KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Ne bi ja večeras u treću smjenu ni za kakve pare 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajd da je izbor za forumaša godine, pa da nemate bogatog izbora forumaša za bodove, ali ovdje je konkurencija stvarno velika 
Evo ovaj Cartman se nudi, pa onda Bela6 i ostali đavolčići

Evo ovaj Cartman se nudi, pa onda Bela6 i ostali đavolčići

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- legenda reala
- Kontakt:
Obrazloženje
Najgori od sve djece
Najgori od sve djece
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Consigliere
- Kontakt:
Mislim da je sve jasno u mom izboru. Pored nasih zdravih ociju i pameti, ova petorka nas je uvjeravala u suprotno, izmisljala bajke, spominala Katar itd. Papetovci- zdra'o.Calcio 6b
emir79 4b
harishp 3b
Virtu4l 2b
Sabinho 1b

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
I moji su mahom papetovci. 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Policeman prvi, kao daleko najiritantnija individua na forumu, Aragon ga prati u stopu.Policeman 6 bodova
Aragon 4 boda
Sabinho 3 boda
Calcio 2 boda
Harishp 1 bod
Nazalost, nije bilo vise bodova da podijelim papetoljupcima.
Onaj Caereleus je za malo vremena presisao sve moguće kante
Dominatori sa premijer lige. Greivisa sam stavio tek onako, radi reda, jer nisam mogao naći petu osobu.Virtu4l je napisao/la:Benko 6 bodova
lafomamone 4 boda
fcsforever 3 boda
staragarda 2 boda
Greivis 1 bod
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovi pitari debelo u vodstvu, biće zanimljivo između njih 3-4
Maki glasao sam za sebe za forumasa godine
Valjda je to on, ako sam dobro upratio sve ove silne promjene nickova
Ako nije onda nikom nista

Valjda je to on, ako sam dobro upratio sve ove silne promjene nickova

Ako nije onda nikom nista

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pogledajte što jedan momak pjeni na temi gdje se glasa

Zar je Pape i ovdje presudni faktor..cccConsigliere je napisao/la:Mislim da je sve jasno u mom izboru. Pored nasih zdravih ociju i pameti, ova petorka nas je uvjeravala u suprotno, izmisljala bajke, spominala Katar itd. Papetovci- zdra'o.Calcio 6b
emir79 4b
harishp 3b
Virtu4l 2b
Sabinho 1b
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Re: Odg: KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Samo dokaz koliko ste vi manijaci isfrustriranishzna je napisao/la:Ovi pitari debelo u vodstvu, biće zanimljivo između njih 3-4

Kad Zeljo vise ne moze dobiti nikoga ijole jaceg, bar vi na forumu ste i dalje broj jedan

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- Nerminovic
- Kontakt:
Cartman favorit za kantu godine i za forumas godine, zanimljivo

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Re: Odg: KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Aragon je napisao/la:Samo dokaz koliko ste vi manijaci isfrustriranishzna je napisao/la:Ovi pitari debelo u vodstvu, biće zanimljivo između njih 3-4
Kad Zeljo vise ne moze dobiti nikoga ijole jaceg, bar vi na forumu ste i dalje broj jedan

Ili me volis ili mrzis.Nerminovic je napisao/la:Cartman favorit za kantu godine i za forumas godine, zanimljivo![]()

Ali necu osvojit ni tamo ni tamo. Sarma i onaj Zeljovac pobjedjuju.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Gringo da nije banovan x puta i da mu nisu isključivali internet vjerovatno bi opet bio glavni favorit 

Gringo je 'favorit' samo onima koji je ne vide dalje od svog nosa i kojima drugi kreiraju mišljenje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Nerminovic
- Kontakt:
Jedan je GangstaX... 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ovo nema nikakve veze sa izborom, glasa se za onog prema kome imate licni animozitet bez obzira kakve postove pise. Sad bih ja k'o trebo glasati za Saurmana jer dodje na temu Arsenala i napise svoje misljenje koje se kosi sa razmisljanjem navijaca Arsenala i automatski je on kanta, ono wtf. Saurman je bolji i kvalitetniji forumas od vecine ovdje.
Ima mnogo likova na forumu koje ne podnosim iz ovih ili onih razloga al ne mogu ja njega proglasiti kantom jer lik pise bolje postova od nekih osoba sa kojim ja imam korektan odnos. Po meni najbolji forumas ove godine je @Ajax jer je pisao najbolje postove( jest da je bilo onih +1 dosta al momak je pisao dosta kvalitetno, analizirao utakmice i pojedinacno svakog igraca. I onaj Duk of Welington, iako sam ulazio u raspravu s njim, i smetaju mi neki njegovi stavovi momak pise bolje postove od 90% foruma, kad se uzme stil pisanja, tematika i ostale stvari koje su usko vezane za lingvistiku.
Tu je Monolog, iskreno lik koji mi ide na neku stvar sa pretjeranim filozofiranjem i pretjeranim banovima al to ne moze osporiti da je lik medju 10 likova na forumu koji u pravom smislu iskoriste forum za diskusiju.
Veca su kanta oni forumasi koji nisu napisali 2-3 recenica u jednom postu al posto idu svima uz dlaku isprofilisu se u forumske lude.
Ima mnogo likova na forumu koje ne podnosim iz ovih ili onih razloga al ne mogu ja njega proglasiti kantom jer lik pise bolje postova od nekih osoba sa kojim ja imam korektan odnos. Po meni najbolji forumas ove godine je @Ajax jer je pisao najbolje postove( jest da je bilo onih +1 dosta al momak je pisao dosta kvalitetno, analizirao utakmice i pojedinacno svakog igraca. I onaj Duk of Welington, iako sam ulazio u raspravu s njim, i smetaju mi neki njegovi stavovi momak pise bolje postove od 90% foruma, kad se uzme stil pisanja, tematika i ostale stvari koje su usko vezane za lingvistiku.
Tu je Monolog, iskreno lik koji mi ide na neku stvar sa pretjeranim filozofiranjem i pretjeranim banovima al to ne moze osporiti da je lik medju 10 likova na forumu koji u pravom smislu iskoriste forum za diskusiju.
Veca su kanta oni forumasi koji nisu napisali 2-3 recenica u jednom postu al posto idu svima uz dlaku isprofilisu se u forumske lude.
1946
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 14 gostiju.