Hajduk Split
Re: Hajduk-Torcida
Šta se to krade po Poljudu nestaju mreže auuuuu 
mozda nesto i bude od ove polusezone, kad god su splicani igrali na pripremama dobro u prvenstvu bi se ukakili, mozda ovoga puta bude bas obrnuto
dobro je krenulo, petarda. u zaprešiću bi morala biti dvica, ono navijački plus kladionica
A jest nam dobro krenulo, šta će ovo biti, ima da se zemlja zaustavi
dva proljetna kola, dvi glatke pobjede, gol razlika 8:0, a nijedan iz penala il kornera
Danas protiv Intera iz Zaprešića 3:0. Golove su dali Strinić i dvaput Ibričić.
Lagano se dižemo na tablici. Pravo čudo
jest ih fino Špaco dovea u red, asti Gospe

Danas protiv Intera iz Zaprešića 3:0. Golove su dali Strinić i dvaput Ibričić.
Lagano se dižemo na tablici. Pravo čudo
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
penzioner dobro radi za sada posao, losi rezultati u pripremama dobre igre na proljece. to me nekako podsjeca na nekadasnji hajduk iz vremena katalinića
tri komada plus ponisteni regularni gol tomasova . dok je purgerima priznat jedini gol mandže iz zaledja
veceras bili live na htv2
Sastavi:
Hajduk: Subašić, Rubil, Maloča, J. Buljat, Strinić, Tomasov, Pandža, Andrić, Skoko, Anas Sharbini, Ibričić
Dinamo: Butina, Etto, Barbarić, Kovač, Ibanez, Sammir, Vrdoljak, Badelj, Morales, Slepička, Mandžukić
Sudac: Igor Križarić
Ibricic u vrhu napada, Pandza od 1. minute...
Bit ce to dosadna utakmica ali na kraju ce zavrsiti povoljnim rezultatom za Hajduk
Hajduk: Subašić, Rubil, Maloča, J. Buljat, Strinić, Tomasov, Pandža, Andrić, Skoko, Anas Sharbini, Ibričić
Dinamo: Butina, Etto, Barbarić, Kovač, Ibanez, Sammir, Vrdoljak, Badelj, Morales, Slepička, Mandžukić
Sudac: Igor Križarić
Ibricic u vrhu napada, Pandza od 1. minute...
Bit ce to dosadna utakmica ali na kraju ce zavrsiti povoljnim rezultatom za Hajduk
100% sportski i krajnje opušten potpis
Igra i mesar..
Mesar igra flastera nad 10 miliona eura "vrijednom" napadacu Dinama...i cupa mu zivce nenormalno. Mandzukic je trebao dobiti zuti karton vec nekoliko puta.
Ibro imao odlicnu sansu za 0:1, ali nije znao ...
Ibro imao odlicnu sansu za 0:1, ali nije znao ...
Počupao mu je sve živce odglumivši ono za žuti karton.
Ko je mesar?Pandza?
Iznenadio me ovaj rezultat mislio sam da ce Dinamo ovo rutinski odraditi ali sam se prevario.Na Poljudu ce da gori,Hajduk ce da krene agresivno osokoljeni dobrim rezultatom i u nadi da mogu proci Dinamo,dok Dinam ose verovatno nece zadovoljiti remiem na Maksimiru.Ocekuje nas odlicna utakmica.
Kda se igraju revansi?
Iznenadio me ovaj rezultat mislio sam da ce Dinamo ovo rutinski odraditi ali sam se prevario.Na Poljudu ce da gori,Hajduk ce da krene agresivno osokoljeni dobrim rezultatom i u nadi da mogu proci Dinamo,dok Dinam ose verovatno nece zadovoljiti remiem na Maksimiru.Ocekuje nas odlicna utakmica.
Kda se igraju revansi?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/pl ... nak-115849Mrgood je napisao/la:Počupao mu je sve živce odglumivši ono za žuti karton.
Do posljednje sekunde dvoboja Boris Pandža bio je igrač utakmice. A onda je Subašić spasio vrata nakon Ibanezova udarca i ponio taj epitet. No, Hajdukov stoper potpuno je "ugasio" Mandžukića.
– Da sam otišao na tribinu, vjerojatno bi Pandža išao za mnom. Bio mi je stalno za vratom, igrao je agresivno, potpuno me iscrpio – rekao je nakon dvoboja razočarani Mario Mandžukić koji se smilovao i ponovno govori za medije.
Pa naravno da je bio dobar kad je Hajduk igrao sa formacijom 10 - 0 - 0 .
Da su se nadigravali Pandža bi ispao smješan kolko je glup igrač.
Cekaj ti si totalno nejasan.Prvo govoris da nema mjesta u Hajduku.iako dobija od prve minute u mozda najvaznijem mecu ove sezone.Mrgood je napisao/la:Pa naravno da je bio dobar kad je Hajduk igrao sa formacijom 10 - 0 - 0 .
Drugo ako kloca od desetak miliona strpa u djep.Onda je taj Mandzo dupli kloc koji nije mogao ama bas nista napraviti i koji je ''dozvolio da ga tako kako ti rece glup igrac zacepi.Tako da je mnogo gluplji Mandzo ispao od Pandze ili glupan svih glupana..
Trece sanse u procentima su skoro indeticne tako da i ona formacija sto ti navede nema veze sa vezom.
Uostalom klinac bi se Dinamovci nadigravali u Splitu.i pred 30 000 navijaca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mozda je covjek pao na kladionici samo na njima pa mu krivo!!!harishp je napisao/la:Cekaj ti si totalno nejasan.Prvo govoris da nema mjesta u Hajduku.iako dobija od prve minute u mozda najvaznijem mecu ove sezone.Mrgood je napisao/la:Pa naravno da je bio dobar kad je Hajduk igrao sa formacijom 10 - 0 - 0 .
Drugo ako kloca od desetak miliona strpa u djep.Onda je taj Mandzo dupli kloc koji nije mogao ama bas nista napraviti i koji je ''dozvolio da ga tako kako ti rece glup igrac zacepi.Tako da je mnogo gluplji Mandzo ispao od Pandze ili glupan svih glupana..
Trece sanse u procentima su skoro indeticne tako da i ona formacija sto ti navede nema veze sa vezom.
Uostalom klinac bi se Dinamovci nadigravali u Splitu.i pred 30 000 navijaca.
Heh dobar je Pandza,al i Ibra je jos bolji...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Dinamovac eto zasto 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ajde moći ćete ga gledati sljedeće sezone vraća se u Široki koji mu je osigurao i stalni posao raditi će u mesnici i napokon iskoristiti svoj talent!
Jest, a specijalizirat ce se za glavuse kloceva. 
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.