Ovo je sramota,,,
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- bianconeros
- Kontakt:
Re: Serie A
Ovo je sramota,,,
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Baš je dobro što su ovako pokrali Sass, taman da mi ne mogu srat cijelu sezonu.IlCapitano je napisao/la:Ne mogu reći da mi je krivo.
Plus ocekujem od nepristrasnih italijanskih medija da napišu sta o sudjenju, hoce..hoce
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
ZAZA
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- korisnikforuma
- Kontakt:
- bianconeros
- Kontakt:
Sissoko je napisao/la:Baš je dobro što su ovako pokrali Sass, taman da mi ne mogu srat cijelu sezonu.IlCapitano je napisao/la:Ne mogu reći da mi je krivo.
Plus ocekujem od nepristrasnih italijanskih medija da napišu sta o sudjenju, hoce..hoce
'CAMPIONATO FALSATO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
bianconeros je napisao/la:
'CAMPIONATO FALSATO
- bianconeros
- Kontakt:
Drago mi je u jednu ruku da su se vratili na ovaj nacin nakon onoliko blatanja oko Juventusa i sudjenje..
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
-
JuventinoVero
- Kontakt:
JuventinoVero je napisao/la:Nek roma igra zasebnu ligu!
Pravda za pelusa!
Je li Garcia ponio violinu? 
- bianconeros
- Kontakt:
Pa off course mora se slaviti s sudijamaSissoko je napisao/la:Je li Garcia ponio violinu?
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
I na prenosu mi se ucinilo da mozda nije ofsajd a i ova slika pokazuje da milimetri odlucuju.korisnikforuma je napisao/la:
Ovakve "greske" nisu nikakva kradja pa kad bi vas jos 20 napisalo kako je Roma pokrala Sasuolo.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
i ona ruka protiv rome je bila u milimetar, penal u milimetar pa ste napravili potjeru za sudijama 
Imate li vi oci? Ja sam i u ponovljenom snimku vidio nogu igraca Sasuola i rekao da nije ofsajd. To se vidi i na slici. A vi sto sad pokusavate pravit farsu kako bi se zaboravilo da vam je sudija sinoc pomogao jedino mozete oftamologu otic.
Il Club più titolato al mondo!
Ja koliko znam meč Juventusa i Rome je bila ista priča, dva penala za Juve u par centimetara, kompenziranje nad Lichtsteinerom između ta dva. Ali tada nije bila potjera, tada je bio lov na vještice, a forum padao kao kada igra repka.Benko je napisao/la:i ona ruka protiv rome je bila u milimetar, penal u milimetar pa ste napravili potjeru za sudijama
Muxa opet, neumoran lik u lažima, kakva guranja sinoć čovječe, hvala ti što egzistiraš?!
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 06 dec 2014, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
to ti je tako.zamisli tu bol kada četvrti put zaredom juve digne pehar osvajaca lige...Pogba je napisao/la:Ja koliko znam meč Juventusa i Rome je bila ista priča, dva penala za Juve u par centimetara, kompenziranje nad Lichtsteinerom između ta dva. Ali tada nije bila potjera, tada je bio lov na vještice, a forum padao kao kada igra repka.Benko je napisao/la:i ona ruka protiv rome je bila u milimetar, penal u milimetar pa ste napravili potjeru za sudijama
Muxa ope, neumoran lik u lažima, hvala ti što egzistiraš.
nista, opet smisliti calciopoli ovo ovako vise nece ici!"
Ali fakat. Kad je penal nad Pogbom na liniji šesnaesterca onda je to krađa. Kad je milimetarski offside Florenzija onda je do sudiski previd koji je svakako moguć.
Kad je penal u korist Viole onda je to krađa. Kad je penal u korist Juventusa, onda je to slobodna sudijska odluka, može, a i nemora.
E pa stvarno.
Kad je penal u korist Viole onda je to krađa. Kad je penal u korist Juventusa, onda je to slobodna sudijska odluka, može, a i nemora.
E pa stvarno.
Zadnja izmjena: Stranac, dana/u 06 dec 2014, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Simptomaticno je kako doticni nista ne pise na ovoj temi nego se samo javi da ovako laze pored slike a pogotovo ako je neko gledao utakmicu i direktno to uzivo vidjeo.Pogba je napisao/la:Ja koliko znam meč Juventusa i Rome je bila ista priča, dva penala za Juve u par centimetara, kompenziranje nad Lichtsteinerom između ta dva. Ali tada nije bila potjera, tada je bio lov na vještice, a forum padao kao kada igra repka.Benko je napisao/la:i ona ruka protiv rome je bila u milimetar, penal u milimetar pa ste napravili potjeru za sudijama
Muxa opet, neumoran lik u lažima, kakva guranja sinoć čovječe, hvala ti što egzistiraš?!
Lik izvrce istinu, strasna je kolicina bestidnosti, plus ne radi se o njegovom timu.To je vec za ispitivanja poput ovih interista sto preko noci postanu zagrizeni fanovi Rome.Kako to objasnit?
Roma pokrade Sassuolo i dodje ti hrpa hejtera da laze, kako to objasnit...
[youtube][/youtube]Stranac je napisao/la:Ali fakat. Kad je penal nad Pogbom na liniji šesnaesterca onda je to krađa. Kad je milimetarski offside Florenzija onda je do sudiski previd koji je svakako moguć.
E pa stvarno.
Bjež' ba.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.