Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Ma to je naš Mume, uvijek jedinstven i poseban. Zasigurno dragulj od igrača koji će nam iz godine u godinu značiti sve više i više na terenu. 
Je li to predvidjeno da i sutra pocne od prve? 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma lud je ko struja to jos nisam vidio u zivotu. Cuj nije htio da zamjeni dres sa Messijem jer previse voli nas dres. Ili da ne prati nijednog protivnickog igraca i da ga ne zanima kako koji igra.DragonGirl je napisao/la:Ma to je naš Mume, uvijek jedinstven i poseban. Zasigurno dragulj od igrača koji će nam iz godine u godinu značiti sve više i više na terenu.
Jeste. McCarthy jos nije spreman. Englezi najvljuju duel Besic - Yaya Toure. Samo da ne skrsi Yayu covjeka i ovako najmanji faul povrijedi a tek Aguera. Everton se pribojava Dzeke jer kazu da su losi kod visokih ubacivanja. Jagielka je dobar samo pricaju da je Distin jako los.rope11 je napisao/la:Je li to predvidjeno da i sutra pocne od prve?
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 dec 2014, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ja njega i Kolasinca obozavam bas zbog ovih izjava tipa Messi-ko ti je taj?Ajax je napisao/la:Ma lud je ko struja to jos nisam vidio u zivotu. Cuj nije htio da zamjeni dres sa Messijem jer previse voli nas dres. Ili da ne prati nijednog protivnickog igraca i da ga ne zanima kako koji igra.DragonGirl je napisao/la:Ma to je naš Mume, uvijek jedinstven i poseban. Zasigurno dragulj od igrača koji će nam iz godine u godinu značiti sve više i više na terenu.![]()
Covjek ne **** zivu silu. Najbolje mi je kad je rekao da sada igra tek na 50% svojih mogucnosti
![]()
Jeste. McCarthy jos nije spreman. Englezi najvljuju duel Besic - Yaya Toure. Samo da ne skrsi Yayu covjeka i ovako najmanji faul povrijedi a tek Aguera.rope11 je napisao/la:Je li to predvidjeno da i sutra pocne od prve?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Super on iskoristi sve te silne izostanke.
yaya je strasno tezak za cuvanje, posebno oduzimanje lopte... ova utakmica protiv sitija ce mu definitivno biti najveci i najtezi test dosad.
yaya je strasno tezak za cuvanje, posebno oduzimanje lopte... ova utakmica protiv sitija ce mu definitivno biti najveci i najtezi test dosad.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma vala nek skrsi i Yayu i Aguera i Harta zajedno. Samo nek Dzeku ne dira ako bude igrao.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ovaj je jos gori od Kolasinca. Ne vjerujem ni da bi Kolasinac izjavljivao sta Besic izjavljuje. Cuj ne zanima ga protiv koga igra i ne prati druge igracesoccerfan je napisao/la:Ajax je napisao/la: Ja njega i Kolasinca obozavam bas zbog ovih izjava tipa Messi-ko ti je taj?![]()
Ko bi reko da i od Kolasinca moze biti gori.Ajax je napisao/la:Ovaj je jos gori od Kolasinca. Ne vjerujem ni da bi Kolasinac izjavljivao sta Besic izjavljuje. Cuj ne zanima ga protiv koga igrasoccerfan je napisao/la:Ajax je napisao/la: Ja njega i Kolasinca obozavam bas zbog ovih izjava tipa Messi-ko ti je taj?![]()
![]()
Inace i Kolasica i Besic MORAJU da uvijek igraju kada su spremni u prvih 11 reprezentacije.
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 06 dec 2014, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
Dzeko ce igrati samo trebao bi ga polako uvodit poslje povrede. Samo posto Jovetic kao ima sitnu povredu mogao bi Dzeku ubacit i od prve minute sto neznam koliko je pametno. Tako nikad nije radio sa Aguerom, Silvom ili Yayom kada su se vracali poslje povreda.Harrison je napisao/la:Ma vala nek skrsi i Yayu i Aguera i Harta zajedno. Samo nek Dzeku ne dira ako bude igrao.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 dec 2014, 19:19, ukupno mijenjano 3 puta.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma momak je unikat. Potpuno svoj, ne podliježe tim svjetskim trendovima, niti ima problem da to otvoreno kaže. Messi je Messi ali dres moje domovine je dres moje domovine i tačka. Niti razmišlja previše o drugim igračima niti ga je briga šta o njemu misle. Gleda sebe, uzda se u sebe, u svoj trud i rad i ne traži uzore okolo. Danas je malo takvih. 
To je srz svih svih rasprava na ovom forumu. Time pojedini zele ispasti toboze pametni i zastitnici naseg blaga protiv virtuelnog neprijatelja.NoName je napisao/la:Najbolje od svega je što mnogi komentare počinju rečenicom tipa "Ovi što ga kritikuju..." i onda sve u superlativima. Jedini je problem što ga ne kritikuje niko koliko vidim pa ne znam kome se obraćaju
Mozes ti napisati 7 stranica evo recimo o Besicu sve u superlativu i sve najbolje, a negdje u tom tekstu samo spomeni "ma mogao je stici onu loptu sto je izasla u aut" i napasce te i popljuvace kao da si najveci dusmanin ove zemlje. Ovo nije forum gdje ljudi kulturno razmjenjuju misljenja vec mjesto gdje u vecini slucajeva bez argumenata osporavaju i omalozavaju tudja misljenja pokusavajuci ispasti pametniji.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Ima i toga naravno. Ali ima ovdje i forumasa koji jedva cekaju neku gresku bilo kojeg naseg igraca da raspisu knjigu kako si grozni, najgori, i kako nisu za profesionalni nogomet. Ima svega.Harrison je napisao/la:To je srz svih svih rasprava na ovom forumu. Time pojedini zele ispasti toboze pametni i zastitnici naseg blaga protiv virtuelnog neprijatelja.NoName je napisao/la:Najbolje od svega je što mnogi komentare počinju rečenicom tipa "Ovi što ga kritikuju..." i onda sve u superlativima. Jedini je problem što ga ne kritikuje niko koliko vidim pa ne znam kome se obraćaju
Mozes ti napisati 7 stranica evo recimo o Besicu sve u superlativu i sve najbolje, a negdje u tom tekstu samo spomeni "ma mogao je stici onu loptu sto je izasla u aut" i napasce te i popljuvace kao da si najveci dusmanin ove zemlje. Ovo nije forum gdje ljudi kulturno razmjenjuju misljenja vec mjesto gdje u vecini slucajeva bez argumenata osporavaju i omalozavaju tudja misljenja pokusavajuci ispasti pametniji.
Ja prvi put cujem za takvog igraca u vrhunskom fudbalu a jos manje da o tome pise javno. Mislim ima tih par Bad Boy igraca samo nikad nisam cuo da neki ne zeli da zamjeni dres i da ga ne zanima protivnik.DragonGirl je napisao/la:Ma momak je unikat. Potpuno svoj, ne podliježe tim svjetskim trendovima, niti ima problem da to otvoreno kaže. Messi je Messi ali dres moje domovine je dres moje domovine i tačka. Niti razmišlja previše o drugim igračima niti ga je briga šta o njemu misle. Gleda sebe, uzda se u sebe, u svoj trud i rad i ne traži uzore okolo. Danas je malo takvih.
- DragonGirl
- Kontakt:
Pa fino sam ja napisala da je unikat. Za njega važi: "Očekuj neočekivano"Ajax je napisao/la:Ja prvi put cujem za takvog igraca u vrhunskom fudbalu a jos manje da o tome pise javno. Mislim ima tih par Bad Boy igraca samo nikad nisam cuo da neki ne zeli da zamjeni dres i da ga ne zanima protivnik.DragonGirl je napisao/la:Ma momak je unikat. Potpuno svoj, ne podliježe tim svjetskim trendovima, niti ima problem da to otvoreno kaže. Messi je Messi ali dres moje domovine je dres moje domovine i tačka. Niti razmišlja previše o drugim igračima niti ga je briga šta o njemu misle. Gleda sebe, uzda se u sebe, u svoj trud i rad i ne traži uzore okolo. Danas je malo takvih.![]()
Zamislite prije utakmice scenu u tunelu: Džeko mu nešto priča, a njegov pogled u fazonu: Dobro ba, ohani malo, šta mi pametuješ tu, znam ja znanje i bez tebe...
DragonGirl je napisao/la: Zamislite prije utakmice scenu u tunelu: Džeko mu nešto priča, a njegov pogled u fazonu: Dobro ba, ohani malo, šta mi pametuješ tu, znam ja znanje i bez tebe...

Za Besica bi sledeca godina trebala biti prelomna. Ima potencijala biti medju svjetskim zvjezdama, a Boga mi ako ne bude pazljiv moze sve krenuti i u drugom pravcu. Nadam se da ce ga ovaj Martinez znati ukrotiti tj. voditi. O driblanju o kojem prica ne smije ni sanjati, bar dok igra na ovoj poziciji. Cuj, nije jos poceo da dribla, a decko vec nekoliko puta zaledio mnogima krv u zilama hazarderskim driblinzima bez svhe i potrebe. Treba vjerovati u onu;"sto stariji to zreliji', a ako tako bude predvidjam mu Celzi za 3 godine.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
Ne znam dal je ijedan BH sportista dao ikada ovako drcan al iskreno drcan intervju , ne da se imponira nego iz srca. To majstore s ovim intervjuom prekucao i digao standard. Ovako svaki BH sportista treba da razmislja. Prvo se nauci postovat svoje tek onda si u stanju postovati i tudje. Cvrsto , jako , stabilno ..bas kao i u duelu. To Mali !!!
Mali ima PONDUS u svemu sto radi ... i jos samo kada se sjetim da ga prisilise da se izvinjavama mesetarima tipa Jagodic
Mali ima PONDUS u svemu sto radi ... i jos samo kada se sjetim da ga prisilise da se izvinjavama mesetarima tipa Jagodic
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
U srcu Bosnjo a Svapski mentalitet. Plus sto je drzak i ne hebe zivu silu. Idealna kombinacija.kimbo je napisao/la:Ne znam dal je ijedan BH sportista dao ikada ovako drcan al iskreno drcan intervju , ne da se imponira nego iz srca. To majstore s ovim intervjuom prekucao i digao standard. Ovako svaki BH sportista treba da razmislja. Prvo se nauci postovat svoje tek onda si u stanju postovati i tudje. Cvrsto , jako , stabilno ..bas kao i u duelu. To Mali !!!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Mume
Hvala ti
Hvala ti
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Upravo ono o čemu smo diskutovali nedavno, gdje bi bio Bešić da nije otišao na SP.“I think I might have been playing for Basel now without the World Cup. I had been talking to them before going to Brazil, but after the tournament there was suddenly interest from England, Spain and Italy.”
Zanimljivo je i ovo što se tiče grešaka,
Ma u suštini sve je zanimljivo, navijači će da ga obožavaju, on nije glumac“Mistakes can happen in football, all you can do is try to correct them,” he says. “I hadn’t given a goal away for two years, then on my first time in England I lose the ball and Chelsea score. I made a mistake against Tottenham, too, because I thought I could head the ball back to the goalkeeper, but I know I must not let it affect my confidence. The manager has said nothing about either mistake. He just wants me to carry on training and learning.”
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 231983, cutura, General505, Google Adsense [Bot], HariTz i 33 gosta.