Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Benko-Duljevic i Stevanovic krila, Stojcev ofanzivni vezni, radovac centralni i Gojko zadnji vezni. Po meni najbolja kombinacaija ako dodje Miroslav i ako Milos se dohaviza malo. Klupa Okic, Nemanja, Bekic, Krsteamypitar je napisao/la:Naravno da ne moze.Ja sam dao primjer ko bi mogao igrati umjesto Stojceva.
Ja bi volio ovako nesto
Benko
Velkoski Radovac Stevanovic
Bilbija- Cimirot
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dulja je daleko opasniji kao "džoker" sa klupe, tamo zadnjih pola sata utakmice jer je ionako jedan od najbržih igrača lige a još kada uđe kasnije onako svjež...dominacija a što smo mogli vidjeti na derbiju! Samo još da nije onako petljao, slavili bi trpanje skretničara sa 4 komada i sanjali bi Dulju u dolini zauvijek!Aragon je napisao/la:Benko-Duljevic i Stevanovic krila, Stojcev ofanzivni vezni, radovac centralni i Gojko zadnji vezni. Po meni najbolja kombinacaija ako dodje Miroslav i ako Milos se dohaviza malo. Klupa Okic, Nemanja, Bekic, Krsteamypitar je napisao/la:Naravno da ne moze.Ja sam dao primjer ko bi mogao igrati umjesto Stojceva.
Ja bi volio ovako nesto
Benko
Velkoski Radovac Stevanovic
Bilbija- Cimirot
Ima stojcev svoji zutih minuta, ali gdje ces molim te Bilbiju ispred njega staviti, ja se iskreno nadam da ce na kraju godine kad mu istekne ugovor otici, ili u najboljem slucaju sad u Januara neko se prevari pa da koji dinar za njega... Od njega nikad igraca nece biti neznam koliko mu pozicija promjenili!!!Aragon je napisao/la:Ni Amidza ne bi toliko napadaca i ofanzivnih izveo na terenamypitar je napisao/la:Inace njegovom potpisu najvise insistira Kodro...
Mislim da ce ga gurnuti na desno krilo,Duljevica lijevo,sredina Stojcev,napad Velkovski-Benko...
povucenije Cimi Radovac.....
strašno .!
Dolaskom Benke, u vecini utakmica Krsti je klupa zagarantovana.
Dva krila, po meni bi bilo idealno Duljevic i Stojanovic, Benko na centarforu i to je to.
Umjesto Stojceva, volio bih vidjeti kvalitetniju i konstantniju desetku od njega, cak bi mi i Bilbija bio u prednosti na toj poziciji.
Bolji igrac od Stojceva u svakom slucaji. Mozda i najskolovaniji fudbaler kod nas. Yebe ga to sto ga je raja uzela na zub i najvise se njegove greske isticu.alinho je napisao/la:Ima stojcev svoji zutih minuta, ali gdje ces molim te Bilbiju ispred njega staviti, ja se iskreno nadam da ce na kraju godine kad mu istekne ugovor otici, ili u najboljem slucaju sad u Januara neko se prevari pa da koji dinar za njega... Od njega nikad igraca nece biti neznam koliko mu pozicija promjenili!!!Aragon je napisao/la:Ni Amidza ne bi toliko napadaca i ofanzivnih izveo na terenamypitar je napisao/la:Inace njegovom potpisu najvise insistira Kodro...
Mislim da ce ga gurnuti na desno krilo,Duljevica lijevo,sredina Stojcev,napad Velkovski-Benko...
povucenije Cimi Radovac.....
strašno .!
Dolaskom Benke, u vecini utakmica Krsti je klupa zagarantovana.
Dva krila, po meni bi bilo idealno Duljevic i Stojanovic, Benko na centarforu i to je to.
Umjesto Stojceva, volio bih vidjeti kvalitetniju i konstantniju desetku od njega, cak bi mi i Bilbija bio u prednosti na toj poziciji.
amypitar je napisao/la:Mislim da moras uzeti i neke druge primjere recimo da je Borcu u toj utakmici zabio gol.Njihovo je dijete sta je sve dozivo kad je za Sarajevo potpisao.Tamo mu zivi otac majka sestra.Cudi me da je ikako igrao.OOnda sjeti se njegove igre sa Norvezanima,Grcima je uvalio 2 kom.Daleko od toga da ga branim dosta sam tableta zbog njega popio,ali kad sve to pogledamo imalo je u ekipi i gorih igraca.
amypitar je napisao/la:Mislim da moras uzeti i neke druge primjere recimo da je Borcu u toj utakmici zabio gol.Njihovo je dijete sta je sve dozivo kad je za Sarajevo potpisao.Tamo mu zivi otac majka sestra.Cudi me da je ikako igraoo.OOnda sjeti se njegove igre sa Norvezanima,Grcima je uvalio 2 kom.Daleko od toga da ga branim dosta sam tableta zbog njega popio,ali kad sve to pogledamo imalo je u ekipi i gorih igraca.
Kak druze nije vrati malo filmalinho je napisao/la:amypitar je napisao/la:Mislim da moras uzeti i neke druge primjere recimo da je Borcu u toj utakmici zabio gol.Njihovo je dijete sta je sve dozivo kad je za Sarajevo potpisao.Tamo mu zivi otac majka sestra.Cudi me da je ikako igraoo.OOnda sjeti se njegove igre sa Norvezanima,Grcima je uvalio 2 kom.Daleko od toga da ga branim dosta sam tableta zbog njega popio,ali kad sve to pogledamo imalo je u ekipi i gorih igraca.
Nije on tu utakmicu zabio gol, a nekazem ja da nije bilo gorih igraca ili da mu nisam zahvalna za ona dva gola u Grckoj, ali poredit ga sa Stojcevom ili ga u farmaciji preferirati prije Stojceva je van svake pameti, i s obzirom da imamo igraca na sredini i u napadu, ja bih se njega prvog rijesio i nebi mi oko ni trepnulo vjeruj mi...
farukzidane je napisao/la:jedina sreca za Bilbiju,,,pa sef strusnog staba misli drugacije,,,![]()
![]()
podrska za nemanju, i da bar jos dvije godine nosi ovaj bordo bijeli dres.
hilmo je napisao/la:@alinho misli da utakmicu kad smo igrali 0-0, jes imao dobru priliku ali nije pametno odradio.
Ja sam i u društvu bio jedini koji ga je branio, i dan danas mislim isto. Nije neki ekstra igrač, da se ne lažemo, ali je sasvim OK.
Aragon je napisao/la:Ne znam na osnovu cega glorificirat Stojceva kad je odigrao groznu polusezonu. Necu ulaziti u razloge za to i da li je to opravdanje, ali takve su cinjenice. Bilbija je imao dosta losih utakmica, ali i nemali broj fenomenalnih u zadnjih par mjeseci. Ali kod nas uvjek postoji igrac koji je na zubu raji i koji nece valjati ma sta god da uradi na terenu, sa druge strane onom igracu kojeg raja voli naci ce se milion opravdanja sto igra lose.
Da skratim, lijepo se svadjati ko ce igrati, da li Krste, Dulja, Okic, Benko Bilbija, Stevanovic, Bekic ili neko treci. Bolje i to nego da nam parmaci igraju u napadu
onda je i duljevic za noge jer je bezobrazno driblao u mostaru i na grbavici...alinho je napisao/la:hilmo je napisao/la:@alinho misli da utakmicu kad smo igrali 0-0, jes imao dobru priliku ali nije pametno odradio.
Ja sam i u društvu bio jedini koji ga je branio, i dan danas mislim isto. Nije neki ekstra igrač, da se ne lažemo, ali je sasvim OK.
Bravo to je ta utakmica, ali ja bi prije rekao da je bezobrazno odradio a ne pametno ili glupo!!!
Po meni igrac koji nema mjesta u ekipi sad na proljecu, pogotovo ako jos neko dodje u vezi!