FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa da frajer se maksimalno napalio na ovu tekmu , i samo prica o belajima i neredima dosadio je i Bogu i narodu 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
ma pusti,docekalo dijete nakon dugo vremena da ode na stadion pa se ne skida sa kompa do pola 3 i onda pravac stadionDirk je napisao/la:Pa da frajer se maksimalno napalio na ovu tekmu , i samo prica o belajima i neredima dosadio je i Bogu i narodu

btw. okupljanje fukara je u 12 ? jesi se to prepo nereda pa ne smijes izaci iz kuce?

Pusti ih,vidis da su dosli provocirat,nego ides li na tekmu ??TaRgEt_ je napisao/la:Ja ne citam naopako novine znam koja je sloboda nema potrebe nisam ja ko gospoda iz Sarajeva mislim na FK i kada smo 4 ja sam prvi bitno je reci da sam prvinema potrebe dobro znam koja je sloboda
Nisam ja dosadio vec kazem bolje da ne bude belaya,a ti ocito stvarno nemas druga posla nego da provocirasDirk je napisao/la:Pa da frajer se maksimalno napalio na ovu tekmu , i samo prica o belajima i neredima dosadio je i Bogu i narodu

Sto nisi dosao na tekmu ???roki... je napisao/la:ma pusti,docekalo dijete nakon dugo vremena da ode na stadion pa se ne skida sa kompa do pola 3 i onda pravac stadionDirk je napisao/la:Pa da frajer se maksimalno napalio na ovu tekmu , i samo prica o belajima i neredima dosadio je i Bogu i narodu
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nije mogao doci na tekmu , ali bar na domace moze 
Sta ti mislis , hoce biti belaja i nereda nisi nam odavno pricao o tome

Sta ti mislis , hoce biti belaja i nereda nisi nam odavno pricao o tome

Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 24 mar 2010, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ne zasto bi se uplasio.Sto ti nisi dosao,ako se ne bojis.roki... je napisao/la:ma pusti,docekalo dijete nakon dugo vremena da ode na stadion pa se ne skida sa kompa do pola 3 i onda pravac stadionDirk je napisao/la:Pa da frajer se maksimalno napalio na ovu tekmu , i samo prica o belajima i neredima dosadio je i Bogu i narodu
btw. okupljanje fukara je u 12 ? jesi se to prepo nereda pa ne smijes izaci iz kuce?
AJ VIDJAMO SE NAKON TEKME ,OZDRAVITE PRIJE NEGO STO DODJEM,CITAJ SABRANA DJELA FORUMASA DIRKA

a idem idem Hary jasta 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Probisvjet
- Kontakt:
Haj ljudi sretno odoh u carsiju pa na Tusanj! C-tribina 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Idem i ja odo se obuci pa lagano do gradaTaRgEt_ je napisao/la:a idem idem Hary jasta

necemo valjda tu biti smjesteni,ili ces tu sjeditProbisvjet je napisao/la:Haj ljudi sretno odoh u carsiju pa na Tusanj! C-tribina
Ja moram u školuProbisvjet je napisao/la:Haj ljudi sretno odoh u carsiju pa na Tusanj! C-tribina

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Harry ne moras nas folirati da ces na tekmu , vjerujem da ces biti na netu i kada ona pocne , ti si jedini koji se na forumu dokazuje da ide , a sjedi kuci 

Dirk je napisao/la:Harry ne moras nas folirati da ces na tekmu , vjerujem da ces biti na netu i kada ona pocne , ti si jedini koji se na forumu dokazuje da ide , a sjedi kuci

Ne sjedim kuci , nego na posluharry_90 je napisao/la:Dirk je napisao/la:Harry ne moras nas folirati da ces na tekmu , vjerujem da ces biti na netu i kada ona pocne , ti si jedini koji se na forumu dokazuje da ide , a sjedi kuci![]()
ne brini brate bicu ja na tekmi,a ti kao veliki navijac sarajeva,sjedis u kuci
jesil procitao svoja sabrana djela ?

Jesam naravno , ali kao sto rekoh , bar na domace tekme odem a ne glumi fanatika na forumu kao ti

Sta je sa neredima i belajima , curice

brate sta je sa izvorima o ponavljanju tekme Sloboda-Sarajevo,nekad je bolje sutit kao u tvom slucajuDirk je napisao/la:Ne sjedim kuci , nego na posluharry_90 je napisao/la:Dirk je napisao/la:Harry ne moras nas folirati da ces na tekmu , vjerujem da ces biti na netu i kada ona pocne , ti si jedini koji se na forumu dokazuje da ide , a sjedi kuci![]()
ne brini brate bicu ja na tekmi,a ti kao veliki navijac sarajeva,sjedis u kuci
jesil procitao svoja sabrana djela ?
Jesam naravno , ali kao sto rekoh , bar na domace tekme odem a ne glumi fanatika na forumu kao ti![]()
Sta je sa neredima i belajima

po neredima ste broj 1 u BiH nema vam ravnog,aj brate citamo se i pisemo nakon tekme

Pa normalno da smo glavni , jer se svi mjere prema najboljim , a pogotovo tako smjesne grupe tipa Fukare koje i dan danas pjevaju tudje pjesme preuzete od nasih grupa 

gdje ces hari sad ba :r okupljanje davno pocelo
a tekma tek za 2.5 sata
sumnjam ja da je on otisao iz kuce,mozda ce belaja biti 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa niko ne tvrdi da vi necete doci i mi smo dolazili tamo gdje nismo slali dopis, ali ulaz se morao placat.Jedino dvije uprave to mogu srediti prije vaseg ulaska na stadion i to je toDirk je napisao/la:Pitat cu vas ja za vrijeme tekme , otkud Hz na stadionu a vi kao ne primate gostujuce navijace ako nisu najavljeni ... a pojedincima da kazem da ne citaju besmislene izjave pojedinaca , jer je poslat fax upravi Slobode koja je i odgovorila na njega i poslala dopis koliko primaju navijaca i slicno a novinske ispade od jucer oko zabrane ,okaciti macku o rep
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Zna li ko hoce li negdje biti kakav prenos? Ima li kakav link, da prate i ovi koji navijaju a daleko su od domovine!
A đe da znam?!
ima na sky sportu...Raz_ba je napisao/la:Zna li ko hoce li negdje biti kakav prenos? Ima li kakav link, da prate i ovi koji navijaju a daleko su od domovine!

1921-2011
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hellas je napisao/la:Ja gledam ovu Glavasevu najavu i ponovo ovaj sto je imao zuti karton najavljen.
Ako se ponavlja utakmica zar ne bi trebalo da on ne igra?
ne jer je pauzirao protiv laktasa zajedno se bekicem, tako su im poslali dopis iz saveza. Eto i to je dokaz da savez treba da reaguje u slucaju da igrac ima kartone.Upravo Slobodi je u Laktasima javljeno da njih dvojica nece moci nastupiti u utakmici jer je utakmica Sloboda-Sarajevo ponistena. ENo i Liverpool je haman imao problema sa kartonima, pa veliki klubovi ne dizu prasinu oko toga jer je valjda pogresno upisan igrac od strane sudija

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hoces li mi reci o kakvom se problemu radi u kartonima oko Liverpoola ???SaltCityAttack je napisao/la:Hellas je napisao/la:Ja gledam ovu Glavasevu najavu i ponovo ovaj sto je imao zuti karton najavljen.
Ako se ponavlja utakmica zar ne bi trebalo da on ne igra?
ne jer je pauzirao protiv laktasa zajedno se bekicem, tako su im poslali dopis iz saveza. Eto i to je dokaz da savez treba da reaguje u slucaju da igrac ima kartone.Upravo Slobodi je u Laktasima javljeno da njih dvojica nece moci nastupiti u utakmici jer je utakmica Sloboda-Sarajevo ponistena. ENo i Liverpool je haman imao problema sa kartonima, pa veliki klubovi ne dizu prasinu oko toga jer je valjda pogresno upisan igrac od strane sudija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.