos da naprave
Sarah prava zena , i am in love
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 06 dec 2014, 02:50, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- King_James
- Kontakt:
Druze, Mirza uopste nnije katastrofalan... Ekipa bez izradjene akcije za sut, bez ikakve odbrane je osudjena da gubi... Pa Mirza ovakav nikakav ima 5sk i 3as... Jedino ako ocekujes od njega da pogodi svagi moguci sut koji uzmemirzatele je napisao/la:Katastrofalan si moj Mirza, kako lagano syebes ucinak iz prosle utakmice
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Napokon neko ko zna nesto o kosarci.King_James je napisao/la:Druze, Mirza uopste nnije katastrofalan... Ekipa bez izradjene akcije za sut, bez ikakve odbrane je osudjena da gubi... Pa Mirza ovakav nikakav ima 5sk i 3as... Jedino ako ocekujes od njega da pogodi svagi moguci sut koji uzmemirzatele je napisao/la:Katastrofalan si moj Mirza, kako lagano syebes ucinak iz prosle utakmice
Trenutno korisnika/ca: haris004, Jarodwest, sagitarius i 46 gostiju.