FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
# TIM U P N I + - RAZLIKA BOD FORMA
1.
FK ŽELJEZNIČAR
10 4 3 3 10 : 8 2 15
2.
FK BORAC
10 4 2 4 8 : 8 0 14
3.
NK ŠIROKI BRIJEG
9 3 2 4 13 : 15 -2 11
4.
HŠK ZRINJSKI
9 3 2 4 10 : 15 -5 11
5.
FK OLIMPIK
10 3 2 5 10 : 18 -8 11
6.
FK SARAJEVO
8 2 2 4 5 : 10 -5 8
7.
FK MODRIČA M.
10 2 2 6 13 : 21 -8 8
8.
FK LAKTAŠI
9 2 0 7 11 : 21 -10 6
9.
FK SLAVIJA
9 1 2 6 6 : 15 -9 5
10.
FK VELEŽ
10 1 2 7 6 : 15 -9 5
11.
FK LEOTAR
9 1 1 7 4 : 16 -12 4
12.
NK ZVIJEZDA
9 1 1 7 2 : 19 -17 4
13.
NK ČELIK
9 0 2 7 6 : 16 -10 2
14.
NK TRAVNIK
10 0 2 8 3 : 17 -14 2
15.
FK RUDAR P.
10 0 1 9 2 : 16 -14 1
16.
FK SLOBODA
10 0 1 9 3 : 20 -17 1
Legenda: U - broj odigranih utakmica, P - pobjede, N - neriješeno, I - Izgubljene, + - broj postignutih pogodaka, - - broj primljeni
jedina ekipa sa go razlikom u + u gostima
1.
FK ŽELJEZNIČAR
10 4 3 3 10 : 8 2 15
2.
FK BORAC
10 4 2 4 8 : 8 0 14
3.
NK ŠIROKI BRIJEG
9 3 2 4 13 : 15 -2 11
4.
HŠK ZRINJSKI
9 3 2 4 10 : 15 -5 11
5.
FK OLIMPIK
10 3 2 5 10 : 18 -8 11
6.
FK SARAJEVO
8 2 2 4 5 : 10 -5 8
7.
FK MODRIČA M.
10 2 2 6 13 : 21 -8 8
8.
FK LAKTAŠI
9 2 0 7 11 : 21 -10 6
9.
FK SLAVIJA
9 1 2 6 6 : 15 -9 5
10.
FK VELEŽ
10 1 2 7 6 : 15 -9 5
11.
FK LEOTAR
9 1 1 7 4 : 16 -12 4
12.
NK ZVIJEZDA
9 1 1 7 2 : 19 -17 4
13.
NK ČELIK
9 0 2 7 6 : 16 -10 2
14.
NK TRAVNIK
10 0 2 8 3 : 17 -14 2
15.
FK RUDAR P.
10 0 1 9 2 : 16 -14 1
16.
FK SLOBODA
10 0 1 9 3 : 20 -17 1
Legenda: U - broj odigranih utakmica, P - pobjede, N - neriješeno, I - Izgubljene, + - broj postignutih pogodaka, - - broj primljeni
jedina ekipa sa go razlikom u + u gostima
svoj ti pos'o !
sjajan rezultat sinoc mada smo mogli jos koji gol zabiti al et...sad se treba okrenuti ligi i juris na prvo mjesto imamo dosta povoljan raspored...forza zeljo 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pridruzujem se zeljama, steta bi bilo da Sloboda isapadne (iako ima mnogo istine u onome da se pravo palite na sarajevske klubove, al hajd...).Probisvjet je napisao/la:A svojoj Slobodi danas pobjedu protiv TorpedaProbisvjet je napisao/la:Zelji zelim sve najbolje i osvajanje titule i kupa!![]()
A pojedine kontaminirane nek se lijece!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Nema vise situacija kada se islo na gostovanje samo da se odigra izgubi 2-3:0 i nazad u Sarajevo, sad je ljoZe najbolji klub u ligi i kod kuce i na strani, nek smo i mi to docekali vec jednom nakon toliko susnih godina, raznih provokacija, sala itd. doslo je i vrijeme da se i mi malo nasladjujemo, ko se zadnji smije najsladje se smije, vracamo dvostruko dupla kruna napokon dolazi na Grbavicu.
PLAVA LOKOMOTIVA PONOVO FUNKCIONISE!
Za zivot cijeli!
Donio je Nijaz specijalne multivitamine iz manchestera, kad je bio na sastanku europskih velikanačamac je napisao/la:Da nam igraći nisu na kakvim bobama
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
jesi siguran da ste najbolji domacin lige?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Nema vise situacija kada se islo na gostovanje samo da se odigra izgubi 2-3:0 i nazad u Sarajevo, sad je ljoZe najbolji klub u ligi i kod kuce i na strani, nek smo i mi to docekali vec jednom nakon toliko susnih godina, raznih provokacija, sala itd. doslo je i vrijeme da se i mi malo nasladjujemo, ko se zadnji smije najsladje se smije, vracamo dvostruko dupla kruna napokon dolazi na Grbavicu.
- TheManiacs
- Kontakt:
Cime li ih hrani osimSeyo_TM je napisao/la:Donio je Nijaz specijalne multivitamine iz manchestera, kad je bio na sastanku europskih velikanačamac je napisao/la:Da nam igraći nisu na kakvim bobama
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Nema vise Coca Cole i Cipsa odkako je dosao Amar 
Kad je sljedeca tekma protiv koga i gdje ?
Kad je sljedeca tekma protiv koga i gdje ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
roki... je napisao/la:jesi siguran da ste najbolji domacin lige?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Nema vise situacija kada se islo na gostovanje samo da se odigra izgubi 2-3:0 i nazad u Sarajevo, sad je ljoZe najbolji klub u ligi i kod kuce i na strani, nek smo i mi to docekali vec jednom nakon toliko susnih godina, raznih provokacija, sala itd. doslo je i vrijeme da se i mi malo nasladjujemo, ko se zadnji smije najsladje se smije, vracamo dvostruko dupla kruna napokon dolazi na Grbavicu.
Tu cemo titulu ostaviti vama i ostalima da se dogovorite..
- Probisvjet
- Kontakt:
Simpaticno! Samo derite sve redom, a Slobodi dajte bodove. Neka nas u ligi.Stole iz Bora je napisao/la:
Sljedeca stanica je stadion Grbavica u subotu u 20:15!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Navijanje na jucerasnjoj utakmici je bilo za deset. Ne racunajuci jug, na koji sam navikao, juce je 70% utakmice odlicno navijanje dolazilo sa sjevera gdje inace sjede starija raja i oni koji dodju da gledaju utakmicu. U jednom momentu nakon cestih prozivanja sa juga da se ustane na sjeveru, ovi prihvataju to ali onda upucuju povike i na zapad nakon cega su navijale sve tri tribine. Malo ali od zapada i previse .. 
Ni jednog momenta nije bilo nekog grupnog vrijedanja na nacionalnoj osnovi prema navijacima Zrinjskog a ni prema igracima i struci Borca koji su sjedili na sjeveru, na djelu prema zapadnoj tribini!
Ni jednog momenta nije bilo nekog grupnog vrijedanja na nacionalnoj osnovi prema navijacima Zrinjskog a ni prema igracima i struci Borca koji su sjedili na sjeveru, na djelu prema zapadnoj tribini!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Već treba razmišljati (i razmišlja se) o pojačanjima. Ovo što sad imamo je knap za naše lige, ali za nešto više nije. U evropskim takmičenjima se podrazumijeva ovakva sprema, borba, zalaganje, dobar trener itd. tako da nam to nije nikakav adut. Potrebno je i malo više "suhog" kvaliteta. Amar i Uprava su ovog svjesni. Ovo je samo prvi korak, idemo dalje. Idemo prvi, dajemo više 
Sinoc citam kako se u Juventusu sprema cistka na kraju sezone i da ce vjerovatno i Salihamidzic otici. Kvalitetni igraci koji dolaze iz zemalja cije su lige srednjeg kvaliteta, a igrali su u nekim jacim, obicno se na zalasku karijera vracaju u domovinu odigrati jos sezonu-dvije, ponekad i vise. Kod nas je ta pojava vrlo rijetka, sto, s obzirom na sve sto se desava u nasem nogometu, nije ni cudno. Nasi susjedi to rade dosta bolje od nas, imamo neke svjeze primjere u Dinamu, Hajduku, Partizanu, itd., ali i kod nas se pocelo raditi na tome( Beslija, Hrgovic, Krunic). Pa, nesto razmisljam, zasto ne vratiti i jednog Hasana Salihamidzica? Naravno, ne u Velez, nego u Zeljučamac je napisao/la:Već treba razmišljati (i razmišlja se) o pojačanjima. Ovo što sad imamo je knap za naše lige, ali za nešto više nije. U evropskim takmičenjima se podrazumijeva ovakva sprema, borba, zalaganje, dobar trener itd. tako da nam to nije nikakav adut. Potrebno je i malo više "suhog" kvaliteta. Amar i Uprava su ovog svjesni. Ovo je samo prvi korak, idemo dalje. Idemo prvi, dajemo više
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
mislim da se hasi ne vraca u bosnu
To je zadnji papak koji bi se vratio ne u Želju nego u Bosnu. Frajer se odrodio skroz ba. Kakva naša liga, nema šanse. Prije će Toni u Torpedo nego Haso u Bosnu. Njemu je ba bilo mrsko da igra za reprezentaciju, samo gled'o kako će crvendača napraviti, a ne da se vraća vamo. Helem nejse, da ne trunimo o njemu nije vrijedan ove teme.gollum je napisao/la:Sinoc citam kako se u Juventusu sprema cistka na kraju sezone i da ce vjerovatno i Salihamidzic otici. Kvalitetni igraci koji dolaze iz zemalja cije su lige srednjeg kvaliteta, a igrali su u nekim jacim, obicno se na zalasku karijera vracaju u domovinu odigrati jos sezonu-dvije, ponekad i vise. Kod nas je ta pojava vrlo rijetka, sto, s obzirom na sve sto se desava u nasem nogometu, nije ni cudno. Nasi susjedi to rade dosta bolje od nas, imamo neke svjeze primjere u Dinamu, Hajduku, Partizanu, itd., ali i kod nas se pocelo raditi na tome( Beslija, Hrgovic, Krunic). Pa, nesto razmisljam, zasto ne vratiti i jednog Hasana Salihamidzica? Naravno, ne u Velez, nego u Zeljučamac je napisao/la:Već treba razmišljati (i razmišlja se) o pojačanjima. Ovo što sad imamo je knap za naše lige, ali za nešto više nije. U evropskim takmičenjima se podrazumijeva ovakva sprema, borba, zalaganje, dobar trener itd. tako da nam to nije nikakav adut. Potrebno je i malo više "suhog" kvaliteta. Amar i Uprava su ovog svjesni. Ovo je samo prvi korak, idemo dalje. Idemo prvi, dajemo više. Uostalom, kad Sarajevo moze pokusati s Tonijem, moze i Zeljo sa Salihamidzicem
.
- BlueSharks
- Kontakt:
Ne blati legendu molim tečamac je napisao/la:To je zadnji papak koji bi se vratio ne u Želju nego u Bosnu. Frajer se odrodio skroz ba. Kakva naša liga, nema šanse. Prije će Toni u Torpedo nego Haso u Bosnu. Njemu je ba bilo mrsko da igra za reprezentaciju, samo gled'o kako će crvendača napraviti, a ne da se vraća vamo. Helem nejse, da ne trunimo o njemu nije vrijedan ove teme.
Strauss Junior
kakav Toni i pokusaj dovođenja u Sarajevogollum je napisao/la:Sinoc citam kako se u Juventusu sprema cistka na kraju sezone i da ce vjerovatno i Salihamidzic otici. Kvalitetni igraci koji dolaze iz zemalja cije su lige srednjeg kvaliteta, a igrali su u nekim jacim, obicno se na zalasku karijera vracaju u domovinu odigrati jos sezonu-dvije, ponekad i vise. Kod nas je ta pojava vrlo rijetka, sto, s obzirom na sve sto se desava u nasem nogometu, nije ni cudno. Nasi susjedi to rade dosta bolje od nas, imamo neke svjeze primjere u Dinamu, Hajduku, Partizanu, itd., ali i kod nas se pocelo raditi na tome( Beslija, Hrgovic, Krunic). Pa, nesto razmisljam, zasto ne vratiti i jednog Hasana Salihamidzica? Naravno, ne u Velez, nego u Zeljučamac je napisao/la:Već treba razmišljati (i razmišlja se) o pojačanjima. Ovo što sad imamo je knap za naše lige, ali za nešto više nije. U evropskim takmičenjima se podrazumijeva ovakva sprema, borba, zalaganje, dobar trener itd. tako da nam to nije nikakav adut. Potrebno je i malo više "suhog" kvaliteta. Amar i Uprava su ovog svjesni. Ovo je samo prvi korak, idemo dalje. Idemo prvi, dajemo više. Uostalom, kad Sarajevo moze pokusati s Tonijem, moze i Zeljo sa Salihamidzicem
.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- bistrikboy
- Kontakt:
Nemoj da bi ko postavio,drzite se Želje!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: antibot, DoktorXabaras, Hansestadt, KrajinaTm87, Ljozeeee, Lokomotifa, Mana, Redfire16, seha77, ultra1987 i 89 gostiju.