AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Moj Pippo,tako mlad a vec...Sušić.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Tores ni na mapi 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
E šta bi od onakvog kluba 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ma kako god okrenem i pogledam na kraju,neozbiljna smo mi ekipa i tacka. Odron. Pipo me razocarao totalno.
Ma ovo je smijesno bgm. 92. minut mi lagano napad iz odbrane organizujemo gdje De Jong i Poli od 40 pasova 37 unazad dodaju. I tako sve u krug. Niang ulazi KO DA JE NAJVECA ZVIJEZDA FUDBALA IKAD. Lagano, nonsalantno kretanje, nigdje promjene ritma, ko biva pitanje je vremena kad ce on zabit, ko Zlatan Ibrahimovic. Fuj **** te lopta. Ovom Menezu objasnit da nije bog i batina al nikako i da bi trebo muda protegnut malo, a Saraviju objasnit da ga nece niko kastrirat ako krene u neki dribling. To nije nedozvoljeno, cak je i pozeljno ako vec igras uz aut liniju. Neki Perrotti se cini ko da je Krojf obuo kopacke opet pa slalome neke pravi nesto, a nas krilni igrac cunj ne moze proci.
Pu sram vas bilo odron od ekipe ni gol ne mogu da danu,ko moze navijat za ovako smece nije mi jasno,pa ko moze platit ulaznicu da pomogne onom celu da nastavi unistavat ovaj klub majku vam zabarsku
- muha milanez
- Kontakt:
Ne ispladi se i ne vrijedi vise ovo pratit uopste, sramota i nista drugo. FUJ.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Taman dočekaš dan bez muntarija i essiena i ono ti izvadi nekog polija iz pi'čke materine, već sam bio zaboravio da taj inasn i postoji.
Poraz kako sam rekao je očekivan tako da niti me iznenadilo niti ću im uzeti za zlo, stotinu faktoru je odvelo ovu utakmicu tamo gdje nije trebalo, ali najglavniji za to je Pippo. Greška je bilo mjenjati Ginkela, greška je što mi nemamo niti jednu yebenu uigranu akciju već se sve nešto hoće na silu, pošalji loptu onom trojici pa šta urade, a ni oni veze nemaju koja im je uloga i šta bi trebalo da rade. Pa i ovaj Pazzini naspram torresa, pa majka mu stara, da ga se hoće više riješiti, možeš na prste jedne ruke izbrojati koliko taj lik pipne loptu, a kamo li da predstavi neku opasnost po gol.
Igrači svi odreda katastrofalni, ne možeš bukvalno nikoga izdvojiti ni kao najlošijeg ni kao najboljeg. Jedan očekivan poraz, idemo po još dva još očekivanija i adio to treće mjesto bar zasad.
Poraz kako sam rekao je očekivan tako da niti me iznenadilo niti ću im uzeti za zlo, stotinu faktoru je odvelo ovu utakmicu tamo gdje nije trebalo, ali najglavniji za to je Pippo. Greška je bilo mjenjati Ginkela, greška je što mi nemamo niti jednu yebenu uigranu akciju već se sve nešto hoće na silu, pošalji loptu onom trojici pa šta urade, a ni oni veze nemaju koja im je uloga i šta bi trebalo da rade. Pa i ovaj Pazzini naspram torresa, pa majka mu stara, da ga se hoće više riješiti, možeš na prste jedne ruke izbrojati koliko taj lik pipne loptu, a kamo li da predstavi neku opasnost po gol.
Igrači svi odreda katastrofalni, ne možeš bukvalno nikoga izdvojiti ni kao najlošijeg ni kao najboljeg. Jedan očekivan poraz, idemo po još dva još očekivanija i adio to treće mjesto bar zasad.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
Hattrick123
- Kontakt:
Nase zelje su jedno a realnost drugo...mi mozemo pobijedit sljedecu utakmicu pa ce opet biti komentari igrmao dobro ima nade, pa poslije te izgubiti pa opet pisati kako i jeste stanje i ne mozemo dozvoliti da nas jedna pobjeda zavara da ova ekipa ima potencijala kad nema...ja sam ranije pisao i kad je bila ona anketa da bi volio da opet ne odemo u evropu jer ja to vidim kao jedini nacin da se ulozi u ekipu ili se proda, a svaki odlazak u evropu ce biti izgovor da ima potencijala da je dobra ekipa cim igra lp ili el i dovodit ce se opet istroseni igraci koje nece niko..morate biti svjesni da se inzaghi najmanje pita kada je upitanju sastavljanje ekipe i da tu drugi vuku konce i da je on postavljen kao trener jer se nece protiviti odlukama galijanija i berluskonija i to je to..
FORZA MILAN
baresi brate, još 19 bodova i osigurat' ćete opstanak, samo hrabro
nemoj da brineš 
Skin'o te Milan k'o da gledamtajger je napisao/la:Pu sram vas bilo odron od ekipe ni gol ne mogu da danu,ko moze navijat za ovako smece nije mi jasno,pa ko moze platit ulaznicu da pomogne onom celu da nastavi unistavat ovaj klub majku vam zabarsku
Slobodno nam dajte El Šaravija i Šilju
Allegri je gospodin!
Carli je napisao/la:Skin'o te Milan k'o da gledamtajger je napisao/la:Pu sram vas bilo odron od ekipe ni gol ne mogu da danu,ko moze navijat za ovako smece nije mi jasno,pa ko moze platit ulaznicu da pomogne onom celu da nastavi unistavat ovaj klub majku vam zabarsku

Pipo snosi najveću krivicu za sve kikseve ove sezone. Njegova glupa taktika i formacija nas je ukopala svaki put. Nemoguće da ovakva imena ne mogu jednu jedinu normalnu akciju da naprave i zabiju gol. A koliko treme i pritiska ima u ekipi to je nevjerovatno. Ima otpada u ekipi ali ne toliko da nas jedna Genoa nadigra.
Forza Milan!
Ne vjerujem ti dok ne vidim uplatutajger je napisao/la:Carli je napisao/la:Skin'o te Milan k'o da gledamtajger je napisao/la:Pu sram vas bilo odron od ekipe ni gol ne mogu da danu,ko moze navijat za ovako smece nije mi jasno,pa ko moze platit ulaznicu da pomogne onom celu da nastavi unistavat ovaj klub majku vam zabarsku
Allegri je gospodin!
Neizboriti Evropu je mač sa dvije oštrice, ogromni su to finansijski gubitci gdje bi se na kraju vrlo vjerovatno moralo posezati za prodajom ovo malo iole dobrih igrača, a treba uzeti u obzir da mi nikada nećemo odriješiti kesu dok se ne riješi ovo sa stadionom, dakle još najmanje 5 godina agonije i tonjenja na dno. Jedino rješenje je prodati ovaj klub, ali dok se sve to reguliše, odosmo i mi u pm.
Meni je ubjedljivo najveći krivac za ovo Pippo koji ponovo sere iako je imao servirano na tacni koju ekipu poslati na teren, a on je promašio sa svim, od samih par igrača, pogrešnih pozicija pa do promašenih izmjena. Nije isto kada ti njih par zakaže i kad ti svih 14 igrača ne pokaže ništa na terenu, daleko je to od slučajnosti.
a ništa, sad ide karanje rome i vjerovatno napolija, pa ako im i to ne bude dovoljno, slijedi još jedna redaljka u bulju od real madrida i tako... sa srećom momci, decembar će biti strašan mjesec.
Meni je ubjedljivo najveći krivac za ovo Pippo koji ponovo sere iako je imao servirano na tacni koju ekipu poslati na teren, a on je promašio sa svim, od samih par igrača, pogrešnih pozicija pa do promašenih izmjena. Nije isto kada ti njih par zakaže i kad ti svih 14 igrača ne pokaže ništa na terenu, daleko je to od slučajnosti.
a ništa, sad ide karanje rome i vjerovatno napolija, pa ako im i to ne bude dovoljno, slijedi još jedna redaljka u bulju od real madrida i tako... sa srećom momci, decembar će biti strašan mjesec.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne vjerujem ti dok ne vidim uplatu
[/quote]
evo patak te ****
evo patak te ****

predobro
jedan tip za kladioničare, nikad ne igrajte ovu ligu, ne znam kako dosad niste prokužili
tako sam i ja nažalost nedavno posustao i ipak odigrao na milan jer je bila dobra ponuda i "lagan" protivnik, reko ne'a teorije da ovo zaseru kad ono prc... 
jedan tip za kladioničare, nikad ne igrajte ovu ligu, ne znam kako dosad niste prokužili
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
evo patak te ****tajger je napisao/la:Ne vjerujem ti dok ne vidim uplatu
[/quote]E da si dvije marke uplatio dobio bi. Šalim se, vidiš da su loši. Samo se redaju
Allegri je gospodin!
-
Hattrick123
- Kontakt:
hehehe ja vec 10 listica zaredom prvu promasim, pa sljedeci put kad uplatim javit cu vam koji mi je par prvi na listicu da ne igrate
da se vratimo Milanu...jedina nam je utjeha sto i ostale ekipe osim Juventusa i Rome ne odskacu puno po kvaliteti.. i jedino nam ostaje nada da ce ako ne mi onda nasi potomci zapamtiti bolji milan

da se vratimo Milanu...jedina nam je utjeha sto i ostale ekipe osim Juventusa i Rome ne odskacu puno po kvaliteti.. i jedino nam ostaje nada da ce ako ne mi onda nasi potomci zapamtiti bolji milan
FORZA MILAN
- LegendKiller
- Kontakt:
Iskreno da vam kažem mnogi od vas mi ovdje nisu jasni. Dobijemo mrtvi udinese i vi odmah dižete sve u nebesa, izgubimo i odmah vam svi ne valjaju. Gledajte malo dalje. Cinjenica je da je ova ekipa uzasna i da bi mozda jedan ili ni jedan igrac mogao igrati u nekoj ozbiljnoj ekipi koja se takmici u Evropi. Ako ćemo realno naša dva najbolja igraca De Jong i Montolivo u ovom sadašnjem Juventusu ne bi imala mjesta u početnoj postavi, toliko smo jaki.
Dok god vi budete vjerovali i ocekivali od Honde i Meneza da nesto doprinesu Milanu teško nama.
Još jedan primjer kako loše cijenite igrace jeste ovaj Armero. Od početka sezone samo pišete Pipo daj Armera, daj Armera, kad je covjek zaigrao vidjelo se da je truba, uostalom igrac kojeg onako loš udineze nije htio u ekipi kako može nama valjati.
Isto tako i Honda. CSKA Moskva ga nije htjela, došao nama đaba, ne može valjati. Menez i Tores ista situacija. Tores kad igra svi pišu da je truba, kad ne igra svi ga prizivate. Morate početi stvari gledati malo više realnije.
O ovoj formaciji i igraci koju forsiraju Pipo, Galijani, Tata, Tasoti ili ko već ne treba trošiti rijeći.
Dok god vi budete vjerovali i ocekivali od Honde i Meneza da nesto doprinesu Milanu teško nama.
Još jedan primjer kako loše cijenite igrace jeste ovaj Armero. Od početka sezone samo pišete Pipo daj Armera, daj Armera, kad je covjek zaigrao vidjelo se da je truba, uostalom igrac kojeg onako loš udineze nije htio u ekipi kako može nama valjati.
Isto tako i Honda. CSKA Moskva ga nije htjela, došao nama đaba, ne može valjati. Menez i Tores ista situacija. Tores kad igra svi pišu da je truba, kad ne igra svi ga prizivate. Morate početi stvari gledati malo više realnije.
O ovoj formaciji i igraci koju forsiraju Pipo, Galijani, Tata, Tasoti ili ko već ne treba trošiti rijeći.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.