FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 11:55

Probisvjet je napisao/la:Dolaze dvojica mojih prijatelja iz Sa Zeljovaca da sa nama navijaju protiv FK Sarajeva. Ako vidite Zeljin sal molim da ne misle da je provokacija.
Hvala im na podrsci! ;)
I od mene hvala na podrsci,morat ces ih castit pivama :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 mar 2010, 11:56

Harry hocel biti belaja :lol:

Ne vidim zasto izvacis moje postove , sa ovom tekmom nije kraj , moguce je da se i ona ponisti !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 11:58

Dirk je napisao/la:Harry hocel biti belaja :lol:

Ne vidim zasto izvacis moje postove , sa ovom tekmom nije kraj , moguce je da se i ona ponisti !
Za belay neznam,zar ti nisi krenuo u Tz na mec ??? Izvukao sam da vidimo tvoje postove,nista zlonamjerno buraz ;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 mar 2010, 11:59

harry_90 je napisao/la:

Za belay neznam,zar ti nisi krenuo u Tz na mec ??? Izvukao sam da vidimo tvoje postove,nista zlonamjerno buraz ;)
Davno sam napisao da ne idem na sva gostovanja , ali za razliku od tebe idem bar na domace tekme , a ne kada igra moj tim kuci da palamudim po forumu :D

Uz to radni dan , mi ozbiljniji radimo ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 12:01

Dirk je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:

Davno sam napisao da ne idem na sva gostovanja , ali za razliku od tebe idem bar na domace tekme , a ne kada igra moj tim kuci da palamudim po forumu :D

Uz to radni dan , mi ozbiljniji radimo ;)
Vidim imas posla . Brate ne bih da se svadjam,ako hoces normalno pisi,mojne provokacija.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 mar 2010, 12:04

Nije provokacija, izvlacis neke moje postove pa reko da te napomenem , da si bio na internetu i palamudio onda kada je Sloboda kuci igrala sa Leotarom i onda ne vidim svrhe da se raspravljam sa nekim ko ocigledno ne zna ni gdje je Tusanj niti u kakvim dresovima Sloboda igra ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 12:06

Dirk je napisao/la:Nije provokacija, izvlacis neke moje postove pa reko da te napomenem , da si bio na internetu i palamudio onda kada je Sloboda kuci igrala sa Leotarom i onda ne vidim svrhe da se raspravljam sa nekim ko ocigledno ne zna ni gdje je Tusanj niti u kakvim dresovima Sloboda igra ;)
hahahha dobar,jel se to mora na svakoj tekmi biti ? Zato odo danas,ne vjerujem da ce biti neka posjeta jer je radni dan,dosta raje u skoli,jaran mi sad rece ima policije dosta u gradu,jer izgleda navijaci sarajeva su najavili da ce doci u autima,kombijima,pa moguci neredi .

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 mar 2010, 12:10

Stani ne kontam odjednom je najavljeno a kazes jutros da je zabranjen dolazak navijacima , ne kontam :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 12:11

Dirk je napisao/la:Stani ne kontam odjednom je najavljeno a kazes jutros da je zabranjen dolazak , ne kontam :D
NAVIJACIMA SARAJEVA CE BITI ZABRANJEN ULAZAK NA STADION,A INFO KAKVU SAM DOBIO KAZE DA SU KRENULI PREMA TUZLI U AUTIMA,I TI ISTI CE BITI VRACENI ZA SARAJEVO,KONTAS ?

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 24 mar 2010, 12:12

Ja gledam ovu Glavasevu najavu i ponovo ovaj sto je imao zuti karton najavljen.

Ako se ponavlja utakmica zar ne bi trebalo da on ne igra?

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 mar 2010, 12:13

harry_90 je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Stani ne kontam odjednom je najavljeno a kazes jutros da je zabranjen dolazak , ne kontam :D
NAVIJACIMA SARAJEVA CE BITI ZABRANJEN ULAZAK NA STADION,A INFO KAKVU SAM DOBIO KAZE DA SU KRENULI PREMA TUZLI U AUTIMA,I TI ISTI CE BITI VRACENI ZA SARAJEVO,KONTAS ?
Hary brate hajmo mi na picu hebes dirku vidis da se dirka dole dok pise :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 mar 2010, 12:13

harry_90 je napisao/la:
Ne kontam i ne mogu skontati jer kao sto sam rekao uprava Slobode je ipak sinoc dobila najavu dolaska za goste i na isti je vasa uprava odgovorila pozitivno ne vidim u cemu je problem ... jeli mozda treba crtati neke stvari a pogotovo je bezveze sto pises te mahalske price ko je sa autima krenuo i slicno kada ne znas i vjerujes sta novinari lupaju ;)

Ovaj sto kaze da se Dirkam , upravu je ne bjezim od toga , ali bar ne moram citati naopako novine da bi vidio svoj klub na vrhu tabele ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 12:18

Dirk je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Ne kontam i ne mogu skontati jer kao sto sam rekao uprava Slobode je ipak sinoc dobila najavu dolaska za goste i na isti je vasa uprava odgovorila pozitivno ne vidim u cemu je problem ... jeli mozda treba crtati neke stvari a pogotovo je bezveze sto pises te mahalske price ko je sa autima krenuo i slicno kada ne znas i vjerujes sta novinari lupaju ;)

Ovaj sto kaze da se Dirkam , upravu je ne bjezim od toga , ali bar ne moram citati naopako novine da bi vidio svoj klub na vrhu tabele ;)
Ja samo prenesem sto ljudi napisu,tako da nemoj mene napadat,evo vidim na jednom od tvojih postova,imao si info da 80% utakmica nece biti odigrana jel tako ? Jel ko spomenuo tabelu u ovoj prici ? NIKO !E sad ja ne znam dal je dobila odgoovor od navijaca i uprave saraajeva,al koliko sam procitao,nece biti pusteni na stadion,i jesam li ja mozda kriv zbog toga sto njih nece pustit na stadion

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 mar 2010, 12:21

Jesi bio na tekmi Sloboda - Leotar :mrgreen:

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 24 mar 2010, 12:22

harry_90 je napisao/la:

Nemogu sve vratiti navijace F.K Sarajevo mozda one koji dolaze iz Sarajeva,a sta ce sa rajom iz TZ kantona.Sjecam se slicnog slucaja iz Vrapcica kad smo usli na ulaz sa navijacima Veleza,pa tek kad smo poceli navijati pa su nas specijalci izbacili. :lol:

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 24 mar 2010, 12:23

i neko te zajeb'o kad su ti rekli da su krenuli autima. samo ce busevi biti pusteni,jer kako iz slobode kazu nema mjesta na parkingu ?! ha ha ! ti ocegledo si se bas nesta posebno napalio,na ovu tekmu ? mozda je to sto ne ides cesto,a mozda sto vam dolazi SARAJEVO. 8-)

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 24 mar 2010, 12:25

Probisvjet je napisao/la:Dolaze dvojica mojih prijatelja iz Sa Zeljovaca da sa nama navijaju protiv FK Sarajeva. Ako vidite Zeljin sal molim da ne misle da je provokacija.
Hvala im na podrsci! ;)
Cuj nosit ce Zeljin sal,sto niste i druge sto su vam davali podrsku pustili sa salovima ili oznakama svoga kluba(npr.Zmajeve)

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 mar 2010, 12:26

Ja ne citam naopako novine znam koja je sloboda nema potrebe nisam ja ko gospoda iz Sarajeva mislim na FK i kada smo 4 ja sam prvi bitno je reci da sam prvi :D nema potrebe dobro znam koja je sloboda :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 12:26

Dirk je napisao/la:Jesi bio na tekmi Sloboda - Leotar :mrgreen:
Nisam :) imal tu sta cudno ?
cena je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:

Nemogu sve vratiti navijace F.K Sarajevo mozda one koji dolaze iz Sarajeva,a sta ce sa rajom iz TZ kantona.Sjecam se slicnog slucaja iz Vrapcica kad smo usli na ulaz sa navijacima Veleza,pa tek kad smo poceli navijati pa su nas specijalci izbacili. :lol:
Vjeruj mi da ne znam,samo da ne bude nereda,to je glavno u ovoj prici.
roki... je napisao/la:i neko te zajeb'o kad su ti rekli da su krenuli autima. samo ce busevi biti pusteni,jer kako iz slobode kazu nema mjesta na parkingu ?! ha ha ! ti ocegledo si se bas nesta posebno napalio,na ovu tekmu ? mozda je to sto ne ides cesto,a mozda sto vam dolazi SARAJEVO. 8-)

Nisam se napalio zasto bi,utakmica ko utakmica,kako nema parkinga,a bolje da ne dolaze sa kolima,udarice vas ovi sto naplacuju parking po gradu,nemas gdje parkirat odmah kazna.

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 24 mar 2010, 12:28

misli se na parking u okviru stadiona :roll: a prosli put nas doslo 500 i opet je bilo mjesta za sve,ali eto sad kao nema :|

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.