Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
mirzatele je napisao/la:Kome si to dao da ti sastavi toliki post ?
Došlo je do provaleBurundi je napisao/la:nebi
Cityu se crno pise ako je Aguero povrijedjen dugorocno. Dzeko i Jovetic nisu potreban kvalitet sami. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Re: AW: Edin Džeko
Ti ovo ozbiljno?Cartman je napisao/la:Cityu se crno pise ako je Aguero povrijedjen dugorocno. Dzeko i Jovetic nisu potreban kvalitet sami.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Strucnjak Silva je drugi najvazniji, najskuplji i najbolji igrac Citya poslje Aguera. Silva je mnogo puta do sada proigravao Dzeku sa kvalitetnim asistencijama puno vise od mnogih drugih igraca ovog kluba. 99.99% navijaca Citya koji gledaju njihove utakmice se nebi slozili sa tobom da su oni pojacani neigranjem Silve. Ali valjda ti znas bolje od njih.harishp je napisao/la: P.S Neigranjem Silve ,Manchester je pojacan
Naravno. Jovetic previse povrijedjen, Dzeko se previse razlikuje od Aguera i usporava igru strasno.Effenberg je napisao/la:Ti ovo ozbiljno?Cartman je napisao/la:Cityu se crno pise ako je Aguero povrijedjen dugorocno. Dzeko i Jovetic nisu potreban kvalitet sami.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Džeko bolje igra kad je sam u napadu, nego u paru
Džeko im je donio titulu prošle sezone, sam samcat 
Neka te Muzafere, Dzeko je tu za City kad je najpotrebniji, u zavrsnici sezone golovima predvodi Gradjane
a i u do tad postigne znacajan broj golova, davao bi i vise da je prvi izbor i da ga znaju koristiti saigraci 
DD
Cartman je napisao/la:Cityu se crno pise ako je Aguero povrijedjen dugorocno. Dzeko i Jovetic nisu potreban kvalitet sami.
Nije to bas tako. Dzeko ce preuzeti dobar dio Aguerovo uloge i trebao bi konacno poceti i da zabija vise golova ove sezone. Jedini je problem sto se tice utakmice protiv Rome da moze da odigra samo 45 minuta i pitanje je dali ce poceti. Ako sada ne uspije u vecoj mjeri onda mu je stvarno bolje da zamjeni klub. Steta sto je **** Mancinija koji ga vise ni ne spominje. Nastasic i Kolarov su izgleda blizu Intera.
Jos ako Seferovica dovedu onda ce biti treci na listi,stroucnjak.Ajax je napisao/la:Strucnjak Silva je drugi najvazniji, najskuplji i najbolji igrac Citya poslje Aguera. Silva je mnogo puta do sada proigravao Dzeku sa kvalitetnim asistencijama puno vise od mnogih drugih igraca ovog kluba. 99.99% navijaca Citya koji gledaju njihove utakmice se nebi slozili sa tobom da su oni pojacani neigranjem Silve. Ali valjda ti znas bolje od njih.harishp je napisao/la: P.S Neigranjem Silve ,Manchester je pojacan
Inace taj procenat je I Mancinia podrzavao,tako da je relevantan kao i ti,moj ti Ajahe.
@tele kako ti rece''Big Mistake''.Tebi @sekin Handrax i Ruski Burundijac drze pozadinu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cuj to Manchester jaci bez SIlve a covjek im je jedan od najboljih igraca godinama i jos gotivi Dzeku sto je nama ionako najbitnijeharishp je napisao/la: Jos ako Seferovica dovedu onda ce biti treci na listi,stroucnjak.
Inace taj procenat je I Mancinia podrzavao,tako da je relevantan kao i ti,moj ti Ajahe.
Sto se tice Seferovica on bi vec sada bio premija a bice sve vise ako ne "iskoci" neki novi Seferovic za 2,3 godine. Samo ne cudi me da je tebi i to problem skontati. Skontat ces kao i inace sa zakasnjenjem.
Ajax druze nemoj da brines, ako ti se misljenje razlikuje od ovog iz pijeska znači da si 100 % upravu.
A ti @pijesak izvini što sam ti ikad zatražio da pises duže postove, sada vidim zašto nisi.
A ti @pijesak izvini što sam ti ikad zatražio da pises duže postove, sada vidim zašto nisi.
Jest,k'o i Burundi sa Saint Petersburgom.Burundi je napisao/la:Harkan u svom stilu, ništa niščim
@tele ti fakat sa Romanije,non stop Pijesak spominjes.Ok rodna gruda zove.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
eh to, nastavi tako niposto analize i misljenja, losije je od ovih pokusaja ismijavanja, mada sam mislio da nije moguce
Mogli bi vi preci na privatne poruke sa tim (nazovimo) prepucavanjem i zaebavanjem.
Sto se tice Edina, sad je na njemu da opet pokaze i dokaze kvalitet. Ja znam/mi znamo da on to moze.
Sto se tice Edina, sad je na njemu da opet pokaze i dokaze kvalitet. Ja znam/mi znamo da on to moze.
Bravo hp samo nastavi jos jedan u nizu tvojih duboko smisljenih kilometarskih postova. Opet blizu toga da proglasava druge procentasima.harishp je napisao/la:Jos ako Seferovica dovedu onda ce biti treci na listi,stroucnjak.Ajax je napisao/la:Strucnjak Silva je drugi najvazniji, najskuplji i najbolji igrac Citya poslje Aguera. Silva je mnogo puta do sada proigravao Dzeku sa kvalitetnim asistencijama puno vise od mnogih drugih igraca ovog kluba. 99.99% navijaca Citya koji gledaju njihove utakmice se nebi slozili sa tobom da su oni pojacani neigranjem Silve. Ali valjda ti znas bolje od njih.harishp je napisao/la: P.S Neigranjem Silve ,Manchester je pojacan
@tele kako ti rece''Big Mistake''.Tebi @sekin Handrax i Ruski Burundijac drze pozadinu
Brate trebao si u politiku, zaluto si ovdje, stvarno mi nije jasno kako si uspio da u skoro 20k postova ne kazes bukvalno nista! Bas si maher!
Coronados de gloria vivamos,
wtf are you
Ili ti ga u prevodu,koji si ti.....klon po redu.
Ili ti ga u prevodu,koji si ti.....klon po redu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
OFFICIAL: Sergio Aguero set to miss 4 weeks with a knee injury.
je*i ga, samo mjesec dana.
doduše, sad će ovaj ludi raspored oko nove godine, nadam se da će džeko to znati iskoristiti i ući u formu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.