od ovoga se može donekle živjeti (što kažu na staroj slavi), ali ovo drugo osigurava egzistencijumarconato je napisao/la:Nisam bas siguran da je njima svejedno da li ce oko vrata okaciti medalju sa SP ili EP i da su jedino plata i ugovor bitni....
Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Svakako, ali nije isto biti clan reprezentacije koja se trazi, koja je puna oscilacija (kao sto je bio sliucaj sa Srbijom prethodnih godina) i sada kada se polako vraca na stare staze slave i postaje pretendent za medalje na svim takmicenjima, sto Srbija sa Saletom i ovim rosterom svakako jeste!
Erceg, Micov (pogotovo) i jos par njih su se malo tu preracunali i niko me ne moze ubijediti da bilo kojem igracu medalja sa reprezentacijom nema neki znacaj i tezinu! Zato sam misljenja da ce sada svi oni biti na raspolaganju i da ce im cast biti sto igraju za reprezentaciju....
Erceg, Micov (pogotovo) i jos par njih su se malo tu preracunali i niko me ne moze ubijediti da bilo kojem igracu medalja sa reprezentacijom nema neki znacaj i tezinu! Zato sam misljenja da ce sada svi oni biti na raspolaganju i da ce im cast biti sto igraju za reprezentaciju....
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Sto se Micova tice, za njega je reprezentativna karijera zavrsena, jer ce Sale biti tu sigurno duze vreme, a njegov stav o pojavi doticnog u nacionalnom dresu je izuzetno jasan.
Bas zato sad kad svi zele da budu na raspolaganju, ovi jaci igraci, u inat jos vise ne treba racunati na one koji nisu ni pre Saleta zeleli u repku zbog kojekakvih izgovora, jer nismo imali jasan cilj i niko nije hteo da rizikuje. Sada kada smo viceprvaci, odjednom im se javlja zelja, uvideli su da imamo potencijal, i sad imaju osecaj da ce biti glavni u timu koji pretenduje na zlato, i pokupiti "kajmak" kako nas narod kaze.
To je taj ego koji razara ekipu, najbolji primer mozemo videti 2005. kada smo u nasim okvirima, imali dream team, i Zelimira, a zapravo kao ekipa, nismo imali nista.
Zato sam ja protiv tih igraca koji su zvezde u poznim godinama, osim onih naravno kojima je stvarno stalo i koji su godinama tu u reprezentaciji ma kakva god situacija bila, poput Tea i Krleta, mada Teo je relativno i najboljim godinama. Uvek je bolje osloniti se na mlade nade, kojih imamo sreca dosta pogotovo ove godine, koji imaju motiv, zelju, da umru na terenu i bore se do kraja, nego na ove umisljene zvezde, koje ne smes na klupu poslati, ako krene da "divlja". Zato se nadam da Sale zna sta radi, ali ja uopste ne sumnjam i necu sumnjati u njegov izbor. Ako on bude mislio da npr Erceg moze u ekipu i da je dokazao da je igrac od poverenja, onda cu verovati i ja.
Bas zato sad kad svi zele da budu na raspolaganju, ovi jaci igraci, u inat jos vise ne treba racunati na one koji nisu ni pre Saleta zeleli u repku zbog kojekakvih izgovora, jer nismo imali jasan cilj i niko nije hteo da rizikuje. Sada kada smo viceprvaci, odjednom im se javlja zelja, uvideli su da imamo potencijal, i sad imaju osecaj da ce biti glavni u timu koji pretenduje na zlato, i pokupiti "kajmak" kako nas narod kaze.
To je taj ego koji razara ekipu, najbolji primer mozemo videti 2005. kada smo u nasim okvirima, imali dream team, i Zelimira, a zapravo kao ekipa, nismo imali nista.
Zato sam ja protiv tih igraca koji su zvezde u poznim godinama, osim onih naravno kojima je stvarno stalo i koji su godinama tu u reprezentaciji ma kakva god situacija bila, poput Tea i Krleta, mada Teo je relativno i najboljim godinama. Uvek je bolje osloniti se na mlade nade, kojih imamo sreca dosta pogotovo ove godine, koji imaju motiv, zelju, da umru na terenu i bore se do kraja, nego na ove umisljene zvezde, koje ne smes na klupu poslati, ako krene da "divlja". Zato se nadam da Sale zna sta radi, ali ja uopste ne sumnjam i necu sumnjati u njegov izbor. Ako on bude mislio da npr Erceg moze u ekipu i da je dokazao da je igrac od poverenja, onda cu verovati i ja.
U tome i jeste sva sustina! Nije bitno sta ti ili ja zelimo, nego kako ce Sale to uklopiti i rezonovati. Pa sve i da ne igra Erceg, na srecu imamo masu tih klinaca i igraca koji rapidno stasavaju i razvijaju se u zeljenom pravcu!Paradajz je napisao/la: Zato se nadam da Sale zna sta radi, ali ja uopste ne sumnjam i necu sumnjati u njegov izbor. Ako on bude mislio da npr Erceg moze u ekipu i da je dokazao da je igrac od poverenja, onda cu verovati i ja.
Kostur tima je tu, e sad igraci poput Ercega bi bili samo dodatni + i kvalitet, ukoliko bi se naravno maximalno podredili kolektivu!
Kad smo vec kod toga, misljenja sam da Sale vise racuna na recimo Mitrovića (koga je mozda i nepravedno izostavio sa spiska za SP), sto naravno ne znaci da se treba odreci Ercega, taman posla...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Paradajz je napisao/la:Zato se nadam da Sale zna sta radi, ali ja uopste ne sumnjam i necu sumnjati u njegov izbor. Ako on bude mislio da npr Erceg moze u ekipu i da je dokazao da je igrac od poverenja, onda cu verovati i ja.
Sa ovim se slažem 100%. Neću sumnjati ni ja u Sašin izbor, ili bolje rečeno nemam pravo da sumnjam, jer sam se ja kao i mnogi drugi prije par mjeseci, ujeo za jezik kritikujući Sašin izbor rostera za Mundobasket. Katić, Birčević, Jović, otpisivanje Mitrovića... pa onda porazi u grupi, bilo je i mnogo pljuvanja, i onda eksplozija u nokaut fazi i začepljena usta svim kritičarima.
Samo da nas konačno zaobiđu glupi otkazi i povrede, i u najužem smo krugu kandidata za odličje.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Realno nakon Svjetskog srebra Sale može bilo kakvu odluku donijeti, a o njoj niko nema pravo suditi jer je svima začepio usta osvajanjem velikog trofeja i vraćanjem srpske košarke iz ponora. 
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
micov nikad erceg mozda, ubica je sam sebi pucao u koljena odbijanjem poziva.. a i bivsi je igracalan_kardec je napisao/la:Paradajz je napisao/la:Zato se nadam da Sale zna sta radi, ali ja uopste ne sumnjam i necu sumnjati u njegov izbor. Ako on bude mislio da npr Erceg moze u ekipu i da je dokazao da je igrac od poverenja, onda cu verovati i ja.
Sa ovim se slažem 100%. Neću sumnjati ni ja u Sašin izbor, ili bolje rečeno nemam pravo da sumnjam, jer sam se ja kao i mnogi drugi prije par mjeseci, ujeo za jezik kritikujući Sašin izbor rostera za Mundobasket. Katić, Birčević, Jović, otpisivanje Mitrovića... pa onda porazi u grupi, bilo je i mnogo pljuvanja, i onda eksplozija u nokaut fazi i začepljena usta svim kritičarima.![]()
Znači ako on smatra da su Erceg, Micov, Novica... dobri za ekipu, ima moju podršku.
![]()
Samo da nas konačno zaobiđu glupi otkazi i povrede, i u najužem smo krugu kandidata za odličje.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Erceg,Lučić, Milosavljević, Marjanović, Mitrović, Micić..... pred srpskom košarkom je svjetla budućnost.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Ne vjerujem da je vec ranije bilo! Docek kosarkasa iz drugog ugla.
[youtube][/youtube]
Sledece godine isto ovako, samo zlato da se slavi...
[youtube][/youtube]
Sledece godine isto ovako, samo zlato da se slavi...
Koliko bi za ovaj tim bilo dobro da se Krle predomisli i odigra naredna abd dva velika takmičenja i da se na OI oprosti od dresa... nadam se da slično razmišlja. 
- djoleprijedor
- Kontakt:
Smatrate li da Miljenović,pod uslovom da nastavi sa ovakvim igrama za Megu,zaslužuje poziv Saleta?Bar neki širi spisak?
Mens sana in corpore sano.
erceg je 85 godište i poznat po tome da izbjegava reprezentaciju + on je 4 koja voli igrati sa vana, a vi vise nemate igraca ala krstic koji moze sam kreirati pod kosem (donekle raduljica, ali on je previse neozbiljan i samo cekam kada ce se toliko zapustiti da izgubi onaj prirodni talenat koji ima)44Bertans je napisao/la:Erceg,Lučić, Milosavljević, Marjanović, Mitrović, Micić..... pred srpskom košarkom je svjetla budućnost.
lucic i milosavljevic su zestoko naceti povrijedama, a i nisu neki veliki kvalitet nego radnici, bolji su od njih (za ekipu) kalinic i dangubic
marijanovic mora imati postavljnu ekipu specijalno za njega da bi bio ovakav (sto ne znaci da se ne moze kvalitetno koristiti 5-10 minuta)
e mitrovic i micic su druga prica, isto kao i jokic i miljenovic, a i tejic ima potencijala
vanja marinovic treba jos godinu-dvije ozbiljne kosarke da bi se mogao ocijeniti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ako je mogao na tom spisku biti jedan Peno, Milosavljević zašto ne bi mogao i Miljenović. Ali budimo realni zbog fizičke konstitucije taj dečko nikada neće igrati ozbiljnu seniorsku košarku, ustvari inferiornost u fizičkoj snazi je njegov najveći problem i zbog toga već ne igra u nekom od najboljih evropskih klubova. Niti će, ako nastavi zanemarivati svoj ključni nedostatak.djoleprijedor je napisao/la:Smatrate li da Miljenović,pod uslovom da nastavi sa ovakvim igrama za Megu,zaslužuje poziv Saleta?Bar neki širi spisak?
- djoleprijedor
- Kontakt:
Danas izvlačenje za EP u Diznilendu
Ja u grupi ŽELIM : Španiju,BiH,Belgiju,Češku i Holandiju.
Da li je ostao isti format Evropskog šampionata? 2 krug,pa knoc-out ili se nešto mjenjalo?
Ja u grupi ŽELIM : Španiju,BiH,Belgiju,Češku i Holandiju.
Da li je ostao isti format Evropskog šampionata? 2 krug,pa knoc-out ili se nešto mjenjalo?
Saletu uslisena zelja, dobili smo najjacu grupu: Španija, SRBIJA, Turska, Italija, Nemačka, Island. 
jako teska grupa za srbiju teza od nase realno zelim dosta sporske srece srbiji
- djoleprijedor
- Kontakt:
Jel isti format takmičenja ko iz Slovenije???
Po meni jaka,ali itekako povoljna grupa za nas...
sad se udrugom krugu odmah igra na ispadanjedjoleprijedor je napisao/la:Jel isti format takmičenja ko iz Slovenije???
- djoleprijedor
- Kontakt:
Znači,četiri idu dalje...Hvalaedin20 je napisao/la:sad se udrugom krugu odmah igra na ispadanjedjoleprijedor je napisao/la:Jel isti format takmičenja ko iz Slovenije???
tako je drug nema na cemu veliki pozdrav za tebedjoleprijedor je napisao/la:Znači,četiri idu dalje...Hvalaedin20 je napisao/la:sad se udrugom krugu odmah igra na ispadanjedjoleprijedor je napisao/la:Jel isti format takmičenja ko iz Slovenije???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.