Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I kod mene je ista prica. No naslo su se ipak 2 boda za njegaCartman je napisao/la:Definitivno zasluzio bodove, ali nije bilo mjesta od paklene konkurencije. Papetoljupci su ipak bili prioritet.Clutch je napisao/la:Pa totalno sam zaboravio na Policemanakanta nad kantama.
Cartman je napisao/la:Definitivno zasluzio bodove, ali nije bilo mjesta od paklene konkurencije. Papetoljupci su ipak bili prioritet.Clutch je napisao/la:Pa totalno sam zaboravio na Policemanakanta nad kantama.
Konstantan u vrhu svake godine.Lillard je napisao/la:Sta reci o Sarmi![]()
Nemoj bgt osip dobijem momentalno, i crijeva mi popusteClutch je napisao/la:Cartman je napisao/la:Definitivno zasluzio bodove, ali nije bilo mjesta od paklene konkurencije. Papetoljupci su ipak bili prioritet.Clutch je napisao/la:Pa totalno sam zaboravio na Policemanakanta nad kantama.
Neymar je placen 500 miliona plus milijarda pod stol njegovom ocu i slicni komentariVirtu4l je napisao/la:Nikad za sve ove godine nisam skontao zašto vas Saurman ovoliko nerviraili valjda ne zalazim na te teme
xaves je napisao/la:Neymar je placen 500 miliona plus milijarda pod stol njegovom ocu i slicni komentariVirtu4l je napisao/la:Nikad za sve ove godine nisam skontao zašto vas Saurman ovoliko nerviraili valjda ne zalazim na te teme
beka23 je napisao/la:tuzlak1987 6 bodova
gio10/shzna 4 boda
hilmo 3 boda
tweeds_10 2 boda
Sabinho 1 bod
Samo da vam se zahvalim Bewbini postovatelji.Ethel je napisao/la:Saurman 6 bodova
Virtu4l 4 boda
staragarda 3 boda
tuzlak1987 2 boda
harishp 1 bod
Uracunaj ovo legendino ipak.shzna je napisao/la:Samo da znate da vam neću priznavati ovo samo da nekom date 6 bodova. Ispunite sve ili ništa
@jecky teži trolUnofficialpage je napisao/la:jecky 6 bodova
anakonda 4 boda
Mozambik 3 boda
legenda reala 2 boda
BiKi 1 bod
Zasto? Ja sam samo dvojici forumasa dao bodove jer me oni jedini odusevljavaju svojim glupostima.shzna je napisao/la:Samo da znate da vam neću priznavati ovo samo da nekom date 6 bodova. Ispunite sve ili ništa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.