KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

shzna
Kontakt:

Re: KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE

Post Postao/la shzna » 08 dec 2014, 09:40

Nije momčino, to je samo dokaz koliko si dosadan. Kakav kompleks, o čemu vi, znate li uopšte definiciju kompleksa? :rol:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 dec 2014, 09:42

Aragon je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:vala od mene neces dobiti ni jedan bod pa eto :clap:
Nemoj biti skrt :D
Aleksandar_veliki - 6 bodova
GameFKS- 4 boda
emir79- 3 boda
bordobijeli- 2 boda
admin - 1 bod
oprosti jaro :salut:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 08 dec 2014, 10:42

Aragon je od mene dobio 6 bodova jer fakat nekad covjek zna biti dosadan na temi vezanoj za FK Zeljeznicar. Inace momak zna ponekad i biti objektivan, ali stvarno nekad prelazi svaku mjeru jer nije cilj ovog foruma nije da smaramo po tudjim temama vec da normalno diskutujemo. Kazem, da i zna objektivan biti,ali u ovom trenutku je uz onog aldina sto smara s nase teme (FK Zeljeznicar), najgori..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 08 dec 2014, 10:53

Aleksandar_veliki = Kanta godine.
1946

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 08 dec 2014, 11:00

Kako je lijepo vidjeti da manijaci diriguju ko ce biti kanta godine, i forumas godine.

Ljepota. :D

Vazda bili i ostali najjaci!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 dec 2014, 11:24

Nydalen je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti da manijaci diriguju ko ce biti kanta godine, i forumas godine.

Ljepota. :D

Vazda bili i ostali najjaci!

:clap: :thumbup: :urnebes:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 dec 2014, 12:04

Aragon 107 za sad. Trn u oku, nabio komplekse :rol:

Amar Osim namjestio :bow:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 dec 2014, 12:13

shzna je napisao/la:Aragon 107 za sad. Trn u oku, nabio komplekse :rol:

Amar Osim namjestio :bow:
dosadan si vise sa Aragonom,uzmi vodi ga kuci

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 dec 2014, 12:15

Mora se lider najviše ispoštovati. Pitaj @Cartmana zašto :mrgreen:

JuKaTu
Kontakt:

Post Postao/la JuKaTu » 08 dec 2014, 12:22

Kao uvod u ovogodišnje glasanje, najprije ćemo vidjeti kako je moj izbor izgledao prošle godine:
rio_ferdy - 5 bodova - izuzetno neobjektivan forumaš, nerealan i agresivan, razdražljiv i sklon dugometražnim raspravama baziranim na mitomaniji i floskulama, nerijetko trola iz čisto hedonističkog razloga

paradajz - 4 boda - fudbalski laik i površni poznavatelj igračkog kadra lige; sklon onelinerima i komentarima koji se sastoje isključivo od gomilanja smajlija; lak na jeziku i nepromišljen

Monolog - 3 boda - podforumska iskra koja pali vatru , sklon flejmanju i uzrok mnogih svađa na forumu, nerijetko poseže za represivnim mjerama kada vidi da je pobijeđen argumentima i razumom

Marsal - 2 boda - preozbiljan i nezanimljiv, ne shvata osnove forumske rasprave, površan i tvrdoglav

tevezito - 1 bod - klasični gloryhunter koji se priklanja forumskim klanovima ovisno o njihovoj snazi, jak jedino u masi, spreman na raspravu samo kad je svoj na svom, zajedno sa mnoštvom istomišljenika; disfunkcionalan kao forumska individua

slika
Slijedom gore navedenog, a u skladu sa činjenicom da sam čovjek izuzetno čvrstih principa i nemjerljivog dostojanstva, moj ovogodišnji izbor za kantu godine će se tek djelimično izmijeniti. Naime, uslijed poremećaja uzrokovanog nešto slabiom forumskom aktivnošću dvojice lauerata iz gorespomenute liste, primoran sam privremeno ih odstraniti iz iste, no neka ne budu utučeni i neka znaju da redovno mislim na njih i da će se uz malo truda u narednoj godini, bez problema vratiti u top5 najgorih. Moj ovogodišnji izbor za najbolje i najgore korisnike je specifičan i po tome što ćemo po prvi put imati kandidata i na jednoj, i na drugoj listi, uslijed očigledno (minimalno)bipolarnog poremećaja jednog od korisnika. No, o tome više u narednim redovima. Opis korisnika će se tek neznatno nadopuniti, budući da su im glavne prednosti zbog kojih su došli na vrh najgorih ostale iste. Dakle krenimo:

rio_ferdy - 6 bodova - izuzetno neobjektivan forumaš, nerealan i agresivan, razdražljiv i sklon dugometražnim raspravama baziranim na mitomaniji i floskulama, nerijetko trola iz čisto hedonističkog razloga. U protekloj godini kao istaknuti korisnik u unapređenju trolanja, nagrađen moderatorskom pozicijom od strane korumpirane administracije, čime je zaokružio svoje forumsko djelovanje. I dalje kotira izrazito visoko po iritantnosti među forumskom populacijom.

DukeOfWellington - 4 boda - Novajlija na listi najgorih, izbacio iz konkurencije neaktivnog Marsala. Brzo se nametnuo svojom plitkošću i bez problema se uklopio u ovaj otpad korisnika foruma. Nejasan, nemaštovit, forumski neelokventan i blago nepismen, samo su neke od karakteristika koje opisuju ovog neugodnog korisnika. Poznat i po svesrdnoj podršci Irskoj republikanskoj armiji.

paradajz - 3 boda - fudbalski laik i površni poznavatelj igračkog kadra lige; sklon onelinerima i komentarima koji se sastoje isključivo od gomilanja smajlija; lak na jeziku i nepromišljen Užasavajući opus ovog korisnika se nije značajno promijenio u protekloj godini, tako da ga sve ove karakteristike i dalje perfektno opisuju, a listu je obogatio i značajnom netolerancijom prema drugim korisnicima i njihovim mišljenjima, čime je samo još jednom potvrdio zašto se nalazio na ovoj zloglasnoj listi.

Monolog - 2 boda - podforumska iskra koja pali vatru , sklon flejmanju i uzrok mnogih svađa na forumu, nerijetko poseže za represivnim mjerama kada vidi da je pobijeđen argumentima i razumom. Šta reći osim da se tiranija i u ovoj godini nastavila. Stekao još veći broj neprijatelja, koje je zbog vlastite nesposobnosti u forumskim raspravama, od istih udaljavao represivnim mjerama koje mu je omogućila korumpirana administracija. Jovo Kapičić sportsport.ba foruma.

Virtual - 0,5 boda - Na vječnoj listi najgorih dostojno zamijenio slabo aktivnog tevezita, no nema sumnje da ova lista neće ispaštati zbog ove promjene. Virtual zna kako biti najgori, a uslijed podvo(tro?)jene korisničke ličnosti, nemali broj puta nas je šokirao neprincipijelnošću i promjenama mišljenja. Teško je bilo raspravljati sa istim budući da je bilo nemoguće pogoditi koji Virtual se probudio tog jutra na forumu. Pola boda je izgubio zbog doprinosa onog "drugog" (trećeg?) Virtuala forumskoj zajednici i konstruktivnoj raspravi na, prije svega, reprezentativnim temama.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 08 dec 2014, 12:38

Hahaha gdje se sjeti Jova Kapicica? :urnebes:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

pinkmanjesse
Kontakt:

Re: Odg: KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE

Post Postao/la pinkmanjesse » 08 dec 2014, 12:53

@jukatu ili ti ga mor jel se zajebavaas za ria ferdya i paradajza :D vidim da si glasove podijelio ovima sto vole "pametovati" po forumu,no koliko sam ja upratio rio pise objektivne postove i realan je na engleskom pdfu. Takodjer paradajz ima dobro znanje i argumente na svoje teze i pretjerano je govoriti da je fudbalski laik.... ovo ostalo ne bih komentarisao

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 dec 2014, 12:56

Hahaha aferim jukatu :bow:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 08 dec 2014, 12:56

Daleko je taj rio od objektivnog forumaša, pogotovo na pdf-u EPL-a.

JuKaTu
Kontakt:

Post Postao/la JuKaTu » 08 dec 2014, 13:14

pinkmanjesse je napisao/la:@jukatu ili ti ga mor jel se zajebavaas za ria ferdya i paradajza :D vidim da si glasove podijelio ovima sto vole "pametovati" po forumu,no koliko sam ja upratio rio pise objektivne postove i realan je na engleskom pdfu. Takodjer paradajz ima dobro znanje i argumente na svoje teze i pretjerano je govoriti da je fudbalski laik.... ovo ostalo ne bih komentarisao

Svoje mišljenje sam itekako lijepo objasnio i stojim iza istoga. Ako se ne slažeš sa mnom, izvoli, pojasni, objasni, argumentuj, potkrijepi činjenicama. I usput se predstavi da znam s kim razgovaram.

pinkmanjesse
Kontakt:

Post Postao/la pinkmanjesse » 08 dec 2014, 13:18

Kako da se slozim kad je ocigledno da se zayebavas pogotovo kad vidim da si ironicno dao glasove believu,bluesforeveru i ostaloj kompaniji za forumasa godine :mrgreen:
Predstavio se ja ili ne,ne poznajes me tako da ti je sa tog aspekta svejedno. Uzivaj,oplakao sam za bluesforevera i monologa.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 dec 2014, 13:18

A jesi ubo s Virtualom. Čovjek stvarno ima materijala i za kantu i za forumaša godine. :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 dec 2014, 13:33

Da i ovdje malo napisem o mojim favoritima:

Aleksandar_veliki - 6 bodova (Emir Spahic. Nuff said)
Hendo/Henderson - 4 boda (Covjek koji ima najgluplje provokacije, nesto na nivou petogodisnjaka. Uvijek neke totalne pizdarije, to vazi i za pdf repke i EPL.)
Calcio - 3 boda (Ustvari nije los forumas, ali Safet Susic mu je totalno isprao mozak. Uvijek je imao izgovor za stvari koje se ne mogu odbranit. Ne vjerujem da ce se nac ovdje sljedece godine, jer Safet je otisao)
Janez - 2 boda (Previse osjetljiv, uvijek prijavljuje postove za nista i imao je neke glupe komentare na racun Emira Spahica)
Sabinho - 1 bod (Isto kao Calcio, nije los bio ranije, ali Safet mu isprao mozak. Ali eto barem je nakon Izraela priznao da Papke mora da ide)

Ima tu jos kandidata tipa GangstaX, Gringo i Jacky. Ali ko ce im znat koji im je trenutni nick. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 dec 2014, 13:37

Cartman je napisao/la:Da i ovdje malo napisem o mojim favoritima:

Aleksandar_veliki - 6 bodova (Emir Spahic. Nuff said)
Nije ti to enough said...100 razloga sto je dobio 6 bodova, da mi mogao dao bi mu 16.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Altanamera
Kontakt:

Post Postao/la Altanamera » 08 dec 2014, 14:01

JuKaTu je napisao/la: Monolog - 2 boda - podforumska iskra koja pali vatru , sklon flejmanju i uzrok mnogih svađa na forumu, nerijetko poseže za represivnim mjerama kada vidi da je pobijeđen argumentima i razumom. Šta reći osim da se tiranija i u ovoj godini nastavila. Stekao još veći broj neprijatelja, koje je zbog vlastite nesposobnosti u forumskim raspravama, od istih udaljavao represivnim mjerama koje mu je omogućila korumpirana administracija. Jovo Kapičić sportsport.ba foruma.
Za ovo je sevap dati 6 bodova, a ne samo 2. Kolege mu se smiju :urnebes:
Zaboravio si da je neobjektivna konzerva, koja se striktno drži svog i ne poštuje tuđe mišljenje, osim ako te ne uspije "preveslati" da misliš kao i on.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 8 gostiju.