FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Dirk » 24 mar 2010, 15:30

MaliMemo je napisao/la:
defender je napisao/la:ahaha Žestoko je počelo u Tuzli. Najprije je Malkić zaradio žuti karton zbog prekršaja nad Muminovićem, a potom je Džakmić šakom udario Mostarlića, pa je glavni sudija i njemu pokazao javnu opomenu. ahahah cuj udario ga sakm u glau i dobio zuti, nasavlja se normala haha
seljakluk, odmah sakom u glavu ccc
Nije to seljakluk nego dokaz da domacin ne moze raditi i udarati nase igrace kako hoce , treba pokazati zube i to je to ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 mar 2010, 15:31

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 mar 2010, 15:31

SaltCityAttack je napisao/la:ej ebem ja sve i jedan tuzlanski radio, pa svo su digli ruke ba od slobode....nisu u stanju imati javljanje sa stadiona onda ebiga.Prije je radio tuzla to redovno obavljala dok su komunjare vladale klubom, sad kad su ovi iz SDA nema vise niko da nas pomaze, pa makar ovim radio prenosima ako nista drugo ...ebo ti to sve kad je kod nas sve politika
Zato imaš na SportSport.ba :)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 mar 2010, 15:31

Gavarić šutirao sa dvadesetak metara, lopta odsjela na gornjem dijelu mreže gostujućeg gola.
:? :?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2010, 15:36

MinistaR je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ej ebem ja sve i jedan tuzlanski radio, pa svo su digli ruke ba od slobode....nisu u stanju imati javljanje sa stadiona onda ebiga.Prije je radio tuzla to redovno obavljala dok su komunjare vladale klubom, sad kad su ovi iz SDA nema vise niko da nas pomaze, pa makar ovim radio prenosima ako nista drugo ...ebo ti to sve kad je kod nas sve politika
Zato imaš na SportSport.ba :)

ma znam care ja zahvaljujem na tome, ali nekad i to kasni.Slobod dala gol u 76 minuti vamo je tek na kraju utkamice ubiljezeno, a a slusao prenos iz Zenice i celik je takodjer davno poveo 2:1 ovdje nije uvedeno tako da covjek ne moze se bas uzdat :)... ali eto ipak i ovo sto imamo trenutno veliko smo zahvalni :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 24 mar 2010, 15:36

Dirk je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:
defender je napisao/la:ahaha Žestoko je počelo u Tuzli. Najprije je Malkić zaradio žuti karton zbog prekršaja nad Muminovićem, a potom je Džakmić šakom udario Mostarlića, pa je glavni sudija i njemu pokazao javnu opomenu. ahahah cuj udario ga sakm u glau i dobio zuti, nasavlja se normala haha
Nije to seljakluk nego dokaz da domacin ne moze raditi i udarati nase igrace kako hoce , treba pokazati zube i to je to ;)
To je dokaz da je seljak tri puta veci ako dolazi iz glavnog grada, ovi sa periferije su male mace za glavnogradske SELJAKE!
A đe da znam?!

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 24 mar 2010, 15:37

SaltCityAttack je napisao/la:
Hellas je napisao/la:Ja gledam ovu Glavasevu najavu i ponovo ovaj sto je imao zuti karton najavljen.

Ako se ponavlja utakmica zar ne bi trebalo da on ne igra?

ne jer je pauzirao protiv laktasa zajedno se bekicem, tako su im poslali dopis iz saveza. Eto i to je dokaz da savez treba da reaguje u slucaju da igrac ima kartone.Upravo Slobodi je u Laktasima javljeno da njih dvojica nece moci nastupiti u utakmici jer je utakmica Sloboda-Sarajevo ponistena. ENo i Liverpool je haman imao problema sa kartonima, pa veliki klubovi ne dizu prasinu oko toga jer je valjda pogresno upisan igrac od strane sudija :)
E to me zanimalo. Hvala.

Onda ovo znaci da je samo savez kriv za slucaj nikako Sloboda i Sarajevo...

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 24 mar 2010, 15:39

Salih ti je u SBBiH (cini mi se da se tako zove stranka) zajedno sa Kabilom. Sad znas gdje ti je uprava a Sloboda je, srecom, i dalje nasa a ne njihova!
A đe da znam?!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2010, 15:41

ajjj precka, stativaaa, ajjjj :(
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dizda22
Kontakt:

Post Postao/la dizda22 » 24 mar 2010, 15:42

veliki je kompleks biti u seocetu kao tuzla! haha nije ni cudo sto vam sve uzimamo,pocevsi od mirze delibasica,pa do sada,sto valja u slobodi dodje kod nas! mi smo maznuli karica,joldica,eno kk bosna milosevica,jovanovica,sve sto valja ne ostaje u seocetu!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 24 mar 2010, 15:43

Raz_ba je napisao/la:
Nije to seljakluk nego dokaz da domacin ne moze raditi i udarati nase igrace kako hoce , treba pokazati zube i to je to ;)[/quote]

To je dokaz da je seljak tri puta veci ako dolazi iz glavnog grada, ovi sa periferije su male mace za glavnogradske SELJAKE![/quote]

Zbog te tvoje recenice cemo vas u inat dobit!
NON MOLLARE MAI

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 24 mar 2010, 15:45

Čujte samo komentare iz pozadine sa Tušnja, udri ga, zakolji ga, i sl. Prav urbana publika. Samo da nekog od naših ne pogodi kakva cigla. ccccc

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 24 mar 2010, 15:47

Alen Škoro je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:
To je dokaz da je seljak tri puta veci ako dolazi iz glavnog grada, ovi sa periferije su male mace za glavnogradske SELJAKE![/quote]

Zbog te tvoje recenice cemo vas u inat dobit![/quote]

E nemoj sad zbog mene. Sad cu ja ispast za sve kriv. Nemoj molim te. Treba li da se izvinim?
A đe da znam?!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 mar 2010, 15:48

Hehe, kako su ljubomorni, mi seljaci, hehe, pa dobro, kad smo mi seljaci, što vi dolazite ovamo ?! Što svi vi dolazite na fax ovamo ?! Tražite diplome sarajevskog univerziteta, il radit na baušteli u GLAVNOM gradu BIH :)

Hajd uživajte... i dalje budite ljubomorni jer imate za čim ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 24 mar 2010, 15:49

dizda22 je napisao/la:veliki je kompleks biti u seocetu kao tuzla! haha nije ni cudo sto vam sve uzimamo,pocevsi od mirze delibasica,pa do sada,sto valja u slobodi dodje kod nas! mi smo maznuli karica,joldica,eno kk bosna milosevica,jovanovica,sve sto valja ne ostaje u seocetu!
Imate li vi ista svoje majke ti? Pa cime se onda ponosite. Vi nam onda dodjete ko neki klub iz Crne Gore.
A đe da znam?!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 24 mar 2010, 15:51

Raz_ba je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:
To je dokaz da je seljak tri puta veci ako dolazi iz glavnog grada, ovi sa periferije su male mace za glavnogradske SELJAKE!

Zbog te tvoje recenice cemo vas u inat dobit![/quote]

E nemoj sad zbog mene. Sad cu ja ispast za sve kriv. Nemoj molim te. Treba li da se izvinim?[/quote]

Izvinuces se ti nasim igracima kad pobjede!
NON MOLLARE MAI

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2010, 15:51

GunnerS je napisao/la:Hehe, kako su ljubomorni, mi seljaci, hehe, pa dobro, kad smo mi seljaci, što vi dolazite ovamo ?! Što svi vi dolazite na fax ovamo ?! Tražite diplome sarajevskog univerziteta, il radit na baušteli u GLAVNOM gradu BIH :)

Hajd uživajte... i dalje budite ljubomorni jer imate za čim ;)

ma niko nije rekao da ste vi seljaci, vec je ranije neko od vasih napisao za nas, pa se onda to malo vidis preokrenulo.Ja neznam stvarno koji vam je cccc ja ovi forumi su cudo ocami
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 24 mar 2010, 15:55

Znas li ti razliku izmedju "IZVINITI" i "IZVINUTI"? To bi se u glavnom gradu moralo znati. U tuzli se to uci u prvom razredu u osnovnim skolama.
A đe da znam?!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 24 mar 2010, 15:59

Raz_ba je napisao/la:

Znas li ti razliku izmedju "IZVINITI" i "IZVINUTI"? To bi se u glavnom gradu moralo znati. U tuzli se to uci u prvom razredu u osnovnim skolama.

Nisam opterecen internetom i forumom,tako da nemam razloga da se jos i time opterecujem.
Trenutno me interesuje samo moje Saraj'vo u Tuzli.
NON MOLLARE MAI

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 mar 2010, 16:05

Prepucavanja selo-grad, Sarajevo-Tuzla, Sarajevo-Zenica... Kako vam više ne dosadi?! :roll: Gdje nađete inspiraciju?!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.