Da li ste znali da...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Da li ste znali da...
Mangalitsa je rijetka pasmina svinja kojoj raste vuna, što ih čini da izgledaju kao ovce.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:Mangalitsa je rijetka pasmina svinja kojoj raste vuna, što ih čini da izgledaju kao ovce.

ovo svinju mogu i muslimani jesti
http://b.rzevijesti.ba/clanak/2701/lond ... im-vremena" onclick="window.open(this.href);return false;
izgleda mi kao adekvatno za ovu temu, kako genijalan fazon, istina ne razumijem kako bi se mogao na kraju isplatiti ovom sto je otvorio jer sumnjam da ce neko doci samo sjediti ali hajde, nema veze
izgleda mi kao adekvatno za ovu temu, kako genijalan fazon, istina ne razumijem kako bi se mogao na kraju isplatiti ovom sto je otvorio jer sumnjam da ce neko doci samo sjediti ali hajde, nema veze

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Zbog zabune oko imena, veleposlanstavo Slovačke i Slovenije se jednom mjesečno sastane kako bi razmijenili pogrešno upućenu poštu.
* Hitler je bio kandidiran za Nobelovu nagradu za mir 1938. godine
15.10.2013.
U Novom Zelandu se nalazi mjesto s jednim od najdužih imena na Svijetu, brijeg visok oko 305 m zove se "Taumatawhakatangihangakoauaotamateaurehaeaturipukapihimaungahoronukupokaiwhenuaakitanatahu"
.

.

Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 26 feb 2014, 14:44, ukupno mijenjano 3 puta.
Neko pjan pisao ime

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Evo mu šta god hoće ko ovo pročita

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
su Jim Morrison, Kurt Cobain, Jimi Hendrix i Janis Joplin umrli* u dvadeset i sedmoj godini života.
* predozirali se, ubili se, šta su već radili

Pustiću sunce da topi ljubav!
-
- Kontakt:
Amy Winehouse takodjer sa 27. A Heath Ledger zamalo s 27, s 28...hoshafka je napisao/la:su Jim Morrison, Kurt Cobain, Jimi Hendrix i Janis Joplin umrli* u dvadeset i sedmoj godini života.
-
- Kontakt:
zašto?Sheyi je napisao/la:U Novom Zelandu se nalazi mjesto s jednim od najdužih imena na Svijetu, brijeg visok oko 305 m zove se "Taumatawhakatangihangakoauaotamateaurehaeaturipukapihimaungahoronukupokaiwhenuaakitanatahu"
.

Američki predsjednik Theodore Roosevelt je 14.10.1912 održao govor iako je neposredno prije toga izlazeći iz hotela ranjen, inzistirao je da održi govor koji je trajao 90 minuta, a poslije se ispotavilo da mu je taj govor spasio život jer su doktori došli do zaključka da bi vađenje tog metka bilo opasnije nego ostaviti ga unutra, tako je Roosevelt do kraja života živio sa metkom u prsima, a inače metak je prošao kroz okvir za naočale i listove govora.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Ne znam je li bilo, ali nemoguce je izbrojati dlake na glavi. 
Ili je moguce?

Ili je moguce?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
pokušajBatva je napisao/la:Ne znam je li bilo, ali nemoguce je izbrojati dlake na glavi.
Ili je moguce?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
napravis suplji kvadrat od papira dimenzije 1cm te u tom kvadratu pobrojis dlake,izkubiciras glavu (barem onaj dio pod kosom) podijeliš i gotovo,peace of cakeZZtop10 je napisao/la:pokušajBatva je napisao/la:Ne znam je li bilo, ali nemoguce je izbrojati dlake na glavi.
Ili je moguce?

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
- Kontakt:
nemoš vala ni one u nosu
Pa haj nam izbroj, baš me zanima taj podatak.madridist je napisao/la:napravis suplji kvadrat od papira dimenzije 1cm te u tom kvadratu pobrojis dlake,izkubiciras glavu (barem onaj dio pod kosom) podijeliš i gotovo,peace of cake

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Prosječna osoba ima oko 150k vlasi, i dnevno izgubi oko 50. Jedna vlas može dotrajati i do 5-6 godina tako da svaka osoba u životu naraste negdje oko 3-4 miliona dlaka na glavi.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
...najstariji sacuvani rukopis "Geografije" Klaudija Ptolomeja iz 2. veka nove ere potice iz poznog 13. veka.
...u srednjovekovnim skandinavskim izvorima Rusija je bila poznata kao Gardariki ("Zemlja gradova").
...niko ne zna ko je napisao tekst britanske himne. Pesma i reci poticu iz 1745. godine i jednostavno su se pojavili u narodu. Istu melodiju ali sa razlicitim textom imaju himne jos dvadesetak drzava u svetu.
...u srednjovekovnim skandinavskim izvorima Rusija je bila poznata kao Gardariki ("Zemlja gradova").
...niko ne zna ko je napisao tekst britanske himne. Pesma i reci poticu iz 1745. godine i jednostavno su se pojavili u narodu. Istu melodiju ali sa razlicitim textom imaju himne jos dvadesetak drzava u svetu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.