Željovac je napisao/la:Selimović je propustio pripreme. A Svraka je i mlađi i još je izdanak naše škole. I da Denis nije fulio pripreme, mislim da bi Svraka kod Osima imao prednost, zbog nabrojanih stvari. Lično mislim i da je vrlo upitno to da je Selimović bolji. Jeste nešto sigurniji u predaji lopte, ali je Svraka nešto opasniji ofanzivno, tako da su tu negdje. A prije će on postati sigurniji u toj primopredaji, nego što će Selimović postati kreativan.Esii TM87 je napisao/la:Pitam se sta je sa Selimovicem,nikako da pocne igrati...po meni realno je bolji od Svrake i mislim da bi s njim bili puno jaci na sredini...i ovako je dobro,ali...
p.s nema nista protiv Svrake
Što se tiče agresivnosti i pokrivanja terena, također su tu negdje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
1921-2011
jesi li ti normalan, pricas o stvarima o kojima pojma nemas i nek te bude stid tvojih godina i izmisljanja za te crvene kartone,čamac je napisao/la:To je zadnji papak koji bi se vratio ne u Želju nego u Bosnu. Frajer se odrodio skroz ba. Kakva naša liga, nema šanse. Prije će Toni u Torpedo nego Haso u Bosnu. Njemu je ba bilo mrsko da igra za reprezentaciju, samo gled'o kako će crvendača napraviti, a ne da se vraća vamo. Helem nejse, da ne trunimo o njemu nije vrijedan ove teme.gollum je napisao/la:Sinoc citam kako se u Juventusu sprema cistka na kraju sezone i da ce vjerovatno i Salihamidzic otici. Kvalitetni igraci koji dolaze iz zemalja cije su lige srednjeg kvaliteta, a igrali su u nekim jacim, obicno se na zalasku karijera vracaju u domovinu odigrati jos sezonu-dvije, ponekad i vise. Kod nas je ta pojava vrlo rijetka, sto, s obzirom na sve sto se desava u nasem nogometu, nije ni cudno. Nasi susjedi to rade dosta bolje od nas, imamo neke svjeze primjere u Dinamu, Hajduku, Partizanu, itd., ali i kod nas se pocelo raditi na tome( Beslija, Hrgovic, Krunic). Pa, nesto razmisljam, zasto ne vratiti i jednog Hasana Salihamidzica? Naravno, ne u Velez, nego u Zeljučamac je napisao/la:Već treba razmišljati (i razmišlja se) o pojačanjima. Ovo što sad imamo je knap za naše lige, ali za nešto više nije. U evropskim takmičenjima se podrazumijeva ovakva sprema, borba, zalaganje, dobar trener itd. tako da nam to nije nikakav adut. Potrebno je i malo više "suhog" kvaliteta. Amar i Uprava su ovog svjesni. Ovo je samo prvi korak, idemo dalje. Idemo prvi, dajemo više. Uostalom, kad Sarajevo moze pokusati s Tonijem, moze i Zeljo sa Salihamidzicem
.
ti se nasao pametan da pricas koliki je hasan bosanac, uradio je vise za ovu drzavu od tebe milijardu puta,
znas li da on sa svojom i jeremisovom fondacijom pomaze djecu u zenici i drugim bh gradovima.
sa tim tvojim stavom niko se normalan ne bi vratio ovdje, sram te bilo jos jednom.
mislio sam da si inteligentniji da bi nasjeo na par mahalskih prica o hasanu koji poticu od onog praseta bahe.
Cuva Bog Zelju svog!
- bistrikboy
- Kontakt:
Manite se price o Hasanu,kakve on veze s nama ima,en mu Turbine pa nek' se vraca!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ja ne znam zasto su morali kadeti igrati na Kosevu i na Grbavici, mislim da u manjim gradovima ima terena koji ispunjavaju uslove i koji su u boljem stanju od naseg i Kosevabistrikboy je napisao/la:Malo je reci katastrofagollum je napisao/la:Gledam na TVSA BiH-Rumunija sa Grbavice, teren je katastrofa.
Wert, opasna dorada
Izgleda da sam ost'o neshvaćen, a potrudio sam se oko tih brkova mašinovođe. Možda treba još nekako istaći da je to Amar. Ili jednostavno nije zanimljiv uradak 
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Hahaha, treba odo ovih dimova iz ovog sulunara napisati ono ko indijanski signali, AMAR AMAR OSIM OSIMŽeljovac je napisao/la:Wert, opasna doradaIzgleda da sam ost'o neshvaćen, a potrudio sam se oko tih brkova mašinovođe. Možda treba još nekako istaći da je to Amar. Ili jednostavno nije zanimljiv uradak
Sorry za off
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Nemojte nista doradjivati, slika je nema dalje
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
HEHEHEEEEEEEE ZAMOLIO BI SVE MANIJAKE DA SE NE RASPRAVLJAJU SA PITARIMA JER NAM TE DAME JOS NISU DORASLE
-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
prestanite pisat po kitarskoj temi :S
Ja sam vec skrenuo pažnju svim željovcima da ne provociraju pitare na njihovoj temi...nema potrebe definitivno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ljudi da vas pitam zbog cega mi ne da da postavim bilo kakvu slicicu na profil
smanji je
Svaka cast za sliku,masinovodja je glavni
A vi ustanite kad pricate o Hasanu,bez pbzira sto ne igra vise ze reprezentaciju taj covjek nas je "golemo"zaduzio.A ti te price pricaj nekoj djeci,mozda ti i povjeruju.Sjeti se samo Danske,Spanije u kojima je Hasan bio najbolji,medjutim od njega se ocekivalo da sve samo uradi posto je igrao u velikom Bayernu,ali laici ne mogu da shvate da nije isto igrati sa Elberom,Santa Cruzom,Sagnolom i sa tadasnjim nasim reprezentativcima.
A nemojte bolan ici na temu o Sarajevu,nije nikakva sramota izgubiti od fenjerasa

A vi ustanite kad pricate o Hasanu,bez pbzira sto ne igra vise ze reprezentaciju taj covjek nas je "golemo"zaduzio.A ti te price pricaj nekoj djeci,mozda ti i povjeruju.Sjeti se samo Danske,Spanije u kojima je Hasan bio najbolji,medjutim od njega se ocekivalo da sve samo uradi posto je igrao u velikom Bayernu,ali laici ne mogu da shvate da nije isto igrati sa Elberom,Santa Cruzom,Sagnolom i sa tadasnjim nasim reprezentativcima.
A nemojte bolan ici na temu o Sarajevu,nije nikakva sramota izgubiti od fenjerasa
Rotor Volgograd...
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ma gdje ce to biti sramota drug heheeeeedemir44 je napisao/la:Svaka cast za sliku,masinovodja je glavni![]()
![]()
![]()
A nemojte bolan ici na temu o Sarajevu,nije nikakva sramota izgubiti od fenjerasa![]()
![]()
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
hvala druglisander je napisao/la:smanji je
Zaboravio sam vam cestitat na pobjedi ,pa eto CESTITAM!
dabogda izgubili 2:0 na uzvratu
Opasni ste ovo proljece nama sto,svaka cast,pogotovo na jacini tima,svaki momak kao od brda odvaljen a puni snage.
dabogda izgubili 2:0 na uzvratu
Opasni ste ovo proljece nama sto,svaka cast,pogotovo na jacini tima,svaki momak kao od brda odvaljen a puni snage.
HSK Zrinjski Mostar
Hvala na čestitkama i hvalospijevima.Babilon je napisao/la:Zaboravio sam vam cestitat na pobjedi ,pa eto CESTITAM!![]()
dabogda izgubili 2:0 na uzvratu![]()
Babilon, jedan od nas!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug na grbavici se vec prodaju karte za finale kupa ,a bile su krenule i karte za evropsku ligu pa su skontali u upravi da su pogrijesili pa sad se prodaju karte za ligu prvaka heheeeeeBabilon je napisao/la:Zaboravio sam vam cestitat na pobjedi ,pa eto CESTITAM!![]()
Da Bog da bilo kao kad je igrao taj sa tvog avataraBabilon je napisao/la:Zaboravio sam vam cestitat na pobjedi ,pa eto CESTITAM!![]()
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.