Boston Celtics

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

JFH9
Kontakt:

Re: Boston Celtics

Post Postao/la JFH9 » 07 dec 2014, 21:34

Sutra imate revanš u prjestolnici. ;) Rondo je večeras bio sjajan. :)
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/carola-conymegan-116.html]Carola Conymegan[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/mia-candy-43.html]Mia Candy[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/catalina-127.html]Catalina[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/baeasian-120.html]BaeAsian[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/emily-belmont-101.html]Emily Belmont[/url] - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Get In Touch Singles [/url]

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 07 dec 2014, 21:35

Bravo Celticsi, fenomenalan Rondo, odličan i Thornton!

Kako opet zakuhaju zadnju četvrtinu nevjerojatno, konačno je netko u važnom trenutku pogodio, bravo za Bradleya!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 dec 2014, 21:37

rio_Ferdy88 je napisao/la:Neće Truth protiv nas, imao je onu čistu trojku :mrgreen:

Rondo odličan, mada je i Wall bio blizu TD-a :)
To je i meni naumpalo, a mislio sam Bgm već da je ušla.

Wall je odigrao 7 minuta više od Ronda i imao neke baš divlje situacije gdje je bacao loptu u bunar.

Rondo nas je odvukao do pobjede. Prekinuo im je skoro svaki momentum kad su krenuli punom snagom, onda ona ukradena Pierceu... :bow:

Kako god, izvukli smo se. U prve dvije minute 4/4 vezali su 4 ili 5 trica zaredom i došli ispod 10. Ali ogroman napredak i volju su pokazali. 24 poena dali u zadnjoj, uz dobru odbranu i napokon prelomili jednu ovakvu utakmicu. Sutra sa istim receptom. :clap:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 dec 2014, 21:40

@dscile

Što se Greena tiče, ovo se traži od njega. Čitavu karijeru se čeka od njega da bude konstantan, prva opcija ekipe, da bude agresivan i ove sezone je fantastičan. Ima strašne atribute da bude all-star igrač, samo je taj njegov mentalitet kočio. 20 poena u prosjeku, odlična odbrana, napokon kupi i skokove, uz Ronda glavni igrač i vođa ekipe.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 dec 2014, 21:47

slika

:ljepota:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 07 dec 2014, 21:55

IlCapitano je napisao/la:@dscile

Što se Greena tiče, ovo se traži od njega. Čitavu karijeru se čeka od njega da bude konstantan, prva opcija ekipe, da bude agresivan i ove sezone je fantastičan. Ima strašne atribute da bude all-star igrač, samo je taj njegov mentalitet kočio. 20 poena u prosjeku, odlična odbrana, napokon kupi i skokove, uz Ronda glavni igrač i vođa ekipe.
Znam ja da se to trazi od njega, jer je to ocigledno.. Ali, ne zamjeram ja njemu promasaje, nego nerezonske suteve. To me bas nervira, ne samo kod njega, nego inace u kosarci.

Pisao sam i ja vec u nekoj temi da je previse nekonstantan i da zbog toga nikada nece biti all-star. On odigra jednu utakmicu kao da je medju najboljim u ligi, pa se dvije nakon toga ne vidi na terenu. Danas je dobro odigrao, ali moglo je to biti jos i bolje.. i mislim da on moze jos bolje. I veoma se nadam da ce to biti jos bolje. Ako bude vezao nekoliko ovakvih utakmica sigurno je da ce biti i pobjeda.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 dec 2014, 21:59

dscile je napisao/la:

Znam ja da se to trazi od njega, jer je to ocigledno.. Ali, ne zamjeram ja njemu promasaje, nego nerezonske suteve. To me bas nervira, ne samo kod njega, nego inace u kosarci.

Pisao sam i ja vec u nekoj temi da je previse nekonstantan i da zbog toga nikada nece biti all-star. On odigra jednu utakmicu kao da je medju najboljim u ligi, pa se dvije nakon toga ne vidi na terenu. Danas je dobro odigrao, ali moglo je to biti jos i bolje.. i mislim da on moze jos bolje. I veoma se nadam da ce to biti jos bolje. Ako bude vezao nekoliko ovakvih utakmica sigurno je da ce biti i pobjeda.
Čitavu sezonu igra ovako. Zato i ima 20 poena u prosjeku. Nije niti jednu utakmicu dosad imao gdje se bukvalno ne vidi kao prije. I kad zabije 13-15 poena nadoknadi to odbranom i skokovima. Odličan. :mrgreen:

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 dec 2014, 21:59

vala green imasličan prosjek skokovakao i prošle sezone,nista tu nije bolji

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 dec 2014, 22:06

filip13 je napisao/la:

vala green imasličan prosjek skokovakao i prošle sezone,nista tu nije bolji
Bolji je što se tiče agresivnosti. Prije je čekao pa ako mu dođe dođe. Sad se bori, skače, udara za svaku loptu. Puno je situacija gdje se izbori za loptu i odbije je Rondu i Bradleyu za tranziciju, a ti skokovi se upišu ovoj dvojici.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 dec 2014, 01:16

[youtube][/youtube]

Dodavanje Thorntonu preko cijelog terena. :bow:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 08 dec 2014, 23:23

Aingie ako treba nega ga oralno zadovoljava pred svaku utakmicu, ali nek se ne zajebaje i nek ne dozvoli da ostanemo bez ovakvog igraca.

U toku jucerasnje utakmice nisam pisao, jer sam ocekivao identican scenario kao i prethodnih 41567 utakmica do sada, da cemo se raspasti i da cemo izgubiti. Veceras cekati taticin rekord i nadati se dobroj partiji nasih momaka, mada cu gledati i BKN jer ima na Sport Klubu.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 dec 2014, 00:29

Moraju večeras i Green i Sully imati oko 20-ak poena ako mislimo opet pobijediti.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 dec 2014, 01:04

http://www.pvrst.com/l3.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 dec 2014, 01:12

IlCapitano je napisao/la:http://www.pvrst.com/l3.html
Hvala care ;)

Moramo bolje braniti ispod koša, skoro svaki poen je uš´o polaganjem il´ zakucavanjem :x
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 09 dec 2014, 01:29

Green masina

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 dec 2014, 01:35

Nema agresivnosti u odbrani kao jučer. Green odličan početak. Valjala bi jedna 30+ utakmica od njega. :clap:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 09 dec 2014, 01:37

Bass masi suteve koje inace zmireci pogadja, Wall u Rondo modu :mrgreen::mrgreen:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 dec 2014, 02:04

Katastrofa druga četvrtina, 26:16 za njih i 11 razlike zaostatka. Loše poluvrijeme Ronda i Sullya, Green odličan u prvoj četvrtini, u drugoj ušao tek 3-4 minute prije kraja. Odlična odbrana Wizardsa u 2/4.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 dec 2014, 02:51

Smart će biti **** igračina. :tokralju:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 09 dec 2014, 02:56

Kako igra Smart bravo momcino Bass se probudio u drugom, Green dobar, ko bi rekao da se i dalje drzimo

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []