Tj. pricam na ts-u i cujem samog sebe u vlastitim slusalicama kako govorim, disem, tipkam i to nervira
Cini pricu nemogucem za mene.....
Moderator/ica: insider
To kraljuOnlyUnited je napisao/la:Recording devices in the Windows Sound Control Panel, microphone properties, custom tab, check the box that says "do not monitor", ili type sound search, click sound, click how you listen to your sound, click properties, click levels
click the Mute Button down next to Microphone ili double click on the volume icon make sure the microphone is muted. This will only affect playback (what your speakers play) and noz recording...
Ili dupli klik na volume, i sidetone slider spusti dole...
Nesto sam iskombinirao.OnlyUnited je napisao/la:Sta je bilo korisno od ponudjenog?
ma ima Telemach problema sa brzinom jos od Oktobra yebo ih pas mater nikako da to popravedisara je napisao/la:Od preksinoc brzina downloada na torentu mi je se smanjila totalno, uspije nagurati na 130 kb i nista vise, ostale stranice otvara normalnom brzinom, laptop je HP, net mi je Telemachov, a koristim BiT torrent, pa ako zna sta je u pitanju.
Imas u Adobe Reader pod tools da konvertiras u Word (*.docx) ili samo kopiraj text i ubaci u Word, formatiraj i eto.thekoplegend je napisao/la:kako konvertovati pdf u word, treba mi samo 10-ak stranica iz te neke knjige, mogu li se kako izrezati ili nesto, probao sam preko nekog convertera ali nece jer je fajl prevelik, zna li ko ??
Nasao sam bas tu temu, posto sam pokusao sve ostalo, na kraju restartovao ruter i normalno radi mada zna ponekad da sa 500 kb padne na 10 kb, ali moze se izdrzati. Uglavnom hvala.semir01 je napisao/la:ma ima Telemach problema sa brzinom jos od Oktobra yebo ih pas mater nikako da to popravedisara je napisao/la:Od preksinoc brzina downloada na torentu mi je se smanjila totalno, uspije nagurati na 130 kb i nista vise, ostale stranice otvara normalnom brzinom, laptop je HP, net mi je Telemachov, a koristim BiT torrent, pa ako zna sta je u pitanju.imas na klix forumu njihovu temu svi se zale
Probaj ovo http://extratorrent.cc/" onclick="window.open(this.href);return false;Head je napisao/la:Momciluci zatvorise svedsku domenu piratebaya, postoji li neka druga?
Meni je ova najbolja http://kickass.so/" onclick="window.open(this.href);return false;Head je napisao/la:Momciluci zatvorise svedsku domenu piratebaya, postoji li neka druga?