Ko zna, kako god, sigurno je mogao jako daleko jer on baš ima onaj pravi ubojiti instinkt napadača, veoma brzo "namiriše" gol...valjda je to nešto s čime se igrač rodi. Ali opet, pored forme igrača, određenu ulogu ima i tim, atmosfera, okruženje. Njima se tada poklopilo baš sve, dobar trener, sjajne forme svih igrača, odlična atmosfera u timu, razumjeli su se i zatvorenih očiju, svi su disali kao jedan, i to je nešto što se veoma rijetko viđa u svijetu fudbala. Vjerovatno svakom od njih danas, vrijeme za pamćenje.Micron je napisao/la:a bas kontam sta bi bilo da nije bilo one povrede, gdje je mogao zavrsiti msm da je mogao dogurati dosta dalje i od edinaDragonGirl je napisao/la:Također.Sheyi je napisao/la:S nostalgijom prisjećam ovog perioda
[youtube][/youtube]Tad je bilo čudno ako svake sedmice ne da barem jedan gol, bh. senzacija u senzaciji zvanoj Hoffenheim. To je bila i bit će vjerovatno njegova polusezona života, najljepši period u klupskoj karijeri i vjerovatno bi taj san trajao mnogo duže da nije bilo La Mange i čuvene povrede, ali, što se kaže, takva mu je jednostavno nafaka bila i nažalost takvu formu poslije više nije mogao ponoviti.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Ibish je bio legenda mada je i sada dobar napadac. Samo mozda treba da promjeni klub. Trebao je otici u Lazio umjesto Djordjevica. Lazio je bio pravi klub za njega i jos bi igrao sa Lulicem. Potpuno logican je bio njegov izbor da Hoffenheim zamjeni za Stuttgart. Posto je Stuttgart puno veci klub mada ispade Hoffenheim bolji ovih par sezona. Mozda ni Hoffenheim sada nebi bio los izbor da napravimo koloniju nasih igrac tamo. Mada mislim da nema nista od toga jer je vec jednom otisao.
Vedino je nazalost proslo, satrale su ga sad povrede, vec mu je 31, ali poziv sto se mene tice treba dobijati sve dok bude igrao jer ima taj instikt i uvijek moze uletiti s klupe. Steta za tu povredu, ta polusezona je bila kao iz snova, sjecam se , kupujem novine s jaranom i on cita da se vedo povrijedio, ma de reko ne sluti, kad ono povreda i to u yebenoj prijateljskoj.
Vedo ljudina i pravi primjer ne samo sportasa nego i covjeka
Vedo ljudina i pravi primjer ne samo sportasa nego i covjeka
- DragonGirl
- Kontakt:
Stuttgart je klub s velikom tradicijom i ugledom, za razliku od Hoffenheima, ali nažalost, u ovih nekoliko posljednjih sezona su samo blijeda kopija tog čuvenog imena čemu su vjerovatno najviše kumovale i prodaje mnogih važnih igrača i zbog toga bih voljela Vedu vidjeti u nekom drugom bundesligaškom klubu jer mislim da je to liga koja njemu najviše odgovara, na koju se navikao i nije on sad u tim godinama kada ima baš mnogo vremena za adaptaciju na novu ligu. Šteta je što nekako nema saigrače koji će ga ovdje ispratiti kao što je imao u Hoffenheimu jer se obično stvore svega 2-3 prilike za čitavu utakmicu što je frustrirajuće za svakog napadača, ali i pored svega, mislim da je jako teško očekivati da se vrati u Sinsheim, bez obzira što bi mi to naravno ovdje voljeli.
Bježi Vedo iz ove smiješne ekipe, sad odmah na polusezoni ako je ikako moguće.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Pa sad, statistika mu i ne ide bas na ruku, 10 mjeseci nije dao gol na klupskom nivou...Virtu4l je napisao/la:Bježi Vedo iz ove smiješne ekipe, sad odmah na polusezoni ako je ikako moguće.
A da mi je krivo jeste, uz Kolasinca i Begovica sigurno najdrazi reprezentativac.
1946
Trebao je poslje SP zamjeniti klub odnosno ligu. Doslo je do zasicenja i momenat je bio pravi a i imao je par ponuda. Vjerovatno to nije uradio jer je dosao novi trener koji je imao veliko povjerenje u njega i koji ga je jako hvalio. Jako slicna situacija kao i kod Dzeke i ovog novog trenera. Da je ostao Mancini Dzeko bi najvjerovatnije otisao. E sad koliko je to pametna odluka za jednog i drugog igraca to je sada druga stvar.Head je napisao/la: Pa sad, statistika mu i ne ide bas na ruku, 10 mjeseci nije dao gol na klupskom nivou...
A da mi je krivo jeste, uz Kolasinca i Begovica sigurno najdrazi reprezentativac.
- DragonGirl
- Kontakt:
Tačno i mislim također da je njemu želja bila da ostane u Bundesligi, jer ipak već godinama živi u Njemačkoj, navikao se na tamošnji život, sredinu i ljude, kao i njegova porodica, ali vjerovatno je presudio Veh, ambicije koje je iznio i povjerenje koje mu je ukazao. Međutim, Veh je sada otišao, klub ionako tone već duže vrijeme i mislim da bi za njega bilo najbolje da sada u zimskoj pauzi napravi transfer barem u neki drugi bundesligaški klub, promijeni malo sredinu i osvježi karijeru jer ako ostane ovdje samo će tonuti i dalje sa njima.Ajax je napisao/la:Trebao je poslje SP zamjeniti klub odnosno ligu. Doslo je do zasicenja i momenat je bio pravi a i imao je par ponuda. Vjerovatno to nije uradio jer je dosao novi trener koji je imao veliko povjerenje u njega i koji ga je jako hvalio.Head je napisao/la: Pa sad, statistika mu i ne ide bas na ruku, 10 mjeseci nije dao gol na klupskom nivou...
Ova mu je povreda baš došla u nezgodno vrijeme... Nadam se ipak da će ga tražiti neki drugi klub.DragonGirl je napisao/la:Tačno i mislim također da je njemu želja bila da ostane u Bundesligi, jer ipak već godinama živi u Njemačkoj, navikao se na tamošnji život, sredinu i ljude, kao i njegova porodica, ali vjerovatno je presudio Veh, ambicije koje je iznio i povjerenje koje mu je ukazao. Međutim, Veh je sada otišao, klub ionako tone već duže vrijeme i mislim da bi za njega bilo najbolje da sada u zimskoj pauzi napravi transfer barem u neki drugi bundesligaški klub, promijeni malo sredinu i osvježi karijeru jer ako ostane ovdje samo će tonuti i dalje sa njima.Ajax je napisao/la:Trebao je poslje SP zamjeniti klub odnosno ligu. Doslo je do zasicenja i momenat je bio pravi a i imao je par ponuda. Vjerovatno to nije uradio jer je dosao novi trener koji je imao veliko povjerenje u njega i koji ga je jako hvalio.Head je napisao/la: Pa sad, statistika mu i ne ide bas na ruku, 10 mjeseci nije dao gol na klupskom nivou...
#Salihović
Huub Stevens ponovo trener Stuttgarta, čisto sumnjam da će se naigrat' kad se oporavi
prošli put kad je odradio suspenziju, grijao je klupu, jer Huub nije htio ništa mjenjat', jer su počeli skupljat' bodove, a nekako vjerujem da će i ovaj put bit' tako, Huub će izvuć' Stuttgart, a onda dolazimo do toga da l' će mjenjat' ekipu koja skuplja bodove, a tu Vedo ima još dva problema
prvi je što dugo nije zabio, a drugi je što duže pauzirao 
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibisevic ... ost/146576" onclick="window.open(this.href);return false; 
04.10.2009 !!
Sretno Vedo

vratio se, ne vratio, isto mu je, neće se naigrat'
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma ne zamara njega previše ta promjena trenera u klubu, momak se polako oporavlja, uživa na koncertu Dine Merlina...

Šalu na stranu, ni prvi ni zadnji koji je promijenio trenera, i on zna vjerovatno da je na njemu, kad se oporavi, da se ponovo dokaže tako što će maksimalno iskoristiti prvu priliku koju mu Stevens da, da konačno "pročepi" sa tim golovima i tako mu ne da povoda da ga drži na klupi...u suprotnom, i ako Stuttgart nastavi tonuti, trebao bi itekako da ide.

Šalu na stranu, ni prvi ni zadnji koji je promijenio trenera, i on zna vjerovatno da je na njemu, kad se oporavi, da se ponovo dokaže tako što će maksimalno iskoristiti prvu priliku koju mu Stevens da, da konačno "pročepi" sa tim golovima i tako mu ne da povoda da ga drži na klupi...u suprotnom, i ako Stuttgart nastavi tonuti, trebao bi itekako da ide.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Užas , tačno ih je patnja gledati ... Još na to sve promašim ih na kladionici , nisu sposobni dati jedan **** golVirtu4l je napisao/la:Kakav odron od ekipe...
- DragonGirl
- Kontakt:
Tuga od tima, ako nastave ovako Vedo živ bio, idi odatle što prije. Godine ti prolaze, a ekipa je već odavno u dubokoj krizi.
Jel poceo trenirati vidim igrali su veceras ??
- DragonGirl
- Kontakt:
Mislim da trenira već određeno vrijeme ali kako je izjavio, ne planira igrati do kraja polusezone, osim ako ne zagusti, jer želi da se što bolje pripremi za drugi dio prvenstva. A vidim i Švabe su konačno ubole večeras tu pobjedu, pa vjerujem da ga možemo očekivati tek u drugoj polusezoni.
Trenutno korisnika/ca: boatenkk, Goalgetter, Hansestadt, isko1807, Kizo886, numanumaye23, perun, Shevko, Sheyi, Zgemboo89 i 71 gost.