Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Koga nakon Sušića?
Anketa sve govori.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest da vas je na stadionu ko sto je na ovoj anketi bilo bi super.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To je jedan stav koji ti daje nesumnjivi kredibilitet u široj društvenoj zajednici, samo tako nastavi.Head je napisao/la:Ja ne krijem da mrzim sve sto ima veze sa FK Zeljeznicarom, dakle klub, njegove igrace, sve, to je poznato.
Naravno da prizivam Hadzibegica, jer ga cijenim kao covjeka i kao fudbalsku legendu FK Sarajeva, ali da opet voda ide na moj mlin govori i to da je Hadzibegic favorit citavog IO.
Yebiga, moze mi se.
A to ćemo još da vidimo. Biću blag pa ću kazati da mislim da muljaš, petljaš i u najboljem slučaju priželjkuješ. Podsjećam, bio sam blag.
U glavnom govori da ce bit veselo na forumu ako Hadzibegic preuzme.Nydalen je napisao/la:Anketa sve govori.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Evo ovako da ne bude da lupam gluposti. Ti i ja po trajni ban, dakle ako bude Hadzibegic selektor letis trajno sa foruma, ako ne bude Faruk ja letim trajno. Je li posteno, kad vec potenciras da baratam nekim insinuacijama.DukeOfWellington je napisao/la:To je jedan stav koji ti daje nesumnjivi kredibilitet u široj društvenoj zajednici, samo tako nastavi.Head je napisao/la:Ja ne krijem da mrzim sve sto ima veze sa FK Zeljeznicarom, dakle klub, njegove igrace, sve, to je poznato.
Naravno da prizivam Hadzibegica, jer ga cijenim kao covjeka i kao fudbalsku legendu FK Sarajeva, ali da opet voda ide na moj mlin govori i to da je Hadzibegic favorit citavog IO.
Yebiga, moze mi se.
A to ćemo još da vidimo. Biću blag pa ću kazati da mislim da muljaš, petljaš i u najboljem slučaju priželjkuješ. Podsjećam, bio sam blag.
1946
-
- Kontakt:
sta ste se popeli covjeku na ledja,on priziva svog kanditata,vi svog..cuj priziva ga da bi mogo likovat i nabijati nekome na nos..koda bi simpatizeri zelje bili drugaciji...
vec sad se nemogu snositi,ako izaberu amawa ko ce ih snositi..
a ti si vojvodo najveci trol od svih,svakom loncu poklopac,mnogo si pametan,kipti ti mozak

vec sad se nemogu snositi,ako izaberu amawa ko ce ih snositi..

a ti si vojvodo najveci trol od svih,svakom loncu poklopac,mnogo si pametan,kipti ti mozak

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nazalost stanovnici glavnog grada ocito gledaju na reprezentaciju kao na svoju babovinu. Znamo koliko ju je Susic srozao, sada kada bi je preuzeo Osim ili Hadzibegic jos vise bi je srozali. Ja vama postavljam pitanje jel vama uopste bitna reprentacija? Gadite je danima svima ostalim kao i ovu zemlji generalno. Ljudi hoce da gledaju dobar fudbal i pobjede dok vi svoga covjeka na funkciji..
Redom otpadaju jedan po jedan od od glavnih kandidata za selektora.Na kraju kao najozbiljniji kandidati ostadose Faruk,Mesa i Osim.Faruk je imao priliku i pokaza sta "zna", Mesa je Pape br.2, tako da bi trebali Osimu mladjem da dopuste da pokaze svoje trenersko umijece.To je mac sa dvije ostrice, ili bi bio potpuni fail ili bi napravio neko cudo pa odveo ekipu na Evropsku.Tako da je ovo pravo vrijeme za njega ili Barbareza da se dokazu, kvalifikacije su prakticno izgubljene, pa da pokazu svoje trenersko znanje, tesko da mogu biti gori od Papeta.Ovo sa Stimcem i Senerom Bajramovicem je sigurno neka neslana sala od glavnih ljudi iz Nogometnog Saveza 

Zadnja izmjena: Frankie, dana/u 08 dec 2014, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Head i Duke u duelu. Ovo ce valjat, neka neko postavi onaj gif gdje Michael Jackson jede kokice. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije nikakva tajna, ali za one koji još to ne znaju (poput tebe), ja se ne kladim, što sam više puta ponovio na forumu.Head je napisao/la: Evo ovako da ne bude da lupam gluposti. Ti i ja po trajni ban, dakle ako bude Hadzibegic selektor letis trajno sa foruma, ako ne bude Faruk ja letim trajno. Je li posteno, kad vec potenciras da baratam nekim insinuacijama.
Moguće je da ti imaš neke informacije ali vjerujem da eventualnu podršku Hadžibegiću preuveličavaš jer ti to odgovara. Neko ti je možda kazao da je on jedna od mogućih opcija a ti si to pretvorio u glavni favorit pa si evo toliko siguran da bi se kladio u to. Moje mišljenje je da je to strašno prenapuhano, ali ako se imaš namjeru dokazivati klađenjem onda ćeš morati da nađeš nekog drugog.
fare onako izgleda kao najveći pizdun od ovih kandidata, a vjerovatno i najpodobniji... ali vidićemo
Ja sam svoje rek'o, moja ponuda i dalje stoji, ti ako si uvjeren da ja lupam gluposti i iznosim dezinfomracije da Hadzibegic najbolje kotira kod IO prihvati ponudu i tako dobij selektora koji se ne zove Faruk Hadzibegic i udalji mene sa foruma, prosto, zar ne?DukeOfWellington je napisao/la:Nije nikakva tajna, ali za one koji još to ne znaju (poput tebe), ja se ne kladim, što sam više puta ponovio na forumu.Head je napisao/la: Evo ovako da ne bude da lupam gluposti. Ti i ja po trajni ban, dakle ako bude Hadzibegic selektor letis trajno sa foruma, ako ne bude Faruk ja letim trajno. Je li posteno, kad vec potenciras da baratam nekim insinuacijama.
Moguće je da ti imaš neke informacije ali vjerujem da eventualnu podršku Hadžibegiću preuveličavaš jer ti to odgovara. Neko ti je možda kazao da je on jedna od mogućih opcija a ti si to pretvorio u glavni favorit pa si evo toliko siguran da bi se kladio u to. Moje mišljenje je da je to strašno prenapuhano, ali ako se imaš namjeru dokazivati klađenjem onda ćeš morati da nađeš nekog drugog.
1946
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Hvala lijepa, ali životni principi su važniji od tvoje primamljive ponude kao što su bili i od ponude za škotski referendum iako je svaka šuša znala ishod.
Najgore je kad se visoko inteligentna osoba upusti u konverzaciju sa nisko inteligentnom osobom.Ne treba ti ovo vojvodo, prijateljski savjet.
- DragonGirl
- Kontakt:
Predizborni skupovi su mala maca za lobiranje na ovom forumu. I sve bi to bilo i uredu da se ono vrši iz pravog razloga, dobrobiti ovog tima, ali kakvi, to je samo tržište za prodaju i promociju nečeg svog, i to na sve načine, samo kako bi se dokazalo da je bolje od nečeg komšijinog. Klasična bosanska priča. Interesantno je vidjeti koliko su pojedini vidici ograničeni, pa svijet za njih ne postoji dalje od Koševa i Grbavice. A vjerujte, postoji.
+1DragonGirl je napisao/la:Predizborni skupovi su mala maca za lobiranje na ovom forumu. I sve bi to bilo i uredu da se ono vrši iz pravog razloga, dobrobiti ovog tima, ali kakvi, to je samo tržište za prodaju i promociju nečeg svog, i to na sve načine, samo kako bi se dokazalo da je bolje od nečeg komšijinog. Klasična bosanska priča. Interesantno je vidjeti koliko su pojedini vidici ograničeni, pa svijet za njih ne postoji dalje od Koševa i Grbavice. A vjerujte, postoji.

Hadzija selektor, Barbarez pomocnik. Pa vi pisite i dalje sta god zelite 

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Znaci to je to. Pa dobro bar je Barbarez pomocnikAragon je napisao/la:Hadzija selektor, Barbarez pomocnik. Pa vi pisite i dalje sta god zelite

Re: Odg: Koga nakon Sušića?
Kompromisno rijesenje da bi zadovoljili navijace.Ajax je napisao/la:Znaci to je to. Pa dobro bar je Barbarez pomocnikAragon je napisao/la:Hadzija selektor, Barbarez pomocnik. Pa vi pisite i dalje sta god zelite
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
De ba Tuzlak kad naucite igrat tamo baluna javi se onda.Eto koje tebi najbolji od ove trojice hajde reci sve gati.Ali kako god okrenes opet ova trojica igrali za Sarajevske klubove.Cuj nevolimo mi repku jok eto ti je najvise volis.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.