Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AA23 » 06 dec 2014, 19:11

BigBigBang je napisao/la:Naravno, kad bi spodoba odstupila ne bi trebalo ocekivati neki napredak jer steta koju je napravio se ne moze rijesiti za jedan prelazni rok. Vidis ti samo sta je ovih ublehasa pod ugovorima, pa medicinski tim, treneri sve to treba potjerati i isplatiti, skupo ce nas kostati njegov odlazak ali na dugorocno sa pravom zamjenom na trenerskoj poziciji i novim metodama treninga i medicinskim timom uz kvalitetnu transfer politiku ponovo bi se vratili u sami vrh tj. ekipe koje se bore za dva glavna trofeja u sezoni.

Upravo , spodoba treba da napusti ovaj klub, tonemo sve dublje i on to radi potpuno svjesno, čovjek pravi alibi da trener koji ga naslijedi ne može da pokaže rezultate koje nafaka Wenger ostvari pobjedama od 1-0 u 89. minutama, teško treneru nakon njega jer trebaće novom treneru 2 prelazna roka da se kvalitetno riješi ovih polovnjaka i dovede normalne igrače, biće poslije " samo je veliki Wenger mogao Arsenal da ubaci u top 4 ", a ustvari on nas je srozao i uvijek na granici umalo gurao van top 4

Klopp dodji babe ti tvoje one

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 dec 2014, 19:16

Desole je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Cazorla: 07/08/12 Málaga Arsenal € 19M
Arteta: 31/08/11 Everton Arsenal € 12M
Giroud: 01/07/12 Montpellier Arsenal € 12M
Podolski: 01/07/12 Köln Arsenal € 12M
Monreal: 31/01/13 Málaga Arsenal € 10M
Mertesacker: 31/08/11 Bremen Arsenal € 11.3M
(da ne spominjem neke kojih se Arsenal vec rijesio i neke koji su dosli free ali imaju dobre plate)

Vecina ovih igraca su dovedeni prije par godina, kada se za te pare moglo proci mnogo bolje. Npr. Liverpool je Suareza doveo za 26 miliona.
Slobodno Welbeceta dodaj :D
Hahahaha, bio ga dodao i editujem, kontam da mu treba dati vremena (zato mi je editovan komentar)

Skontaj, svi oni ce na plate i bonuse do kraja ugovora kostati 20 - 30 miliona i kad na to dodas ovih +/- 75 miliona a neki od njih su na produzenju ugovora dobili dodatne pare... Dodje to na 200-300 miliona.
Za te pare su se mogla kupiti 3 igraca svjetske klase i onda ih opet prodas i izvuces sve pare. A ovih 6 prodati za neke pare ne mzoe ni Dejvid Koperfild.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 dec 2014, 19:25

AA23 je napisao/la:Giroud, Arteta, Flamini, Monreal, Mertesacker, Cazorla

Wenger

Nabiti 7 veličanstvenih iz ekipe i vidjećete razliku, Bogovska razlika će biti.

Wenger, Giroud, Arteta, Cazorla svi imaju produzene ugovore, Wenger je produzio ovoj trojici, ČOVJEK NAS UVLAČI U **** DA BI POSLIJE BILO " NIJE BILO DO TRENERA, NI NOVI TRENER ARSENALA NE MOŽE IZVUĆI POZITIVNE REZULTATE " normalno i da neće moći kad je Wenger napravio ekipu u kojoj francuska klada, spanski midget, maestro traktor arteta, retardirani flamini, mutavi monreal i spori mertesacker cine jednu ekipu..

slika
prvi preduslov vam je otjerati Wengera, pa tek onda krenuti u čišćenje igrackog kadra koji je Wenger doveo.
trebate prvo rastjerati pola tima, da bi doveli bolje igrace....a za taj proces je potrebno vremena.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 06 dec 2014, 19:32

Imal gdje kakve izjave Wengera ?
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 dec 2014, 19:41

Iako sam jasno napisao da nismo imali para dok kredit nije otplaćen i potpisani novi sponzorski ugovori, on je ipak pokušao mene tu demantovati i naravno nije svjestan da se prosuo.

Bravo paju zmaju naš, ekvivalentan si Mertesakovim igrama na terenu :thumbup:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 06 dec 2014, 19:42

@SamoZeljo

Treba njemu dati vremena, ali je on previse placen u odnosu na status kakav je imao tada u Unitedu.

Kad govorimo o proslosti, bez obzira na sve, mi smo lose poslovali. Pa imao je Bayern isto tako kredite, pa ih otplatise 16 godina prije roka. I to u tisini, a ne kao ovi. A i ne znam sto se potencira uvijek prica oko toga. Valjda su ti ljudi racunali na osnovu prihoda koliko im treba da otplate isti. Nije se tu moglo racunati da ces napraviti igrace kao sto su Cesc pa da ces ih prodati.

A eto sada imamo ciste racune, pa opet senilni ulazi u sezonu bez 3eg stopera. I onda u januaru prica, nema kvaliteta kakav on trazi. I tako potrosi polusezonu cekajuci novi period za transfere, da na kraju nekako isposluje transfer tipa Kallstrom, koji jos dođe povrijeđen.

Mene sve to upucuje da je Wenger izgubio kompas. A klub glumi nekog duznika. Iako je uz duzno postovanje lika i djela AW, on vise duzan navijacima na osnovu posljednjih teskih godina. Zbog toga me i cudi kako navijaci ne vrse pritisak, placaju preskupo karte, a za uzvrat... nista.

J.e.b.o stadion ako je sve ovo cijena istog

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 dec 2014, 19:52

Neko tražio ?
[youtube][/youtube]

the spirit of team was fantastic :urnebes:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 dec 2014, 20:00

topnik1 je napisao/la:Iako sam jasno napisao da nismo imali para dok kredit nije otplaćen i potpisani novi sponzorski ugovori, on je ipak pokušao mene tu demantovati i naravno nije svjestan da se prosuo.

Bravo paju zmaju naš, ekvivalentan si Mertesakovim igrama na terenu :thumbup:
Dobro, i kakve veze to ima sa tim sto panj i dan danas dovodi polovnjake i produzuje im ugovori? I ja sam branio politiku dok "nije bilo love" (mada realno i tad smo imali para da se kupe dobri igraci ali se cijenkalo u par miliona) ali sta je sad kad imamo pare, imamo zalihe, nove sponzorske ugovore a mi produzujemo ugovore vucibatinama koje su ionako preplacene.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 dec 2014, 20:04

A ja rekao da se slažem sa tim idiotlukom ?
Govorio sam da je cazorla u onom momentu bio dobra kupovina i da je fakat prekucao prvu sezonu i bio igrač sezone u Arsenalu, i nezahvalno je govoroti nakon 3 godine kako je on ustvari loša kupovina. To je bezobrazluk :crazy: .

A jbt u situaciji kad nemaš para i usput te napuste klase poput Fabregasa, Nasrija, RvP-a koga dovesti ? Jednostavno nit smo imali para, a i da smo imali njih nismo mogli zamijeniti nikako u tom momentu.

Što se tiče produženja ugovora, Diaby neće dobiti novi ugovor ako ne bude 100% spreman, kako vam je to promaklo ?
Što se tiče Artete ne želim da komentarišem taj idiotluk. Poznato je da bi ga puškom otjerao iz kluba.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 dec 2014, 20:06

I ako ode, novom treneru neće biti dovoljna jedna sezona da počisti nered koji je ostavio iza sebe. Ne možeš se tako lako riješiti igrača koji ima veliku platu i svjestan je da u drugom klubu neće imati ni približno toliku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 06 dec 2014, 20:33

topnik1 je napisao/la:Neko tražio ?
[youtube][/youtube]

the spirit of team was fantastic :urnebes:

kad će taj glavonja izaći pred novinare i reći da je on kriv.pa **** mu pas mater već si konju trebao iz moralnih razloga ponuditi ostavku,a ne da nas **** u glavu,tko ti je kriv jel ulazis u sezonu s 2 stopera,bez poštenog dmf-a igramo od doba gilberta silve,tko je kriv jer nemamo poštenog napadača nego mrtve panjine kojima treba 5 šansi za gol,mrš u 100 pm ****,da oni u londonu imaju muda pretukli bi te na mrtvo ime konju francuski,**** te onaj majmun kroenke

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 06 dec 2014, 20:38

Virtu4l je napisao/la:I ako ode, novom treneru neće biti dovoljna jedna sezona da počisti nered koji je ostavio iza sebe. Ne možeš se tako lako riješiti igrača koji ima veliku platu i svjestan je da u drugom klubu neće imati ni približno toliku.

to je i fazon, wenger nas sprema ukopati za naredne 3-4 godine koje trebaju da se tim stabilizuje pod vodstvom " dobrog strucnjaka "

Ozile de dodji sto prije materet, em ce ramiz proradit em cemo mi ove sitne mace dobijat lakse

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 06 dec 2014, 21:03

Ovaj lijevi je Seamen, a desni rambo16 :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 dec 2014, 21:12

Ovaj desni se vidno puca nečim jbt :mrgreen:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 06 dec 2014, 21:41

Cuj Diaby ce dobiti ugovor ako bude 100% spreman. :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 dec 2014, 21:56

Sreća je što ostali konkurenti za 4th place trophy ne briljiraju tako i ove sezone ne bi trebalo bit problema oko osvajanja istog. :mrgreen:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 dec 2014, 22:33

slika

:yawn:

Hajd što primamo više, nego iz godine u godinu sve manje dajemo.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 dec 2014, 22:36

Desole je napisao/la:Cuj Diaby ce dobiti ugovor ako bude 100% spreman. :D
Dobije li hafiz ugovor onda trebamo i mi sa ovog foruma i ove teme, pa doprinijeli smo Arsenalu 100% više nego on. :crazy:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 06 dec 2014, 22:39

Ja sam skroman, meni je 500 mjesečno sasvim dovoljno
Pld W D L
38 26 12 0

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 dec 2014, 22:43

anell je napisao/la:Ja sam skroman, meni je 500 mjesečno sasvim dovoljno
Mašala brate, i meni. Al' funti da se razumijemo, ko im yebe mater kad mogu Podolskom davat 100 hiljada sedmičnom mogu i nama po 500 ali šuge su to, oni bi davali u markama i to cigančili bi se, ne bi davali 500 nego 380 i još bi rekli dobijete bonus ako otjerate Seamena sa foruma. To je otprilike jednako onome kad su Sanchezu rekli da dolazi u klub koji će se borit za trofeje i da će imat bonus od 500 hiljada funti ako osvojimo ligu. :mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 1 gost.