Cartman je napisao/la:Podrzavao je Moyesa, tako da sve to pada u vodu.Goalgetter je napisao/la:Mislim da je ovu titulu najvise zasluzio Rio_Ferdy. Pogotovo za rad za vrijeme SP-a, Olimpijade...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cartman je napisao/la:Podrzavao je Moyesa, tako da sve to pada u vodu.Goalgetter je napisao/la:Mislim da je ovu titulu najvise zasluzio Rio_Ferdy. Pogotovo za rad za vrijeme SP-a, Olimpijade...
Jedino sam tebi to oprostio.Belmin6 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Podrzavao je Moyesa, tako da sve to pada u vodu.Goalgetter je napisao/la:Mislim da je ovu titulu najvise zasluzio Rio_Ferdy. Pogotovo za rad za vrijeme SP-a, Olimpijade...
Mogu ja otvorit temu,ali ne mogu brojati nikako tako da ove godine drugim prepuštam tu čast.Donnie Darko je napisao/la:LBJ bi trebao otvorit za kantu godine
Virtu4l je napisao/la:formance 6 bodova
shminka 4 boda
Evil Genius II 3 boda
Claus 2 boda
rio_Ferdy88 1 bod
Razocaran sam.Monolog je napisao/la:Da obrazložim zašto su se ovi forumaši našli na mojoj listi:
Raul_64 je sasvim zasluženo "uhvatio" šesticu. Jedan od rijetkih koji nisu djetinjasti na podforumu Primere; jedan od onih koji mogu realno sagledati stvari i osoba koja piše odlične analize. Možete to pogledati ukoliko pratite podforum NBA i Primera.
Evil Genius II ubija postovima kada je podforum reprezentacija (konkretno teme o Papetu i Pjaniću) u pitanju. Isto tako, aktivan je na NBA podforumu, a volio je Williamsa, tako da...![]()
Donnie Darko: Ono, skoknite na temu film i kinematografija i sve vam je jasno.
NEZALAGANJE je jedan od onih čije postove volim čitati. Naravno, samo da ne piše o Spursima.Sigurno bih mu dao više od dva boda da je u stanju biti objektivan kada se spomenu Parker i družina.
![]()
Rio_Ferdy88 Vjerujem da je zaslužio više od jednog boda, ali mora biti zadovoljan što se našao na listi.
Htio sam ja razdvojiti glasanje, premijer liga i ostatak foruma, ali nije mi se dalo toliko komplikovati.Otelo je napisao/la:Opet ce lik zbog jedne teme dobiti ovu tituli dok Duke i Rio pisu na mnogo vise tema i o mnogo vise sportova i izvise
Al ce za njega glasati samo jedan dio podforuma tj. onaj PL BiH i to je toVirtu4l je napisao/la:Htio sam ja razdvojiti glasanje, premijer liga i ostatak foruma, ali nije mi se dalo toliko komplikovati.Otelo je napisao/la:Opet ce lik zbog jedne teme dobiti ovu tituli dok Duke i Rio pisu na mnogo vise tema i o mnogo vise sportova i izvise
Nije bitno o koliko se sportova piše i na koliko tema, bitan je kvalitet i način razmišljanja forumaša.
Glasaj u temi predviđenoj za to,Blagoje je napisao/la:Boccaccio, jos jedan glas.
Nadam se da ti je sad jasnije zašto nisam otvarao temuVirtu4l je napisao/la:Htio sam ja razdvojiti glasanje, premijer liga i ostatak foruma, ali nije mi se dalo toliko komplikovati.Otelo je napisao/la:Opet ce lik zbog jedne teme dobiti ovu tituli dok Duke i Rio pisu na mnogo vise tema i o mnogo vise sportova i izvise
Činjenica je da će za njega glasati najviše navijači Željezničara, ali lik stvarno piše doktorske disertacije, u jednom postu sve objasni. Pored njega ima još sličnih npr @fkž1921 ja mislim, i onaj @zaboljisportOtelo je napisao/la:
No zbog brojnosti imaju monopol
To ti je demokratija, burazerutopnik1 je napisao/la:glupost je što će vjerovatno opet osvojiti lik kojeg ne zna 99% foruma.
Jednostavno rio daleko najviše doprinosi forumu, al hajde. sad će željovci da navale o kvalitetu njegovih postova