Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Mobitel za otprilike 200 km,sta uzeti nekako mi je najbitnije da ima solidnu dobru kameru
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ako hoces dobru kameru mozes samo naci n8 za te pare
Sent from my Nokia 909
Sent from my Nokia 909
Jel zna ko kako promijeniti lockscreen na kitkat-u?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
De dok oni teb odgovore @adisice de ti uđi u inbox pa men odgovori 

Mia San Mia
Ne znam Njemacki, a isto tako ne znam kako ide ovo na ebayu
Ovaj telefon http://www.ebay.de/sch/i.html?_odkw=DOO ... 2&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false; sam nasao na TinyDeal, i onda mi adisice rece da je isplativije uzeti u Eu a i ista je cijena pa da se poruci u EU, mene sad zanima moze li se ovo licno uzeti? Ili imaju radnje kako vec ovo ide preko ebaya?. I ako ne moze kakav je postupak da se iz Njem. poruci u Sloveniju?
Ovaj telefon http://www.ebay.de/sch/i.html?_odkw=DOO ... 2&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false; sam nasao na TinyDeal, i onda mi adisice rece da je isplativije uzeti u Eu a i ista je cijena pa da se poruci u EU, mene sad zanima moze li se ovo licno uzeti? Ili imaju radnje kako vec ovo ide preko ebaya?. I ako ne moze kakav je postupak da se iz Njem. poruci u Sloveniju?
Mia San Mia
- thekoplegend
- Kontakt:
Imam problem sa baterijom, troši se normalno do 30% i onda naglo pada postotak ne znam radi čega.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ima li spasa mobitelu kojeg je skvasila kisa? Nece da upali nikako, moze li se to popraviti?
Rastavi ga, izvadi bateriju i stavi u rižu jer ona kupi vlagu, neka stoji tako par dana i onda ga probaj upaliti (pritom se nadajući da uopšte hoće da se upali
), čak i ako proradi (a male su šanse, ali druge solucije nema), upitno je koliko će vremena raditi...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mobitel je trenutno na carini. Koliko će vremena proći dok mi ga kući donesu?
Allegri je gospodin!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Da ne bi pogresno shvatio,mobitel stavi u rizu,a ne baterijuanonimni je napisao/la:Rastavi ga, izvadi bateriju i stavi u rižu jer ona kupi vlagu, neka stoji tako par dana i onda ga probaj upaliti (pritom se nadajući da uopšte hoće da se upali), čak i ako proradi (a male su šanse, ali druge solucije nema), upitno je koliko će vremena raditi...

@carli sta si to narucio?

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
Ma sestra mi poslala mobitel koji je kupljen ovdje u BiH pa sad na carini, zamislischweinsteiger je napisao/la:Da ne bi pogresno shvatio,mobitel stavi u rizu,a ne baterijuanonimni je napisao/la:Rastavi ga, izvadi bateriju i stavi u rižu jer ona kupi vlagu, neka stoji tako par dana i onda ga probaj upaliti (pritom se nadajući da uopšte hoće da se upali), čak i ako proradi (a male su šanse, ali druge solucije nema), upitno je koliko će vremena raditi...
@carli sta si to narucio?
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.

Allegri je gospodin!
- thekoplegend
- Kontakt:
Koji najbolji tablet se može kupiti za nekih 250 KM? Treba mi prijatelju..
Prva generacija Nexusa 7 je ja mislim najbolji izbor za te pare
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
imaju ovi 2lookovi za te pare, mada ne znam koliko su oni pouzdani. Imao sam mobitel od njih i nisam bio nešto pretjerano očaranthekoplegend je napisao/la:Koji najbolji tablet se može kupiti za nekih 250 KM? Treba mi prijatelju..
naprijed rejal
- thekoplegend
- Kontakt:
Hvala na prijedlozima.
Skinuo waze navigaciju, radi odlicno, ne uzima puno prostora, sve preporuke. 

Mia San Mia
Pozz momci,nedavno sam kupio S4 polovan,i vratio sam ga na fabricka podesavanja i poceo je da mi izbacuje ovo :
Unauthorized actions have been detected.Restart your phone to undo any unauthorized changes.
Moze li mi neko pomoci,da mi kaze sta je problem i kako ukloniti ? Pocelo me pomalo nervirati
Unauthorized actions have been detected.Restart your phone to undo any unauthorized changes.
Moze li mi neko pomoci,da mi kaze sta je problem i kako ukloniti ? Pocelo me pomalo nervirati

Rudar Kakanj !!!
Kako da se rijesim,ovog refresha na fb messengeru na lumiji? Kad god listam online korisnike nakon,par sekundi me,vrati na,pocetak
naprijed rejal
Jel ti Android mobitel,mene interesuje koja je najbolja navigacija za Android naravno da je besplatna ako ikako moze.R32 je napisao/la:Skinuo waze navigaciju, radi odlicno, ne uzima puno prostora, sve preporuke.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Pa bas ta je za androidadmir1991 je napisao/la:Jel ti Android mobitel,mene interesuje koja je najbolja navigacija za Android naravno da je besplatna ako ikako moze.R32 je napisao/la:Skinuo waze navigaciju, radi odlicno, ne uzima puno prostora, sve preporuke.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.