Miralem Pjanić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

kimbo
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la kimbo » 05 dec 2014, 07:38

Husika je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Šta, šta, šta, najbolji asistent naše reprezentacije u kvalifikacija za Brazil, riješio Litvaniju i Latviju, igrao SP, po mnogima bio naš najbolji igrač na istom, a sta je Misimovic napravio do tih godina?
Mi se nismo plasirali zbog pobjeda nad L-evatima nego zbog pobjede i remija sa Grckom...

A onako je li te stid uzimati recimo te dvije L ekipe kao neki pokazatelj? Inace i u praksi kao i u teoriji te repke i sluze za nabijanje statistike...
Gdje bi taj moci Pjanic protiv Slovacke, Grcke??? Golove nam u Sl dao Stoper debitant i veznjak debitant...

Toliko od tom pokusaju poredjenja BiH u fudbalu 1837 i 201x god.
Izvini , al Pjanic nam je nosio srednji red protiv Slovaka tamo i naprijed i nazad dok je Miske tu izgledao kao statista sa stomacicem koga su pretrcavali kao juniora fakticki igras manje an terenu . Uzmi snimak pa to malo bolje prostudiraj i nemoj samo da geldas u loptu
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 05 dec 2014, 09:46

Husika je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Šta, šta, šta, najbolji asistent naše reprezentacije u kvalifikacija za Brazil, riješio Litvaniju i Latviju, igrao SP, po mnogima bio naš najbolji igrač na istom, a sta je Misimovic napravio do tih godina?
Mi se nismo plasirali zbog pobjeda nad L-evatima nego zbog pobjede i remija sa Grckom...

A onako je li te stid uzimati recimo te dvije L ekipe kao neki pokazatelj? Inace i u praksi kao i u teoriji te repke i sluze za nabijanje statistike...
Gdje bi taj moci Pjanic protiv Slovacke, Grcke??? Golove nam u Sl dao Stoper debitant i veznjak debitant...

Izvini znas li ti kad je Miske dosao u repku da se maltene pod farovima auta treniralo i troskove dolaska igraci su snosili sami.
Ne sjecas se ti toga izgleda...Ne sjecas se ni Mulina, Musica, Grujica( a boljih i nismo imali) i ostale "svjetske klase".

Zato smo na SP otisli zahvaljujuci gol razlici nabijenoj prptiv LLLevata, nema nebitne utakmice u kvalifikacijama.

Naravno da se sjecam, ali to nije tema. Pitao si me i odgovorio sam ti, a ti mozes samo kopirati virtuala oko valjanja Kasiljasa.

Miske je ostavio veliki trag u reprezentativnoj karijeri, neki ce reci nas najbolji igrac od rata na ovama, vjerovatno nece bit daleko od istine, ali ja ne vidim svrhu vase potrebe za poredjenjem Misimovica i Pjanica, tacnije omalozavanje Pjanića.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 dec 2014, 14:50

slika

:bow: :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 dec 2014, 15:27

Pjanic NE IGRA istu poziciju kao Misimovic. Misimovic igra jednu poziciju blize protivnickom sesnaestercu i to je igrao kroz cijelu svoju karijeru. Pjanic jeste igrao nekad davno u Metzu i Lyonu ofanzivnije samo on to ne igra vec duzi period u Romi ( niti ce vise ikad igrati ) i logicno nije vise toliko dobar na toj poziciji odma iza napadaca jer on to NE IGRA u svom klubu znaci ne usavrsava se. Modric je odlican igrac pa niko od njega ne ocekuje da bude novi Prosinecki, Boban samo ga jos uvijek vecina njihovih navijaca jako hvali iako ne postize puno golova. Mozda nebi bilo pogresno da se na poziciji desetke isproba neko ko to igra citavu svoju karijeru ( naprimjer Stilic ). Nadam se da kod novog selektora nece biti vise guranja igraca na pozicije koje oni ne igraju u svojim klubovima. Odnosno da ce toga biti jako malo ako vec mora da bude.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 05 dec 2014, 16:11

kimbo je napisao/la:
Husika je napisao/la:

Izvini , al Pjanic nam je nosio srednji red protiv Slovaka tamo i naprijed i nazad dok je Miske tu izgledao kao statista sa stomacicem koga su pretrcavali kao juniora fakticki igras manje an terenu . Uzmi snimak pa to malo bolje prostudiraj i nemoj samo da geldas u loptu
Taj isti trbusic je iz kornera prelomio utakmicu u Sl, dok je akciju za drugi gol "stvorio" Visca, toliko o drzanju sredine maestra bez damu...
Odkako je on drzi mi i nemamo sredine...Jos da nije Besica jadna bi nam majka bila ...

Nemoj te molim vas protiv vjetrenjaca...Drag je i meni Pjanic ali nema to veze sa njegovim ocajnim igrama u dresu repke... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 dec 2014, 18:52

Ma jok, mi ga mrzimo, mi ne bi voljeli da on zaigra onako kako očekujemo :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 dec 2014, 19:54

gringo i virtu4l :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 05 dec 2014, 20:01

Večeras smo u Fiorentinu, neka dobiju Juventusa na svom terenu i tako pomognu Romi, mada i nerijeseno nas moze zadovoljiti. :thumbup:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 06 dec 2014, 01:20

slika

Samo za Virtu. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 dec 2014, 01:32

:?: :?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 06 dec 2014, 01:45

Virtu4l je napisao/la:Povalio Kasiljasa.
E Boga mi koliko ga povaljuje,mogo ga je i 10 put j.... do sada. Svak i put kad se pita sta je uradio; povalio Kasiljasa. Ko nebi znao ko je Kasiljas bi pomislio da je covjek ****.
Misimovic i Pjanic su razliciti na samo po poziciji nego i po fudbalskoj filozofiji. Misimovic je uvijek bio igrac trenutka, bljeska i nekako u reprezentaciji mu je to veoma cesto prolazilo. Iako ga vjerovatno mnogi nebi uopste pozvali jer izgleda kao da je non stop u pivnici, iako su ga nekoliko klubova najurili, on je u reprezentaciji skoro pa uvijek odradio dobar posao. Hajmo reci da je imao 7-8 dobrih utakmici u godini i to sve u reprezentaciju (od Wolfsburga pa naovamo).
Pjanic je drugi tip igraci, radnik, krtica, dio kolektiva, jedan od jacih sarafa koji je neophodan svakoj masini. Da bi pokazao sve sto moze,mora biti dobro ustiman tj kompetabilan sa ostalim djelovima stroja. U takvom okurzenje on moze ponekad bljesnuti cak i jace od Misimovica, ako zna napadaca, zna kako se krece, Pjanic moze imati assistanciju koju mogu imati jos samo par igraca na svijetu. Tako opusten u 90% slucajeva ce npr slobodan udarac sa istog mjestu izvesti mnogo bolje kada igra za Romu, nego za reprezentaciju. Pjanic ne moze izdrzati toliki pritisak koliki moze Misimovic i zato Pjanic vjerovatno nikada nece biti glavni igrac nekog velikog tima, ali uvijek ce moci biti jedna od jacih karika svakog tima na svijetu pa i Barcelone, Reala, Mancestera itd, itd. Uostalom ni Ronaldo i Messi, pa ni Zlatan, nisu u reprezentacijama ono sto su u klobovima.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 dec 2014, 02:02

Ibrahim je napisao/la:
E Boga mi koliko ga povaljuje,mogo ga je i 10 put j.... do sada. Svak i put kad se pita sta je uradio; povalio Kasiljasa. Ko nebi znao ko je Kasiljas bi pomislio da je covjek ****.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 dec 2014, 09:16

Sabinho je napisao/la:
Protiv Litvanije kuci, dvije asistencije i gol, protiv Latvije gol i asistencija.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 dec 2014, 09:19

Ajax je napisao/la:
Ibrahim je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ibro, misli na ovako nešto
slika

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 06 dec 2014, 11:54

Sheyi je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Protiv Litvanije kuci, dvije asistencije i gol, protiv Latvije gol i asistencija.
Uh i ja sam zaheban kad prolazim pored osnovne skole!!Budem sigurno najaci !!!
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 06 dec 2014, 12:08

Povalio je i pjanke kasiljasa, sa 18 godina,:kafa:
naprijed rejal

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 06 dec 2014, 12:10

Sveti je napisao/la:Povalio je i pjanke kasiljasa, sa 18 godina,:kafa:
Da, u dresu Dominikanske republike...

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 dec 2014, 12:22

Husika je napisao/la:Uh i ja sam zaheban kad prolazim pored osnovne skole!!Budem sigurno najaci !!!
Vidi se iz priloženog da si samo prolazio pored osnovne škole.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 06 dec 2014, 12:25

Sheyi je napisao/la:
Husika je napisao/la:Uh i ja sam zaheban kad prolazim pored osnovne skole!!Budem sigurno najaci !!!
Vidi se iz priloženog da si samo prolazio pored osnovne škole.
Buraz nemas potrebe svoditi raspravu na licne uvrede, onako papanski ti je to... ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 dec 2014, 12:26

Nije da nismo navikli na to ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 25 gostiju.