Goalgetter je napisao/la:
Bio sam u martu u Becu, prije Vienna City Marathona kad sam na njemu trcao, noc prije u toj par diskoteka tamo, i pisalo je Ottakringstraße. Izlazna stanica iz U-Bahn je isto Ottakring.
Ajiii i ne vidim da ti pise Salzburg, sve kontam ti u Becu
Ma jeste Ottakring, dobro si ti vidio, nego Balkanstrasse zato sto smo je zauzeli komlet, sve nasi lokali, kao i komsija i susjeda su tu , najvece marisane su tu , kobre cesto zalaze tu
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Bio sam u martu u Becu, prije Vienna City Marathona kad sam na njemu trcao, noc prije u toj par diskoteka tamo, i pisalo je Ottakringstraße. Izlazna stanica iz U-Bahn je isto Ottakring.
Ajiii i ne vidim da ti pise Salzburg, sve kontam ti u Becu
Ma jeste Ottakring, dobro si ti vidio, nego Balkanstrasse zato sto smo je zauzeli komlet, sve nasi lokali, kao i komsija i susjeda su tu , najvece marisane su tu , kobre cesto zalaze tu
Ma dosad sam 4-5 puta u Becu bio, al nikad u toj Balkanstrasse.
A stvarno je zanimljivo. Jos prodavnice, marketi i ostalo koliko sam vidio isto nose nasa imena , sa svakog coska tuce nasa muzika, a i ne cudi me da su vazda marisane tu, kad skupis nas balkance na onaj jedan dio grada, ne moze na dobro.
Od U3 Ottakring do Ottakringerstraße imas 5-8 min pjehe.
Nije to sve tako ekstra kako se pise, sada tu izlaze cesto samo djeca od 15-20 godina odprilike. Muzika ne smije da bruji van, tako da nije ni to tacno. Moze se prosetati duzinom Ottakringer (ma da imas lijepsih ulica za setanje) i pogledati sve lokale, ali se jasno zna ciji je lokal HR a ciji SRB, i svako leti svome jatu, a BiH se ubacuje dje stigne .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Na Ottakringerstr. se i ne nalazi Flash, on je udaljen nekoliko stotina metara. Na samoj Ottakringerstr. nemas sta vidjeti osim Ex-Yu kafica, medjutim ima jedan restoran, XXL-Saloon, dobre cijene i klopa izvrsna, dolaze gosti iz citave Evrope, vlasnik je iz BiH. Jedan od mojih najdrazih restorana za klopu opcenito a nalazi se na samoj Ottakringerstrasse. Kuhinja je klasicna balkanska.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
DonCorleone je napisao/la:Na Ottakringerstr. se i ne nalazi Flash, on je udaljen nekoliko stotina metara. Na samoj Ottakringerstr. nemas sta vidjeti osim Ex-Yu kafica, medjutim ima jedan restoran, XXL-Saloon, dobre cijene i klopa izvrsna, dolaze gosti iz citave Evrope, vlasnik je iz BiH. Jedan od mojih najdrazih restorana za klopu opcenito a nalazi se na samoj Ottakringerstrasse. Kuhinja je klasicna balkanska.
XXL Saloon?
Ne znam jel do mene, ali to mene zvuči kao neka yebaona
DonCorleone je napisao/la:Na Ottakringerstr. se i ne nalazi Flash, on je udaljen nekoliko stotina metara. Na samoj Ottakringerstr. nemas sta vidjeti osim Ex-Yu kafica, medjutim ima jedan restoran, XXL-Saloon, dobre cijene i klopa izvrsna, dolaze gosti iz citave Evrope, vlasnik je iz BiH. Jedan od mojih najdrazih restorana za klopu opcenito a nalazi se na samoj Ottakringerstrasse. Kuhinja je klasicna balkanska.
XXL Saloon?
Broj odjece.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
XXL Saloon?
Broj odjece.
De ti molim te napiši barem jedan post a da nekoga ne provociraš, ispravljaš ili pametuješ. Normalno da se zayebavam.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
HariTz je napisao/la:
De ti molim te napiši barem jedan post a da nekoga ne provociraš, ispravljaš ili pametuješ. Normalno da se zayebavam.
Pokusao je i vjeruj da je gore od ovog, zato nek se drzi provociranja
Haman ti iz XXL Salona maloprije izasao.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ova utakmica je prije svega premijera novog selektora, njegove ideje i plana za reprezentaciju. Znaci prilika da on postavi svoj tim kako on to zamislja, prvih 11 i taktiku. Mozda ne bi bilo lose da do tada u timu bude 1-2 nova igraca.