Jbg,ako je posjećenost jedan od glavnih faktora BBB ne moze nikako uć na popis.Treba malo bolje definirat kriterijeshzna je napisao/la:Ma ima puno jačih Evropskih ekipa od ovih sa naših prostora. Pogledaj samo Italijane, skoro svaka grupa u prvoj ligi im je jača od velike 6orke sa naših prostora. Al eto da kažem da bi se i Cigani sa turskim imenom () mogli progurati među top grupe, možda i BBB ima taj šmek ali ubi njih represija, mala posjećenost a sa tim imaju minuse na svaki drugi faktor koji odlučuje ko ulazi u ovu Ligu Prvaka..
Napraviću ja svoju listu večeras, pa prokomentarišite, da vam duša bude na mjestu probaću staviti i BBB i D na listu
Represija,crne liste (čak i na gostovanjima),maltretiranje i napad na najistaknutije članove...i tako godinama i godinama.Samo to što se grupa nije raspala je ogromna stvar.Ako se mene pita BBB su sigurno najdiscipliniranija grupa u Europi.Godine maltretiranja i provociranja,ali sve to bez ikakvih ikakvih incidenata iako za to što im se radi imaju "opravdanje" (nije opravdanje,ali ne znam koju bi bolju riječ uporijebio...) da sruše pola grada.