FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 24 mar 2010, 14:50

Jedna slavljenička.

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 mar 2010, 14:56

Seyo_TM je napisao/la:"....NIJEEEE TOOOOO...."
"....NIJEEEE TOOOOO...."

:mrgreen:
:mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 24 mar 2010, 15:16

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 mar 2010, 15:20

slika
Evo kome se da, nek' doradi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 24 mar 2010, 15:43

slika

IDE VLAK , IDE VLAK , IDE VLAK :D

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 24 mar 2010, 15:45

Stole iz Bora je napisao/la:
Ni jednog momenta nije bilo nekog grupnog vrijedanja na nacionalnoj osnovi prema navijacima Zrinjskog a ni prema igracima i struci Borca koji su sjedili na sjeveru, na djelu prema zapadnoj tribini!
ovo mi se posebno svidja jer nisam cuo nista "bolesno" ni sa jedne ni sa druge strane

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 mar 2010, 16:05

Koliko je Željo napredovao otkako je Amar došao na celo strucnog štaba - najbolje se sjetiti kad je tek došao i kada smo igrali prijateljsku utakmicu sa tim Zrinjskim u Mostaru i kad su nas razbili 5-1 (period kad je Amar tek došao za šefa struke) a gledajte sad koliko smo napredovali.
Ovo mogu i navijaci Zrinjskog sami potvrditi.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

cinclatorTM
Kontakt:

Post Postao/la cinclatorTM » 24 mar 2010, 16:06

Znaci moj post je izbrisan :? :? jer sam pitao sta je sa Rankom Ivkovicem koji je prosle ili predprosle god iz Partizana dosao u ZELJU :?: :?: :?: :?:
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 mar 2010, 16:12

cinclatorTM je napisao/la:Znaci moj post je izbrisan :? :? jer sam pitao sta je sa Rankom Ivkovicem koji je prosle ili predprosle god iz Partizana dosao u ZELJU :?: :?: :?: :?:
o tome se govorilo jedno 100000 puta,nije nikad imao ugovor s nama,jel sad ziv ne znam...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 mar 2010, 16:14

Pitam se koja je kvota da recimo Perak debituje do kraja sezone?! Ili da Bajro dobije pravu šansu. Da se u prvih 11 vrate Čolić ili Selimović... Možemo k'o Arsenal, jedan tim da igra Kup, drugi prvenstvo 8-)
Svaka čast Bajiću što je zaoštrio konkurenciju. Fakat je odličan igrač! Onda Šime, lik igra k'o sat i opet ostane na klupi. Da ne spominjem Višću i Stanića, koji nam mogu biti i najbolji igrači. Fakat smo sila!

Visca el Višća!

cinclatorTM
Kontakt:

Post Postao/la cinclatorTM » 24 mar 2010, 16:17

bistrikboy je napisao/la:
cinclatorTM je napisao/la:Znaci moj post je izbrisan :? :? jer sam pitao sta je sa Rankom Ivkovicem koji je prosle ili predprosle god iz Partizana dosao u ZELJU :?: :?: :?: :?:
o tome se govorilo jedno 100000 puta,nije nikad imao ugovor s nama,jel sad ziv ne znam...

dobro izvini molim te, ne mogu sebi oprostiti, a fakat sam listao da nadjem sta po ovom al jbg 992 str je puno, razumi me malo ;) ;) ;)
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 mar 2010, 16:20

Željovac je napisao/la:Pitam se koja je kvota da recimo Perak debituje do kraja sezone?! Ili da Bajro dobije pravu šansu. Da se u prvih 11 vrate Čolić ili Selimović... Možemo k'o Arsenal, jedan tim da igra Kup, drugi prvenstvo 8-)
Svaka čast Bajiću što je zaoštrio konkurenciju. Fakat je odličan igrač! Onda Šime, lik igra k'o sat i opet ostane na klupi. Da ne spominjem Višću i Stanića, koji nam mogu biti i najbolji igrači. Fakat smo sila!
Ma kakav arsenal, nema on toliko igraca :D ovo je SAF-ova skola :mrgreen:

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 24 mar 2010, 16:22

Pitam se sta je sa Selimovicem,nikako da pocne igrati...po meni realno je bolji od Svrake i mislim da bi s njim bili puno jaci na sredini...i ovako je dobro,ali...
p.s nema nista protiv Svrake :mrgreen:
1921-2011

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 24 mar 2010, 16:22

Željovac je napisao/la:Pitam se koja je kvota da recimo Perak debituje do kraja sezone?! Ili da Bajro dobije pravu šansu. Da se u prvih 11 vrate Čolić ili Selimović... Možemo k'o Arsenal, jedan tim da igra Kup, drugi prvenstvo 8-)
a ne mogu a da ne kazem da su sve te igrace ako ne sve onda vecinu imali prosla dva trenera i prosla uprava :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 24 mar 2010, 16:24

Gledam na TVSA BiH-Rumunija sa Grbavice, teren je katastrofa.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 mar 2010, 16:25

gollum je napisao/la:Gledam na TVSA BiH-Rumunija sa Grbavice, teren je katastrofa.
Malo je reci katastrofa :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 mar 2010, 16:28

Koliko se tekmi odigralo na ovom terenu u zadnjih 10 dana?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 mar 2010, 16:31

Seyo_TM je napisao/la:Koliko se tekmi odigralo na ovom terenu u zadnjih 10 dana?
5

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 mar 2010, 16:38

Esii TM87 je napisao/la:Pitam se sta je sa Selimovicem,nikako da pocne igrati...po meni realno je bolji od Svrake i mislim da bi s njim bili puno jaci na sredini...i ovako je dobro,ali...
p.s nema nista protiv Svrake :mrgreen:
Selimović je propustio pripreme. A Svraka je i mlađi i još je izdanak naše škole. I da Denis nije fulio pripreme, mislim da bi Svraka kod Osima imao prednost, zbog nabrojanih stvari. Lično mislim i da je vrlo upitno to da je Selimović bolji. Jeste nešto sigurniji u predaji lopte, ali je Svraka nešto opasniji ofanzivno, tako da su tu negdje. A prije će on postati sigurniji u toj primopredaji, nego što će Selimović postati kreativan.
Što se tiče agresivnosti i pokrivanja terena, također su tu negdje.

Visca el Višća!

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 24 mar 2010, 16:52

Evo jedna paint dorada :mrgreen:
slika
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, haklamas, Kajkutenjoyer, Kompromis, Levin, lolcina, NazorUso i 51 gost.