Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pola trenera u EPL bi bilo bolje rjesenje od ovog sadasnjeg maestralnog vizionara megataktickih sposobnosti.
Jenkinson momcina klasa.
Njemu jedino sto treba jeste kontinuitet igranja utakmica kako bi se oslobodio pritiska koji ga je stiskao. Jednostavno vidjelo se kod nas koliki ima strah da ne pogresi sto je zbog nervoze uglavnom imalo kontra efekat.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Njemu jedino sto treba jeste kontinuitet igranja utakmica kako bi se oslobodio pritiska koji ga je stiskao. Jednostavno vidjelo se kod nas koliki ima strah da ne pogresi sto je zbog nervoze uglavnom imalo kontra efekat.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Szczesny, Ospina, Debuchy, Koscielny, Walcott, Rosicky will all be fit and available for Newcastle next week
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Konacno Koss i Debuchy
Jos Ezel i da jurisamo na Klempu
Jos Ezel i da jurisamo na Klempu
A.F.C. Bournemouth!
Sisoko Tiote....
Sramota će me bit gledati utakmicu
Sramota će me bit gledati utakmicu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
u pichku materinu koliko god mi ide na zivce toliko mi ga i žao što ovo doživi, ali kriv jeste i svi to znaju i on sam samo što neće da prizna
u pichku materinu koliko god mi ide na zivce toliko mi ga i žao što ovo doživi, ali kriv jeste i svi to znaju i on sam samo što neće da prizna
Moraju nekad doći i teška vremena
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Konacno proradila svijest kod najglupljih navijaca na svijetu.
Ovo sto govorim nije misljenje nego ODGOVORNA TVRDNJA. Jednostavno nema glupljih. Placaju vec godinama najskuplje ulaznice na svijetu a vidi sta im se servira?
Ma, nece Wengera ni spartlom skinuti sa fotelje.
Zao ga je i meni ali barate, bezobrazan je. Nema trunke obraza ni odgovornosti prema navijacima.
EDIT: A jesam li ja dobro skontao, ono Campbellu govore da mu je najbolje da napusti Arsenal? Savjetuju momka da se spasi. I ja bi mu isto rekao.
Ovo sto govorim nije misljenje nego ODGOVORNA TVRDNJA. Jednostavno nema glupljih. Placaju vec godinama najskuplje ulaznice na svijetu a vidi sta im se servira?
Ma, nece Wengera ni spartlom skinuti sa fotelje.
Zao ga je i meni ali barate, bezobrazan je. Nema trunke obraza ni odgovornosti prema navijacima.
EDIT: A jesam li ja dobro skontao, ono Campbellu govore da mu je najbolje da napusti Arsenal? Savjetuju momka da se spasi. I ja bi mu isto rekao.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma nemojte ni sumnjati u to da je ovo ublehasa pogodilo ili potreslo sto mu zvizde. Boli njega kita, u njegovoj glavi on ni ne pomislja da odstupi ici ce do kraja sa svojim planom i viziojm sve dok nas ne unisti...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nije samo zvizdanje i ono "buuuuu" nego se culo i "pu-ssy" i "f*ck off" 
Zbog takve raje njemu će doći iz guzice u glavu i uozbiljit će se, i svi će ga ponovo veličati, a te heroje iz sjene svi će popljuvati i prozvat će ih izdajicama.
Život je qurva...
Život je qurva...
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ode i ja proci pored njih, mozda ce i mene napraviti nekim strucnjakom? 
Znamo da degradiraš lik i djelo mr. Wengera 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
topnik1 je napisao/la:Znamo da degradiraš lik i djelo mr. Wengera
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ozbiljno mi je zao covjeka, ali sam je kriv.
Mislim, godinama LAGATI ove iste navijace i obecavati im trofeje a SVJESNO raditi samo na ekonomskoj dobiti. Pa sta je to zasluzio? Nek ga vole oni kojima puni novcanike.
On ove navijace laze i pljacka godinama. Normalno da je ljudima vise prekipilo i pored velikog i dugogodisnjeg postovanja koje su imali su konacno pukli.
Ako se njemu nije dalo dovoljno vremena, nije nikom.
Mislim, godinama LAGATI ove iste navijace i obecavati im trofeje a SVJESNO raditi samo na ekonomskoj dobiti. Pa sta je to zasluzio? Nek ga vole oni kojima puni novcanike.
On ove navijace laze i pljacka godinama. Normalno da je ljudima vise prekipilo i pored velikog i dugogodisnjeg postovanja koje su imali su konacno pukli.
Ako se njemu nije dalo dovoljno vremena, nije nikom.
~~ Nisam to što misliš, samo jedna plavuša ~~bega_afc je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Znamo da degradiraš lik i djelo mr. Wengera
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
[youtube][/youtube]topnik1 je napisao/la:~~ Nisam to što misliš, samo jedna plavuša ~~bega_afc je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Znamo da degradiraš lik i djelo mr. Wengera![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

gazi **** koje prima preko 8 milja funti godišnje 
[youtube][/youtube]

kod nas ništa novo
Reports Jack Wilshere is out for 5 months: season over.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.