Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Najveci debili od novinara su Emir Delic, Mirza Kolar, Jasmin Ligata, Sinan Sinanovic.
1946
Emir Delic zvani "Safet Susic odbio Barcelonu".
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DragonGirl
- Kontakt:
Dobrodošao!

„Znam puno o ekipi, Ermin (Bičakčić) mi je pričao kako je odlična atmosfera, a sa posebnom pažnjim sam pratio utakmice na SP, kao i ovu protiv Izraela. Ako mi se pruži prilika da zaigram za reprezentaciju biću neizmjerno sretan, na meni je da treniram i svojim igrama skrenem pažnju novom selektoru na sebe.“

-
SjeverniVjetar
Novom selektoru bi jedan od prioriteta trebao biti da ode u Holandiju i pokusa privoliti Tankovica da igra za nas. Izgleda da nije u najboljim odnosima sa Svedjanima, ne treba cekati da to izglade, ova pauza je idealna prilika.
Da ali sta kaze Dzeko na to sada ?SjeverniVjetar je napisao/la:Novom selektoru bi jedan od prioriteta trebao biti da ode u Holandiju i pokusa privoliti Tankovica da igra za nas. Izgleda da nije u najboljim odnosima sa Svedjanima, ne treba cekati da to izglade, ova pauza je idealna prilika.
X
Šta ima Džeko da kaže? Apsolutno ništa! On je tu da igra kao i svi ostali... Njega se ništa ne pita kad je u pitanju dovođenje novih igrača! Nije ga se pitalo ni kad je Hajrović došao,a prethodno nas odbio kao i Tanković!Zamora je napisao/la: Da ali sta kaze Dzeko na to sada ?
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Znaci savez je cijelo vrijeme lagao da je procedura za Vranica pokrenuta? O tome se citalo prije najmanje 7-8 mjeseci...
Muflon na klupi naravno da nikad nije ni pomisljao da poziva Vrancica, sto manje konkurencije za Tinu, tim bolje.
Muflon na klupi naravno da nikad nije ni pomisljao da poziva Vrancica, sto manje konkurencije za Tinu, tim bolje.
Papiri su trebali biti vec gotovi, nisu kurcem mrdnuli u savezu mjesecima.....Covjek morao sam da im na noge dodje da bi se zapocela procedura, neka mi dokaze neka budala da se ovo sve nije moglo prije odraditi.....Ruljci po savezu primaju redovne i astronomske plate a ne rade nista
...
Ovaj Pilav je najvece zlo u savezu trenutno, fakat je lik ljigav do bola.DragonGirl je napisao/la:Dobrodošao!![]()
![]()
„Znam puno o ekipi, Ermin (Bičakčić) mi je pričao kako je odlična atmosfera, a sa posebnom pažnjim sam pratio utakmice na SP, kao i ovu protiv Izraela. Ako mi se pruži prilika da zaigram za reprezentaciju biću neizmjerno sretan, na meni je da treniram i svojim igrama skrenem pažnju novom selektoru na sebe.“
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
rishaaa je napisao/la:Šta ima Džeko da kaže? Apsolutno ništa! On je tu da igra kao i svi ostali... Njega se ništa ne pita kad je u pitanju dovođenje novih igrača! Nije ga se pitalo ni kad je Hajrović došao,a prethodno nas odbio kao i Tanković!Zamora je napisao/la: Da ali sta kaze Dzeko na to sada ?
X
Zamora ne znam šta ti nije jasno!?

Džeko ih je preko twittera lagano odyebo,i Hajrovića i Seferovića,al' opet se Hajrović predomislio... I Džeki možda nije bilo drago kad se lik pojavio... Al ko ga šta pitao? Niko.. Tako da nema šta ni oko Tankovića njega da se pita!

Džeko ih je preko twittera lagano odyebo,i Hajrovića i Seferovića,al' opet se Hajrović predomislio... I Džeki možda nije bilo drago kad se lik pojavio... Al ko ga šta pitao? Niko.. Tako da nema šta ni oko Tankovića njega da se pita!
Tankovica nebi zelio u reprezentaciji tamam da znam da ce od njeg biti novi Ibrahimovic. Bolan kakav ste to narod, imate li bar truna vlastitog ponosa?
Tip nas je IZYEBAO u pravom smislu te rijeci, a vi se ponasate kao otiraci.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Hajrovic i Medunjanin su uradili gore, pa su eto opet tu. I Mujdza i Begovic su imali blago receno izdajnicke izjave. Sve to pada u vodu kad krenu utakmice.emir79 je napisao/la:Tankovica nebi zelio u reprezentaciji tamam da znam da ce od njeg biti novi Ibrahimovic. Bolan kakav ste to narod, imate li bar truna vlastitog ponosa?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
emir79 je napisao/la:Tankovica nebi zelio u reprezentaciji tamam da znam da ce od njeg biti novi Ibrahimovic. Bolan kakav ste to narod, imate li bar truna vlastitog ponosa?
Izyebao nas je i Papke pa ga ti podrzavas ko da ti je babo...
Dzeko je sada kapiten
ne pita se nista.
X
emir79 je napisao/la:Tankovica nebi zelio u reprezentaciji tamam da znam da ce od njeg biti novi Ibrahimovic. Bolan kakav ste to narod, imate li bar truna vlastitog ponosa?
Emire ti ba dižeš 'vamo Vrančića a i sam znaš da bi igrao za Hrvatsku samo da može... Kao tako se to radi Vrančiću... On je kao primjer kako se neko treba odlučit da li će igrat za BIH
Zamora pa kakve veze ima što je kapiten!? On ne može odlučivat koga će selektor pozvati ili kome će se dati papiri pa da nastupa za nas... To nema ni u jednoj reprezentaciji da se kapitena pita šta on misli o nekom igraču,za te stvari je plaćen selektor! A Džeko svoju energiju treba da troši na zabijanje golova!
-
SjeverniVjetar
U odbrani Susicevog nerada i nepotizma, potpuno nezasluzeno su kompromitovani i Tankovici i Dzeko.
Sada treba popravljati sto se popraviti moze , ne iznenadjujeme sto Susicevi branitelji istrajavaju u pljuvanju Tankovica , koliko su u pravu, najbolje pokazuje situacija u kojoj smo .
Nadam se da ce novi selektor, savez i javnost djelovati racionalno i pokusati sve da se to ispravi.
Sada treba popravljati sto se popraviti moze , ne iznenadjujeme sto Susicevi branitelji istrajavaju u pljuvanju Tankovica , koliko su u pravu, najbolje pokazuje situacija u kojoj smo .
Nadam se da ce novi selektor, savez i javnost djelovati racionalno i pokusati sve da se to ispravi.
Neznam sto su nasi ljudi tako yebeno spori, ljeni i nista se neradi.
Totalno drugacija tema ali ovdje skupljaju se pare za novu prostoriju da se moze klanjati Dzuma i Bajram od 1996, koliko su para sigurno skupli moglu su imati zlatnu munaru.
Da se bolje radi nebi se stanlo morali nadati na BiH igrace iz Dijaspore, vako ovi i koji jesu dobri savez ih odyebe ili oni nece da igraju a ostali nemogu igrati za jace reprezentacije.
Totalno drugacija tema ali ovdje skupljaju se pare za novu prostoriju da se moze klanjati Dzuma i Bajram od 1996, koliko su para sigurno skupli moglu su imati zlatnu munaru.
Da se bolje radi nebi se stanlo morali nadati na BiH igrace iz Dijaspore, vako ovi i koji jesu dobri savez ih odyebe ili oni nece da igraju a ostali nemogu igrati za jace reprezentacije.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Ni blizu poredjenje. Ako vec nisi znao, a ocigledno da nisi Hajrovic ti je bio u Medjugorju jos kao klinac, njemu je uvijek BIH bila prvi izbor. Dosao je, a otjeran je kao kakvo pasce iz Medjugorja,dijete nije ni pomisljalo da igra za Svicarsku. Medunjanin nije nista odgovarao, jednostavno je imao svoj cilj, i to je to, nije se sa BIH sprdao preko novina. Mujdza? Opet ne znas i pricas napamet. Momak je dosao da igra za U21 kod "kapice" ili ti Zukanovica, nije ni bio clan U21 Hrvatske. Sta je to Begovic izdajnicko rekao?Cartman je napisao/la:Hajrovic i Medunjanin su uradili gore, pa su eto opet tu. I Mujdza i Begovic su imali blago receno izdajnicke izjave. Sve to pada u vodu kad krenu utakmice.emir79 je napisao/la:Tankovica nebi zelio u reprezentaciji tamam da znam da ce od njeg biti novi Ibrahimovic. Bolan kakav ste to narod, imate li bar truna vlastitog ponosa?
Nemoj napamet.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Emira što bi reko gospon Mamić,ti si jedan obični manipulator i falsifikator... Kako Mujdža nije igrao za Croate ????
JEL OVO MOJA TETKA MOŽDA ILI MENSUR???

JEL OVO MOJA TETKA MOŽDA ILI MENSUR???

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, fukare987 i 23 gosta.