FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
nemam pojma slucajno sam preokreno na tv i gledo utkamicu Manchester-Liverpool i navodno se desila greska sudije koji je upisao zuti karton Toresu, a nisu Javier Mascheranu ili obratno, a jedan je navodno imao parne zute kartone sad u to nisam siguran ko jer sam u tom trenutku ugasio tv ebaji ga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Problem je u tome sto vecina slusa naseg vrlog komentatora Suku , koji ne zna prepoznati igraca ili slicno ... sudija je u vrijeme izvodjenja penala pisao karton Mascheranu , i odjednom je u fokusu bio Torres koji se bunio , jer je Rooney nekako pokusao izvesti penal pa su svi utrcali ... uopste nije dobio karton ali nasi komentatori od toga napravise bauk !SaltCityAttack je napisao/la:nemam pojma slucajno sam preokreno na tv i gledo utkamicu Manchester-Liverpool i navodno se desila greska sudije koji je upisao zuti karton Toresu, a nisu Javier Mascheranu ili obratno, a jedan je navodno imao parne zute kartone sad u to nisam siguran ko jer sam u tom trenutku ugasio tv ebaji ga
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Mislio sam ka kakav radio Slon, Soli, Tuzla ili tako nesto. A mozda Radio stari grad radi Sarajeva. Ili ipak mozda ne, jer nije Stari grad siguran da ce Sarajevo izvuci povoljan rezultat pa nece da trose strpljenje slushalaca! heheheEsii TM87 je napisao/la:ima na sky sportu...Raz_ba je napisao/la:Zna li ko hoce li negdje biti kakav prenos? Ima li kakav link, da prate i ovi koji navijaju a daleko su od domovine!
A đe da znam?!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mozda ce biti ukljucenje sa utakmice na radio tuzla, prije nego na slon ili neki drugi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hoce li sportsport prenositi? Ako ne bude javite da vam dam adresu jedne arapske stranice koja direktno prati utakmicu Sloboda Sarajevo!
A đe da znam?!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Raz_ba je napisao/la:Hoce li sportsport prenositi? Ako ne bude javite da vam dam adresu jedne arapske stranice koja direktno prati utakmicu Sloboda Sarajevo!
hahaha ti nas zezas sad hahaha cuj arapska stranica
hajde ba dajte sta ako ima prenos, nisma otisao na posao ockeivo sam da ce biti radio prenos

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa ja sam ozbiljan covjek. Evo ti linkSaltCityAttack je napisao/la:Raz_ba je napisao/la:Hoce li sportsport prenositi? Ako ne bude javite da vam dam adresu jedne arapske stranice koja direktno prati utakmicu Sloboda Sarajevo!
hajde ba dajte sta ako ima prenos, nisma otisao na posao ockeivo sam da ce biti radio prenos...ali ebo jedan dan posla, prije sam znao gubit i godinu dana skole zbog njih
http://www.kooora.com/default.aspx?c=4857 a ako ne znas citati arapski idi na vrh stranice i izaberi engleski, inace vec su ukljuceni i kazu da je u Tuzli na Tusnju temperatura 11 stepeni Celzija
A đe da znam?!
hebeš tu tekmu evo fk romanija - bsk na osmtvSaltCityAttack je napisao/la:Raz_ba je napisao/la:Hoce li sportsport prenositi? Ako ne bude javite da vam dam adresu jedne arapske stranice koja direktno prati utakmicu Sloboda Sarajevo!
hajde ba dajte sta ako ima prenos, nisma otisao na posao ockeivo sam da ce biti radio prenos...ali ebo jedan dan posla, prije sam znao gubit i godinu dana skole zbog njih

- SaltCityAttack
- Kontakt:
brate mozes li mi jos samo reci koja je ovdje sloboda?.... da mogu rahat gledati 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pise ti sljedece الأربعاء 24 مارس 2010 a ispod toga svjetlucaju dva svjetla i pise: سلوبودا توزلا -- : -- إف كي ساراييفو odnosno Sloboda : Sarajevo i prati, golgetere pisu latinicomSaltCityAttack je napisao/la:brate mozes li mi jos samo reci koja je ovdje sloboda?.... da mogu rahat gledati
A đe da znam?!
Inace Slobodu prati cijeli arapski svijet, a ove amatere poput Sarajeva i nekih drugih ni u Doboju ne gledaju hehehehe
A đe da znam?!
Jel ti stvarno mislis, da neki tamo arapi mogu saznati rezultat prije nas... mora da se salisRaz_ba je napisao/la:Pise ti sljedece الأربعاء 24 مارس 2010 a ispod toga svjetlucaju dva svjetla i pise: سلوبودا توزلا -- : -- إف كي ساراييفو odnosno Sloboda : Sarajevo i prati, golgetere pisu latinicomSaltCityAttack je napisao/la:brate mozes li mi jos samo reci koja je ovdje sloboda?.... da mogu rahat gledati

ahaha Žestoko je počelo u Tuzli. Najprije je Malkić zaradio žuti karton zbog prekršaja nad Muminovićem, a potom je Džakmić šakom udario Mostarlića, pa je glavni sudija i njemu pokazao javnu opomenu. ahahah cuj udario ga sakm u glau i dobio zuti, nasavlja se normala haha
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ja golgeteri su latinicom, a mi jos nismo dali, pa se ne mogu snaciRaz_ba je napisao/la:Pise ti sljedece الأربعاء 24 مارس 2010 a ispod toga svjetlucaju dva svjetla i pise: سلوبودا توزلا -- : -- إف كي ساراييفو odnosno Sloboda : Sarajevo i prati, golgetere pisu latinicomSaltCityAttack je napisao/la:brate mozes li mi jos samo reci koja je ovdje sloboda?.... da mogu rahat gledati

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne mislim, samo kazem da se tu moze pratiti ako nema gdje drugo. To vazi za one koji nisu u BiH, vama koji ste blizu Tusnja zavidimo!Gandra je napisao/la:Jel ti stvarno mislis, da neki tamo arapi mogu saznati rezultat prije nas... mora da se salisRaz_ba je napisao/la:Pise ti sljedece الأربعاء 24 مارس 2010 a ispod toga svjetlucaju dva svjetla i pise: سلوبودا توزلا -- : -- إف كي ساراييفو odnosno Sloboda : Sarajevo i prati, golgetere pisu latinicomSaltCityAttack je napisao/la:brate mozes li mi jos samo reci koja je ovdje sloboda?.... da mogu rahat gledati
A đe da znam?!
seljakluk, odmah sakom u glavu cccdefender je napisao/la:ahaha Žestoko je počelo u Tuzli. Najprije je Malkić zaradio žuti karton zbog prekršaja nad Muminovićem, a potom je Džakmić šakom udario Mostarlića, pa je glavni sudija i njemu pokazao javnu opomenu. ahahah cuj udario ga sakm u glau i dobio zuti, nasavlja se normala haha
× Plava krv ispod koze ×
Malo su ovo uvelicali... Pocela sloboda da udara opasno, pa covjek malo uzvratioMaliMemo je napisao/la:seljakluk, odmah sakom u glavu cccdefender je napisao/la:ahaha Žestoko je počelo u Tuzli. Najprije je Malkić zaradio žuti karton zbog prekršaja nad Muminovićem, a potom je Džakmić šakom udario Mostarlića, pa je glavni sudija i njemu pokazao javnu opomenu. ahahah cuj udario ga sakm u glau i dobio zuti, nasavlja se normala haha

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
na ovoj arapskoj stranici zanimljiva utakmica sljedece kolo :
Rudar Kakanj -- : -- Zrinjski

A C A B !
Emir_ZENICA je napisao/la:na ovoj arapskoj stranici zanimljiva utakmica sljedece kolo :
![]()
![]()
To ih Kakanjci isfolirali radi nekih donacija da zeznu Prijedorcane. hehehe. I ja sam to primijetio, ali sve ostalo je u redu.
A đe da znam?!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ej ebem ja sve i jedan tuzlanski radio, pa svo su digli ruke ba od slobode....nisu u stanju imati javljanje sa stadiona onda ebiga.Prije je radio tuzla to redovno obavljala dok su komunjare vladale klubom, sad kad su ovi iz SDA nema vise niko da nas pomaze, pa makar ovim radio prenosima ako nista drugo ...ebo ti to sve kad je kod nas sve politika
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.