FORUMAŠ GODINE 2014 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: FORUMAŠ GODINE 2014 - DISKUSIJE
Ovi sto glasaju za Boccacia ako mogu da nam postave po jedan njegov post, jer izuzev njih niko nije cuo za njega, pa da vidimo ko to dvije godine zaredom uzima titulu, hvala.
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 08 dec 2014, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Moji glasovi:
Bosniacum Lilium - 6 bodova (Odlican momciluk. Pametan, elokventan, realan. Volim citat njegove postove i o nogometu i o drugim stvarima. Ponos Sandzaka uz Sea i majstora)
Nerminovic - 4 boda (Brat Skandinavski
)
Patrice_Evra_3 - 3 boda (Suigrac iz SS lige i kolega sa teme Uniteda. Odlicno poznaje klub i realno gleda na situaciju uvijek)
Head - 2 boda (Duhovit momciluk, kad on pukne neki komentar zna me nasmijat kao niko
)
Belmin6 - 1 bod (Veliki ljubitelj Moyesa, ali oprostit cemo mu to. Uvijek spreman za salu. Dobar momciluk, iako pojma nema o nogometu
)
Naravno ima tu jos odlicnih forumasa koji su mogli dobit bodove, kao Drummer, Legenda, Virtual, Mor, Mirzatele, 123456 (svaka cast za rad sa SS ligom), NoName, Rooney88, Otelo, Narin, Kawhi, Otelo, Greivis, Sarajlija, Bada i tako dalje.
Bosniacum Lilium - 6 bodova (Odlican momciluk. Pametan, elokventan, realan. Volim citat njegove postove i o nogometu i o drugim stvarima. Ponos Sandzaka uz Sea i majstora)
Nerminovic - 4 boda (Brat Skandinavski

Patrice_Evra_3 - 3 boda (Suigrac iz SS lige i kolega sa teme Uniteda. Odlicno poznaje klub i realno gleda na situaciju uvijek)
Head - 2 boda (Duhovit momciluk, kad on pukne neki komentar zna me nasmijat kao niko

Belmin6 - 1 bod (Veliki ljubitelj Moyesa, ali oprostit cemo mu to. Uvijek spreman za salu. Dobar momciluk, iako pojma nema o nogometu

Naravno ima tu jos odlicnih forumasa koji su mogli dobit bodove, kao Drummer, Legenda, Virtual, Mor, Mirzatele, 123456 (svaka cast za rad sa SS ligom), NoName, Rooney88, Otelo, Narin, Kawhi, Otelo, Greivis, Sarajlija, Bada i tako dalje.

Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 08 dec 2014, 13:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
mirzatele je napisao/la:Ovi sto glasaju za Boccacia ako mogu da nam i postavite po jedan njegov post, jer izuzev njih niko nije cuo za njega, pa da vidimo ko to dvije godine zaredom uzima titulu, hvala.

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Ma ovo uzima ili navijac Zelje ili Sarajeva,dzaba zayebancija oko glasanja,ono za kantu je zanimljivije...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Daj bgti, lik u prosjeku nema niti jedan post dnevno. Naravno da kvantitet ne znaci kvalitet, ali ne vidim kako on to pridonosi forumu na jednoj temi sa tisucu postova u 6 godina.
Znam da je ovo samo forum, zayebancija, ali ipak, volim vidjet da se neciji trud isplati, u ovom slucaju @rio ga poduva opet, a lik je ubio sa OI-a i SP-om ove godine.
Znam da je ovo samo forum, zayebancija, ali ipak, volim vidjet da se neciji trud isplati, u ovom slucaju @rio ga poduva opet, a lik je ubio sa OI-a i SP-om ove godine.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Armija drugara 

Ma kod nas su svaki izbori prevara,sta te to cudi ?Lillard je napisao/la: Daj bgti, lik u prosjeku nema niti jedan post dnevno. Naravno da kvantitet ne znaci kvalitet, ali ne vidim kako on to pridonosi forumu na jednoj temi sa tisucu postova u 6 godina.

Ma ja i to sto kazes 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vidim ovdje isto sve. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Njegove postove mozete citati na temi FKZ. Ja ih citam ali ih nikad ne komentarisem iz razloga sto je taj forumas jako korektan, grijeh bi bilo njega uvlaciti u ove diskusije Pitari-Manijaci, ko je platio struju, ko nema za vodu itd. Vjerovatno su navijaci Zelje opcinjeni sa njim iz razloga sto uvijek detaljno i sa puno ljubavi elaborira svaku situaciju u klubu, rijetko kada nekoga proziva a svaka mu rijec doslovno zlata vrijedi ako bi ga slusali ti isti navijaci.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Po meni je više Virtual za forumaša godine nego ovaj bocacio, bez obzira koliko kvalitetno ovaj drugi pisao, ali jedna tema. Virtual to radi kvalitetno na nekoliko tema i podforuma, dobio bi od mene bodove, ali tema Pjanica i Spahića su preokrenule da dobije bodove za kantu 
Tu su jos Duke, Cartman, Ajax, Rio Ferdy koji su takodje vise zasluzilu tu titulu

Tu su jos Duke, Cartman, Ajax, Rio Ferdy koji su takodje vise zasluzilu tu titulu
Boccaacio ce trecu godonu zaredom osvojit a jos nikad ne akomtah ko je lik. Da nema vog glasanja ne bi nikad ni cuo za njeg 

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Film me je ostavio bez daha. Toliku kolicinu emocije i prolazak kroz tu tuznu proslost nisam dugo osjetio. Sve mi se vratilo, sva ta tezina tog vremena i gotovo totalni nestanak naseg kluba i od vanjskih i od unutrasnjih neprijatelja.
Zato sada osjecam silnu radost i ponos sto volim plavu boju. Nijedan klub na svijetu ne bi mogao da se nosi sa nedacama koje je Zeljo prosao, a i mi sa njim.
I poslije svega, trofejni smo. Osvajali, borili se, u neimastini, povratkom na svoj stadion gradili ciglu po ciglu, i napravili opet ovaj "smetljarnik" ili "golubarnik" kako ga oni klosari, bez imalo obraza i postovanja vole zvati. A zovu se kao gradska raja.
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine, cije lice vidimo svaki put kada pogledamo u plavo. Taj Djilda, ciji put slijedimo, put one tribine sa koje dajemo nas glas nesebicno za svaku pobjedu i za svaki dobar potez, za sarm i za bolan put kojim prolazimo u ovom vremenu, i taj Djilda, ponos nas....
Ovo je klub koji se voli !
Velika je cijena koju placamo i koju smo do sada placali. Ali neko odluci da napravi ovakav film, i taj neko nazalost bude stranac, jer mi ne znamo da cijenimo.
Pokopavaju nas i pokopavace nas i u buducnosti. Ali ZELJINA djeca igraju i ZELJINA djeca navijaju. Taj momenat ce za mene uvijek biti neprocjenjiv .
Nama je bitna utakmica protiv Lovcena, ne samo zato sto je to evropa, nego zato jer nam treba novac da bi prezivljavali. Pa i ako izgubimo u ovom dvomecu, i bez te evrope i bez tog novca, imacemo djecu nasu. To trebamo podrzati. A djeca ce da se bore, bez obzira na kvalitet ili nekvalitet. Djeca ce da se bore. Hrabra su to djeca ..ZELJINA su to djeca !!!!
Evo zasto glasamo za Bokača,zbog ovakvih i na desetine drugih slicnih postova

Zato sada osjecam silnu radost i ponos sto volim plavu boju. Nijedan klub na svijetu ne bi mogao da se nosi sa nedacama koje je Zeljo prosao, a i mi sa njim.
I poslije svega, trofejni smo. Osvajali, borili se, u neimastini, povratkom na svoj stadion gradili ciglu po ciglu, i napravili opet ovaj "smetljarnik" ili "golubarnik" kako ga oni klosari, bez imalo obraza i postovanja vole zvati. A zovu se kao gradska raja.
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine, cije lice vidimo svaki put kada pogledamo u plavo. Taj Djilda, ciji put slijedimo, put one tribine sa koje dajemo nas glas nesebicno za svaku pobjedu i za svaki dobar potez, za sarm i za bolan put kojim prolazimo u ovom vremenu, i taj Djilda, ponos nas....
Velika je cijena koju placamo i koju smo do sada placali. Ali neko odluci da napravi ovakav film, i taj neko nazalost bude stranac, jer mi ne znamo da cijenimo.
Pokopavaju nas i pokopavace nas i u buducnosti. Ali ZELJINA djeca igraju i ZELJINA djeca navijaju. Taj momenat ce za mene uvijek biti neprocjenjiv .
Nama je bitna utakmica protiv Lovcena, ne samo zato sto je to evropa, nego zato jer nam treba novac da bi prezivljavali. Pa i ako izgubimo u ovom dvomecu, i bez te evrope i bez tog novca, imacemo djecu nasu. To trebamo podrzati. A djeca ce da se bore, bez obzira na kvalitet ili nekvalitet. Djeca ce da se bore. Hrabra su to djeca ..ZELJINA su to djeca !!!!
Evo zasto glasamo za Bokača,zbog ovakvih i na desetine drugih slicnih postova

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Šta mislite o ovom izboru za najboljeg moda?
Najgoreg ne bi trebalo birati jer bi ta tema bila puna svega,al ova bi čak i mogla proći.
Najgoreg ne bi trebalo birati jer bi ta tema bila puna svega,al ova bi čak i mogla proći.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Rio ce i tu odnijeti pobjeduKawhi je napisao/la:Šta mislite o ovom izboru za najboljeg moda?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- champions1921
zeljeznicar1 je napisao/la:Film me je ostavio bez daha. Toliku kolicinu emocije i prolazak kroz tu tuznu proslost nisam dugo osjetio. Sve mi se vratilo, sva ta tezina tog vremena i gotovo totalni nestanak naseg kluba i od vanjskih i od unutrasnjih neprijatelja.
Evo zasto glasamo za Bokača,zbog ovakvih i na desetine drugih slicnih postova![]()
boccaccio je napisao/la:Nas Zeljo je uvijek bio radnicki klub,klub koji kroz istoriju nikada nije imao para,ali klub koji je svojim igrama i srcanoscu uvijek plijenio simpatije publike sirom tadasnje drzave,cak i mnogo sire.
Kao siromasan klub,ja nisam bas siguran da li je Zeljo kroz cijelu svoju postojanost kupovao igrace,igrao se ciframa i obestecenjima.Uvijek su se pojavljivali anonimni igraci,kao Fico Bahtic iz Pofalickog ako se ne varam,Paprica iz Sutjeske iz Foce,Haris Skoro iz Unisa i slicni,Brane Jelusic iz Ilijasa itd itd...i mnogo mnogo nase djece koji su postajali igraci iz one poznate sljake,gdje su gutali prasinu i gdje je svaki klizeci start znacio i ranu na nozi,ali su ta djeca postajali veliki igraci.
Sjecam se one utakmice tadasnjeg prvenstva,Zeljo - C.Zvezda,kada je bilo 3-0 za Zelju,kada su same velicine igrale za protivnika,a nasa ekipa pomijesanog sadrzaja,od onih mladih gdje je tada pripadao i nas Amar Osim,pa do starog lisca Nikica.Na golu stajao dijete od 17 godina,Zeljko Pavlovic.
Naslov sutrasnjeg teksta u oslobodjenju je glasio "PRICA O TRI JUNAKA" . Pricalo se o toj utakmici i o sjajnim stvarima koje je nas tim napravio,i o tri junaka na terenu,Pavlovic,Nikic i trener Miso Smajlovic.Dobili su ocjenu 10 za svoje nastupe.Igrali su za Zeljeznicar.Igrali su za ljubav.Igrali su za publiku. I igrali su velikog srca,hrabro.
Zelju je uvijek to krasilo,ta neka posebnost,onaj šarm koji ti pruza citava atmosfera.Zivjelo se samo za takve stvari.
Zivi se i danas.Jeste malo drugacije,jer nas je rat odvojio od nekih lijepih prica,i Zeljo se kao klub urusio zbog visestrukih protivnika.Onih vanjskih i onih unutrasnjih,gradskih.Prezivio je to nas Zeljo.Nije bilo prvi put da nas se pokusava srusiti,da nestanemo.Srce je branilo da se to desi i danas je Zeljo na naslovnoj najavi kvalifikacija za ligu sampiona.
Kao i uvijek,sa siromastvom se borio,nekada znao doci i do polufinala velikog takmicenja,sa igracima iz Pofalickog,Sutjeske,sa omladincima koji su izrasli iz prasnjave sljake.Nikada Zeljo nije imao uslove za dobar rad.Nikada.
Zadnjih nekoliko godina mi zivimo pricu jednog Zelje koji ce kroz istoriju ostaviti trag i u ovoj drzavi.Opet se nema para,opet se nema uslova,opet dolaze igraci iz Banovica,Kalesije,Srebrenika.Anonimusi.I opet u sklopu sa nasom djecom,koji postaju igraci sa istog sljakastog terena koji je sada prekriven vjestackom travom,gdje trenira vise ekipa istovremeno,gdje nema uslova...postaju igraci.Kao i kroz cijelu istoriju,i nemamo para da placamo obestecenja,da nam dolaze visokorangirani igraci.Ali imamo onaj šarm Amara Osima koji je i sam prolazio kroz tu utakmicu sa C.Zvezdom,zivio je "PRICU O TRI JUNAKA",dok je njegov otac prije toga napisao najzlatniju istoriju naseg kluba kroz uspjehe srca,a ne bogatstvom nekog Seika koji mu je davao novac da kupi Mihajlovica iz Foce.
Ove utakmice lige prvaka,koje danas i u danasnjem vremenu igra nasa svetinja je vrijeme u kojem trebamo biti maksimalno ponosni.Na sve.Na Zelju,na Amara,na igrace,na titule,na trofeje.
Tacno je da nismo dobro prolazili.Tacno je i to da je danas neko novo vrijeme u svijetu fudbala i da se sve gleda kroz novac.Tacno je i to da puno kasnimo za fudbalskom revolucijom u svijetu.Ali najtacnije je da je Zeljo ostao Zeljo,siromasni radnicki klub,koji ce uvijek igrati srcem,pa makar primio 10 golova.Ljubav nikada nece prestati,a proci ce i ovaj period kada pricamo koliko ce nam golova neko dati u evropi.
Neka Zeljo odigra danas hrabro,srcem,za klub,za navijace,neka se stisnu i neka trce.Neka vjeruju u sebe.To je sve sto zelimo.Doci ce kroz koju godinu i momenat radovanja u evropskim utakmicama.Doci ce jer sam siguran da ce "PRICA O NOVIM JUNACIMA" uskoro biti pricana i u novijim generacijama.To je jednostavno ZELJO!
SRETNO PLAVI !
BUDI ŽELJO !!!
Pa izbor je za forumaša godine, a ne takmičenje za najbolji rad na temu FK Željezničar 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
jedan je Boccaccio!