AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Maestro21

Re: AC Milan

Post Postao/la Maestro21 » 07 dec 2014, 15:51

Kad će glupan na klupi skontat da Honda mora na AMF, jednom se povukao na sredu i odmah Meneza odlično uposlio. Imali smo i mi neke svoje prilike ali je žalosno koliko su pojedinci pogubljeni.
Forza Milan!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 dec 2014, 15:52

muxa je napisao/la:Ma ne, nema to veze s dionicama. Proda se pravo na ime stadiona recimo na period od 10 god i od tih para se gradi. Da Berlusconi hoce svoje pare ulozit davno bi to uradio, a niko nece svoje pare ulozit a da ne dobije nista zauzvrat.
znam ja to sve druze, ali berluskoni zeli da se stadion zove po njemu, ne zeli da prodaje ime stadiona, a isto tako ne zeli da ulozi svoje pare u stadion, vec da nadje sponzora, tako da je jedina solucija u ovome sto sam prije pisao, sa taj sponzor dobije odredjeni dio dionica milana.

losi smo skroz, u vezi jedino bonaventura nesto pokusaje, montolivo i de jong losi ( nisam mislio da cu ovo ikada reci ) ali tako je kako je, napad odsjecen totalno, ses menez i honda ne mogu se sastaviti sa loptom, jednog pod hitno vani, a ubaciti ginkela da pojaca sredinu, torres bi trebao dobiti sansu, bonera nastavlja ono sto najbolje zna a to je da nas yebe u zdrav mozak.
idemo po izjednacenje pa kasnije je sve moguce.....
FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 dec 2014, 15:53

nadam se da će Pippo ubaciti Ginkela jer ovakav Montolivo je igrač manje,nekako izgledamo pogubljeno i previše smo statični,ali opet imam dobar predosjećaj :)

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 07 dec 2014, 15:53

Ne znam po kojoj logici igrač koji je na 40% spremnosti, ima prednost ispred igrača koji je potpuno spreman?! I ono šansi što smo imali, Perin je pokupio, jer mu ovi naši pucaju k'o amateri. Menez opet u sebičnom izdanju,ali on je takav, može jednim potezom sve riješiti,ali prije toga je u stanju počupati hiljade živaca.

Šta reći za Boneru pa i Armera? :oops:

I nije mi jasno šta radi onaj lik što je kao neki stručnjak za prekide.Pa nikakve koristi od njega ni ofanzivno ni defanzivno. :mrgreen:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 dec 2014, 15:55

Treba mijenjati formaciju u 4-2-3-1 jer nemamo mi igrače za ovu 4-3-3. I ono što valja igra na pogrešnim pozicijama zbog ove formacije kao npr. Honda na krilu, Menez u špicu...

Btw Pippo daj El Nina da riješi ovo :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 dec 2014, 15:55

prekinuo sam gledati nakon 20 minuta, naci dobar sopcast za mobitel ko da trazis sveti gral jebote. :zzz:

ali ono sto sam vidio, nasi totalno odsutni, ne mogu uvezati par pasova.
kao sto sam pretpostavio, monto igrac manje na terenu, ne znam sta mu je trebalo mjenjati onu proslu kombinaciju sa ginkelom, ovo sad nista ne valja.
honda i saravi totalno odsjeceni, menez je par prilika po ko zna koji put usro jer sve hoce sam. :puke:

rekao sam ja jos davno, nema teorije ovdje dobiti 3 boda, dosta je i jedan pa da se lupamo nogom u guzicu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 07 dec 2014, 15:57

Taj stručnjak za prekide gdje god je radio ostavio je dobar utisak, samo kod nas neće ništa napraviti jer sa Bonerom i sličnim amaterima ne možeš napredovati.
Forza Milan!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 07 dec 2014, 15:57

Nije meni kad ovaj Bonera kiksa, ja znam da je on retardiran i ogranicen ko balkon, pa kad kiksa ne zacudim se. Al meni je kad igrac od kojeg ja i svi ocekujemo nesto, a to je Saraf, nema uspjesnog driblinga za poluvrijeme. Znaci na bilo kojem dijelu terena, kod nasih sesnest,kod njihovih,na sredini znaci nigdje. Ono sto on radi uvijek unazad dribling ne smatram driblingom jer apsolutno nista ne dobijemo. Ima priliku da trci, jok, on saceka igraca vrati se 3 metra unazad "driblingom" i doda loptu 15 metara unzad. Jedini krilni igrac koji ne moze probit po strani, predriblat. Totalno nejak, sacuvat lopte ne moze, raznose ga svi redom. Jel ima psihicku blokadu il sta je al ovo je stvarno ocajno. Izdvojih njega eto jer od njega se nadam necemu. Honda se gusi na strani, dobija lopte sa kojom se moze samo **** da izvines. Mora je gradit okrenut ledjima moze samo odloziti unazad i nista vise. Bio 2-3x okrenut prsima prema golu, ucini jako lucidan potez otkljuca im odbranu, al druga stvar sto Menez zamahuje ko da je Rivaldo a 2 igraca ulijecu u 16. Ma lose brate, lose, nema nas nigdje. Nit mozemo probit preko krila, nit mozemo izigrat akciju, jedino sta na njihovu gresku ko sto je bila Menezova situacija, inace poraz.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 07 dec 2014, 16:00

Ako izgubimo danas,onda je to prvi u nizu, jer čisto sumnjam da ćemo ostati neporaženi u sljedeća dva meča(Napoli,Roma), e moj Pippo jesi na*ebo. :mrgreen:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 dec 2014, 16:02

Ma meni lično Menez je odvratan igrač, prvgav i sebičan. Da je valjao sigurno ne bi igrao u ovakvom Milanu nego bi bio prva violina u PSG-u. Sad doduše u ovakvoj ekipi se on izdvaja kao jedan od boljih ali realnost je da je i on jedan prosjek.

Šaravija smo trebali prodati dok smo još mogli :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 07 dec 2014, 16:05

FaraonTM je napisao/la:Ma meni lično Menez je odvratan igrač, prvgav i sebičan. Da je valjao sigurno ne bi igrao u ovakvom Milanu nego bi bio prva violina u PSG-u. Sad doduše u ovakvoj ekipi se on izdvaja kao jedan od boljih ali realnost je da je i on jedan prosjek.

Šaravija smo trebali prodati dok smo još mogli :mrgreen:
ma Saravi mora u napad da se stavi ovako je vise na beku nego na krilu.
FORZA MILAN

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 dec 2014, 16:10

problem je sto su obojica odsjeceni i zabijeni uz aut linije umjesto da se izvuku u sredinu gdje su oba opasnija.
i sam saravi nikad nije bio neki dribler i to nije nesto na sta se tek sad treba iscudjavati, ali ima brzinu i tehniku koju niko ne umije iskoristiti jer niko ni ne umije poslati bilo kakav pas, a da ne pricam o menezu koji zasere sve sto se zasrati da svojim sebiclukom.

prve izmjene ginkel i torres umjesto monta i meneza, pa sta bude, ovako nista ne valja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 dec 2014, 16:19

Poli :o :lol: :cry:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 07 dec 2014, 16:19

Inzaghi yebo te Poli u pakaš smrdljivi. :evil:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 07 dec 2014, 16:20

Pipo izgubio konce,cuj Poli,nema logike ljudi. Mada Poli je talijan i uvjek ce biti bolji od Ginkela.
Jbo mu Poli mater :oops:

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 07 dec 2014, 16:21

Svaka vama cast navijacima milana kad ovu igru mozete gledat,ja ih na klad cek pa et gledam al vama kapa dole pa imate zivaca ovo gledat,sto je najtuznije ovaj milan sa tugom od igre ima sanse za ligu prvaka,tj ravnopravan za borbu e tu se vidi kakav kvalitet je lige

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 07 dec 2014, 16:23

gotovo je ovo i ja pratim sto sam na kladionici igrao 2 al sa ovim izmjenama i igrom nema boda ovdje kamoli 3
FORZA MILAN

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 07 dec 2014, 16:28

Ovo je žalosno gledati, Pipo amater pogubljen!
Forza Milan!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 07 dec 2014, 16:31

Ocito forsiranje mrtvih Italijana,gospod Galliani i Berlusconi preuzmite i funkciju trenera.
@francobaresi

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 07 dec 2014, 16:36

Jednu priliku mi ne mozemo stvoriti

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.