jasta, jedan barkley mu na klupi sjedi od pocetka u ovakvoj vaznoj utakmici. kukavicka taktika.Nerminovic je napisao/la:Komedija....hahahahaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Zato sto je Barry dobio zuti i suspendovan je za sljedecu tekmu.Vedad87 je napisao/la:Navala komentara na Evertonovom forumu nakon ove izmjeneSvi se pitaju zasto Barry nije izasao, a ne Besic...

Logicno je da ce sada odmoriti Besica koji ce igrati sljedecu a ne Barryja koji nece igrati.
To nije opravdanje za ovu izmjenu jer momak od pocetka igra vrlo dobro i agresivno, bar tri igraca su bila kandidati za vaditi prije Besica. I koji klinac tek ovaj Hibbert glumi u prvoj postavi, mogao se on vaditi i prebaciti Colemana na beka ako se vec trazilo mjesto za Barkleya. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kako nema, pa vec imaju problema sa povredama. Znaci, treba Besica forsirati a izbaciti iz igre igraca za kojeg znas da nece igrati?
I sta da Besicu nesto bude? Ko ce mu onda igrati a ko ce mu na klupi biti?
Ja shvatam ovu izmjenu i svakako je znak da Besic igra sljedecu.
I sta da Besicu nesto bude? Ko ce mu onda igrati a ko ce mu na klupi biti?
Ja shvatam ovu izmjenu i svakako je znak da Besic igra sljedecu.

A jbt momak došao iz Mađarske, ponavljam, Mađarske lige i ustalio se za 3 mjeseca u jednom od boljih Prem. klubova koji je stalno pri vrhu i vi nezadovoljni zbog razumne izmjene 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne vadi se neko ko je po svim parametrima medju najboljim na terenu i to pocetkom drugog poluvremena, nema tog razloga koji mi moze to opravdati.
Uostalom, ko garantuje da se danas, sutra, prekosutra na treningu ne povrijedi? Cak i da se povrijedi, uletio bi Gibson, Osman ili eventualna promjena formacije sa tri veznjaka u sredini.
Uostalom, ko garantuje da se danas, sutra, prekosutra na treningu ne povrijedi? Cak i da se povrijedi, uletio bi Gibson, Osman ili eventualna promjena formacije sa tri veznjaka u sredini.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Goalgetter
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:

Lijepo je bilo vidjeti Dzeku opet na terenu

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Evo piše da je odmah nakon zamjene produžio do svlačionice, šta znaš, možda je kakva povreda u pitanju. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Re: AW: Muhamed Bešić
Ma nije ba povreda, nego morao hitno na sud da odgovara za nanosenje tjelesnih povreda igracima cityja. Sreca pa izadje prije nego Dzekson udje, inace bi i njeg morao rusit.rope11 je napisao/la:Evo piše da je odmah nakon zamjene produžio do svlačionice, šta znaš, možda je kakva povreda u pitanju.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Sj.ebo je Aguera bespotrebno isto ko KOlasinac kad je onog Jesse-a ,a onda i on nadrljo u prvoj utakmici BL-a
Ovom momku treba dat kapitensku traku vec sada. Jedini koji je lider i koji je dostojan te trake nakon Emira. Dzeko nije lider niti ce ikad bit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Ovom momku treba dat kapitensku traku vec sada. Jedini koji je lider i koji je dostojan te trake nakon Emira. Dzeko nije lider niti ce ikad bit.

Ne znam, nisam nikad volio da golmani budu kapiteni. Stoper ili vezni treba da bude po meni.
- Goalgetter
- Kontakt:

Kapitenu.

Da im se Asmir nije nayebo majke na poluvremenu u Žilini, navijao bi ti za neku drugu reprezentaciju u Brazilu. 
Treba biti kapiten i van terena.

Treba biti kapiten i van terena.

Vidi ovog Tinceka sto unisti odlicnu sliku.Goalgetter je napisao/la:
Kapitenu.![]()

seems legit

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bešića ni na klupi nema. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Kao ni Mirallasa, Lukakua, Distina, Jagielke, Eto'a i jos dosta prvotimaca jer je Everton vec kvalifikovan za sljedecu rundu. Gareth Barry igra jer je ja mislim pod suspenzijom sljedece kolo u EPL zbog zutih kartona ako se ne varam.Unofficialpage je napisao/la:Bešića ni na klupi nema.