Najveće svjetske misterije
Moderator/ica: insider
Re: Najveće svjetske misterije
Što je budućnost ispod ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- BlueBosnian
- Kontakt:
Eh, zaboravio sam za ovo..Otelo je napisao/la:Ima nas koji ne spavamo po noci pa govoriBlueBosnian je napisao/la:Joj što imam jednu zanimljivu i mind fuck teoriju.. al' nekad poslije ću o tome..![]()
Nemam taj tekst kod sebe.. Pokušat ću se sjetiti bar polovine.. i to će biti više nego dovoljno da se sjebete, zabrinete, razmislite o nečemu jako očitom a tako malenom i nelogičnom, blago nasmijete sa osjećajem sigurnosti i šarolikosti svega.. a opet, možda je sve to čista zajebancija i plod nečije mašte (dobre mašte moram priznati sa "previše smisla").. Jer u biti sve su samo teorije, ima ih na milion. Svako ih iznosi na svoj način. Neko nešto izmisli, neko shvati, a neko jednostavno uživa u preseravanju i zastrašivanju..
Ono sto me najviše zaintrigriralo u vezi tog teksta (nisam ga ja čitao, već osoba koja mi je pričala o tome.. da li je ta osoba izmislila sve to ili ne, ko zna) je njegovo prvobitno stanje.
Eh sad, ne znam baš da li bi trebalo ovdje pisati o tome, o malo škakljivijim stvarima (koje se ne razlikuju puno od vaših teorija, nema tu ništa puno drugačije) nego su jednostavnije (na prvi pogled), a opet do bola komplikovanije
Čitao sam puno toga, i sam sam dolazio do nekih zaključaka.. Ali ne treba biti ograničenog uma te sve ozbiljno ili neozbiljno shvatati.. Treba znati "prepoznati" razliku između logike, pretpostavke, istine i izmišljotine. Negdje postoje neke stvari o raznim misterijama, zapisane u raznim u tekstovima i knjigama, a nema ni jednog dokaza za njih (nlo, vanzemaljci, atlantida) dok za neke postoji previše dokaza, vidljivih i opipljivih, i vjerujemo da su baš onakve kakve ih vidimo. A nije tako..(recimo politika, razlog ratova i sl)
Možda ću pisati detaljnije o tome, iako se većina stvari može pronaći na netu. Nekom će sve to biti ludorija, nekom nešto veliko, u svakom slučaju važno je distancirati se.. Jer ipak, nije to toliko ni bitno, i sve je samo teorija. Jedna od milion..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Ništa te nisam razumio šta si sa ovim htio reći
Mene lično najviše interesuje Area 51 al' o tom po tom.
Allegri je gospodin!
Kod te baze meni nije nista zanimljivo. Tipicna vojna baza gdje se razvijaju i testiraju najnovija naouraznja.
Svaka velika drzava ima takvu oblast...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
Altanamera
- Kontakt:
I Jugoslavija je nekad imala sličnu bazu, samo malo ljudi zna za toGunner4 je napisao/la:Kod te baze meni nije nista zanimljivo. Tipicna vojna baza gdje se razvijaju i testiraju najnovija naouraznja.
Svi oni poligoni u šumama sa aerodromima su služili za to, jer je IR reflektivnost u šumi niska, a tad nisu bile razvijene termalne kamere i senzori, nego samo infrared
Juga bila velika drzava i jaka ko beton. 4 vojna sila... 
Toliko jaki da smo imali sopstvene teorije zavjere o vanzemaljcima i kako vlada prikriva njihovo postojanje dok ih seciraju u nekoj bazi.
Takodje Tito prodao svoj svemirski program Amerima za kredite.
Toliko jaki da smo imali sopstvene teorije zavjere o vanzemaljcima i kako vlada prikriva njihovo postojanje dok ih seciraju u nekoj bazi.
Takodje Tito prodao svoj svemirski program Amerima za kredite.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- BlueBosnian
- Kontakt:
Nema veze, to je ionako uvod u ono što planiram pisat'.. A da li ću imat' vremena za to, vidjećemo..Carli je napisao/la:Ništa te nisam razumio šta si sa ovim htio reći![]()
btw u AreJi 51 se perutaju zombi pilići..
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Ma je vojna baza al' koji k u r a c vanzemaljci i ostale p i č k e materine. Toga uopšte ba nema, bar ja ne vjerujem da postoje.
Allegri je gospodin!
Vanzemaljci postoje
Nego, sta ako su, svjetlost materija i cestice presli iz drugog svemira u ovaj nas kroz crnu rupu i onda tako kreirale ovaj svemir ?
Nego, sta ako su, svjetlost materija i cestice presli iz drugog svemira u ovaj nas kroz crnu rupu i onda tako kreirale ovaj svemir ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nema ba kakvi vanzemaljci. Pusti to.
Sa mooooog!
Sa mooooog!
Allegri je gospodin!
Ako su kao ljudska rasa onda je i bolje da ne postoje 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: AW: Najveće svjetske misterije
Ma jok.Otelo je napisao/la:Ako su kao ljudska rasa onda je i bolje da ne postoje
Sa mooooog!
Allegri je gospodin!
Argumenti su ti kao u hodza, svecenika & co.Carli je napisao/la:Ma jok.Otelo je napisao/la:Ako su kao ljudska rasa onda je i bolje da ne postoje
Sa mooooog!
Mozes poceti brisanje ljudske rase od sebe kao primjerom ako je to bas tvoj stavOtelo je napisao/la:Ako su kao ljudska rasa onda je i bolje da ne postoje
Za nesto sto nikad u zivotu nisam vidio a vjerujem niko od nas zasto uopste da vjerujem u "to"?Otelo je napisao/la:Argumenti su ti kao u hodza, svecenika & co.Carli je napisao/la:Ma jok.Otelo je napisao/la:Ako su kao ljudska rasa onda je i bolje da ne postoje
Sa mooooog!
Sa mooooog!
Allegri je gospodin!
Vidjao sam ja sve i svasta i to u skorije vreme. Nisam video nikakve male zelene, ali sam vidjao neke nedefinasene letelice, i zamisli nisam bio sam tad, videlo je jos ljudi. A gledao sam i snimak iz Grcke gde ljudi snimaju ajmo reci " svemirski brod" i to gleda 200-300 ljudi sa istog tog mesta.Carli je napisao/la: Za nesto sto nikad u zivotu nisam vidio a vjerujem niko od nas zasto uopste da vjerujem u "to"?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Gdje su ti snimci sa letjelicama? UFO a?
Sa mooooog!
Sa mooooog!
Allegri je gospodin!
Tribalian je napisao/la:Vidjao sam ja sve i svasta i to u skorije vreme. Nisam video nikakve male zelene, ali sam vidjao neke nedefinasene letelice, i zamisli nisam bio sam tad, videlo je jos ljudi. A gledao sam i snimak iz Grcke gde ljudi snimaju ajmo reci " svemirski brod" i to gleda 200-300 ljudi sa istog tog mesta.Carli je napisao/la: Za nesto sto nikad u zivotu nisam vidio a vjerujem niko od nas zasto uopste da vjerujem u "to"?
Ja se slazem sa tobom, ali te molim kao coveka da ne kreces sa religijom, jer to je znak da se ovde ukljuci jedan od najvecih buzdovana ovog foruma , sa svojim nadri pricama.filip13 je napisao/la:meni je misterija činjenica da neki ljudi vjeruju u knjigu u kojoj piše da je zmija pričala
ok,poštujem,necu dalje,ko je taj o kojem pricas?
od negde 9. minuta , traje par minuta.Carli je napisao/la:Gdje su ti snimci sa letjelicama? UFO a?
Sa mooooog!
" onclick="window.open(this.href);return false;
@ Filip, nick mu pocinje na H , dovoljno od mene.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ovaj video ne mogu uzeti kao relevantan dokaz onom o cemu pricamo. Isto tako mogu biti i vojne "letjelice" ali ja to ne mogu potvrditi. Pricamo o vanzemaljcima a "njih" sigurno nisi vidioTribalian je napisao/la:od negde 9. minuta , traje par minuta.Carli je napisao/la:Gdje su ti snimci sa letjelicama? UFO a?
Sa mooooog!
" onclick="window.open(this.href);return false;
@ Filip, nick mu pocinje na H , dovoljno od mene.
Sa mooooog!
Allegri je gospodin!
Trenutno korisnika/ca: lol89, MElloo, Wilshere10 i 11 gostiju.