Šta će vam to, bolje za transfere da ostavite te pare. Prošli put ste Vieriu morali 1.000.000 eura platit odštete za prisluškivanje, kažem ja, bacanje para.Beppe je napisao/la:Jutro Kafka. Kako proces? Imal dokaza?
Ovo je za novu kolekciju. Sezona 2014/15. Tohir kupuje opremu za prisluskivanje.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Sissoko je napisao/la:Šta će vam to, bolje za transfere da ostavite te pare. Prošli put ste Vieriu morali 1.000.000 eura platit odštete za prisluškivanje, kažem ja, bacanje para.Beppe je napisao/la:Jutro Kafka. Kako proces? Imal dokaza?
Ovo je za novu kolekciju. Sezona 2014/15. Tohir kupuje opremu za prisluskivanje.
Ima tohir para i za malu raju. Kako vi, platite Morattu cvaju i opet ostane i za sudije.
Amar Osim selektor BiH
Evo sad gledam analizu na sky i ljudi kazu nije ofsajd. Na usporenom se vidi da su u liniji a linija nije ofsajd.
Il Club più titolato al mondo!
Vidim nisi gledo SKY kad su analizirali Juventusove golove protiv Rome.muxa je napisao/la:Evo sad gledam analizu na sky i ljudi kazu nije ofsajd. Na usporenom se vidi da su u liniji a linija nije ofsajd.
Ti kao navijač Rome si trebao to odgledat.
Nisi ti dobar al nikako. Ja komentarisem jucerasnju utakmicu a ti koji si tvrdio da je bio ofsajd sad pominjes neku drugu utakmicu. Kao i uvjek pun si argumenata, mogli bi se i na sudu upotrijebiti
Poptuno si irelevantan jer te se u jednoj recenici lako prikaze kao licemjera i pristrasnog navijaca.muxa je napisao/la:Nisi ti dobar al nikako. Ja komentarisem jucerasnju utakmicu a ti koji si tvrdio da je bio ofsajd sad pominjes neku drugu utakmicu. Kao i uvjek pun si argumenata, mogli bi se i na sudu upotrijebiti
Da stvar bude jos izrazenija, tvoj klub je toliko grohnuo da utjehu trazis u branjenju drugih timova i sudijskih gresaka u njihovu korist
Žalosno vas je gledati kako ste više hejteri Juventusa nego navijači vlastitih klubova plus ovi jadni pokusaji opravdavanja gresaka koje se desavaju te prezentovanja analiza kao relevantnih i tacnih samo onda kad vama ide u korist, tacnije Romi... ili je to danas isto Roma,MIlan, Inter, Napoli
muxa je napisao/la:Nisi ti dobar al nikako
Ipak se ne spuštam na tvoj nivo 
Vidim opet su ti hejteri glavni argument
Daj me nečim ubijedi da je bio ofsajd, mani se te šuplje priče
Vidim opet su ti hejteri glavni argument
Daj me nečim ubijedi da je bio ofsajd, mani se te šuplje priče
Nisi baš toliko bitan. 
U suprotnom bi pokazao opet, u jednoj rečenici, kakav si licemjer.
Hajd sad zdravo.
A ovo spinovanje će ti proći jer je moderator na vrijeme izbrisao tadašnji post.muxa je napisao/la:Ipak se ne spuštam na tvoj nivo![]()
U suprotnom bi pokazao opet, u jednoj rečenici, kakav si licemjer.
Hajd sad zdravo.
Vise od dvije sedmice nisam napamisao post a i nepada mi na pamet u skorije vrijeme kad vidis svaki drugi post
neka razna prepucavanja sacuvaj boze...bolje za vas da ugasite ovo cudo nego po vazda provoditi i trositi vrijeme na
raspravu i nerviranje ko je bolji a ko losiji..kad neznate voditi zdravu diskusiju onda nije forum za vas..Lijep pozdrav od mene
neka razna prepucavanja sacuvaj boze...bolje za vas da ugasite ovo cudo nego po vazda provoditi i trositi vrijeme na
raspravu i nerviranje ko je bolji a ko losiji..kad neznate voditi zdravu diskusiju onda nije forum za vas..Lijep pozdrav od mene
covjek je u pravu
u analizii sky sport rekli su da su obje "situacije" juve-roma bile ciste tj da je bilo na liniji a ista je sastavni dio sesnesterca... i tada su govorili "sta ce sky sport, sta oni znaju"
A onda kada taj ISTI SKY sport kaze da je bila linija i da nije bio ofsajd e onda su relevantni ... kakko to?
u analizii sky sport rekli su da su obje "situacije" juve-roma bile ciste tj da je bilo na liniji a ista je sastavni dio sesnesterca... i tada su govorili "sta ce sky sport, sta oni znaju"
A onda kada taj ISTI SKY sport kaze da je bila linija i da nije bio ofsajd e onda su relevantni ... kakko to?
A gdje sam to ja napisao da je analiza sky-a irelevantna?
Svima se desi greska, kada su analizirali Juve - Roma desila se par gresaka, kod danasnje analize su se sabrali i nisu grijesili.
Amar Osim selektor BiH
- L'Avvocato
- Kontakt:
DobarBeppe je napisao/la:Svima se desi greska, kada su analizirali Juve - Roma desila se par gresaka, kod danasnje analize su se sabrali i nisu grijesili.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da ove male talijanske ekipe trebaju stvoriti koaliciju neku pa da im se saberu bodovi sve sto osvoje.
Npr Roma-Inter-Napoli koalicija, svi imaju iste frustracije i neprijatelja. Mozda bi kad im se saberu bodovi bili i prvaci u konacnici, a u ligi prvaka bi od svojih 75 igraca mogli sastaviti respektabilnu ekipu
Mislim da je to najbolje rjesenje da se ne dovodite u situacije da npr navijac Intera navija vise za Romu od Intera ili navijac Rome navija za Napoli i tako to. Navijajte svi za jedan klub SSC Romacionale
Npr Roma-Inter-Napoli koalicija, svi imaju iste frustracije i neprijatelja. Mozda bi kad im se saberu bodovi bili i prvaci u konacnici, a u ligi prvaka bi od svojih 75 igraca mogli sastaviti respektabilnu ekipu
Mislim da je to najbolje rjesenje da se ne dovodite u situacije da npr navijac Intera navija vise za Romu od Intera ili navijac Rome navija za Napoli i tako to. Navijajte svi za jedan klub SSC Romacionale
- IlCapitano
- Kontakt:
Pisao si u to vrijeme da ti ne trebaju nikakve analize "stručnjaka" kad imaš svoje oči. Danas su ti stručnjaci potpuno u pravu.muxa je napisao/la:A gdje sam to ja napisao da je analiza sky-a irelevantna?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Sto si brisao, sad ne znamo sta je covjek pisao? Ko ce to da potvrdi?IlCapitano je napisao/la:Pisao si u to vrijeme da ti ne trebaju nikakve analize "stručnjaka" kad imaš svoje oči. Danas su ti stručnjaci potpuno u pravu.muxa je napisao/la:A gdje sam to ja napisao da je analiza sky-a irelevantna?![]()
Banuj se na 15 dana.
@tuzlak
Zanimljiv prijedlog, moj prijedlog za naziv je Koalicija ljubavi i postovanja ili Antidismr koalicija.
Amar Osim selektor BiH
tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da ove male talijanske ekipe trebaju stvoriti koaliciju neku pa da im se saberu bodovi sve sto osvoje.
Allegri je gospodin!
-
JuventinoVero
- Kontakt:
- bianconeros
- Kontakt:
sarajlija je napisao/la:Jaki napoli gubi
Juventus kriv
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.