Zašto si toliko ograničen?rishaaa je napisao/la:Ko i ĆiroHead je napisao/la:Mario Vrancic je Bosnjak katolicke vjeroispovjesti.
Momku je BiH bila prva opcija, vjerov'o ti to ili ne.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Zašto si toliko ograničen?rishaaa je napisao/la:Ko i ĆiroHead je napisao/la:Mario Vrancic je Bosnjak katolicke vjeroispovjesti.
Pa je li to normalno da 200 miliona eura uđe u grad ZagrebCartman je napisao/la: Nego jesi gledao majstora kako samara malog Stankovica jucer?![]()
rishaaa je napisao/la:Pa je li to normalno da 200 miliona eura uđe u grad ZagrebCartman je napisao/la: Nego jesi gledao majstora kako samara malog Stankovica jucer?![]()
![]()
![]()
Al' najjače mi je bio onaj dio : Pa Ćosiću,jesi ti normalan ??? Mojoj materi kad bi život zavisio od toga,ja ne bi pustio finale kupa Hajduku![]()
Mene to više ništa ne čudi kada sam čuo da se čovjek zove Sabalahajrudin a ide u crkvu.Goalgetter je napisao/la:Al cekajte, zasto se on zove Mario, a brat Damir?![]()
Jesu li njih dvojica iz mjesanog braka? Ne vidim tu neku logiku, buraz mu je koliko znam musliman, Bosnjak, a on (predstavlja se) ovdje kao djelom i Hrvat?
Aragon je napisao/la:Mario Vrancic 07.12.2014. dolazi u Sarajevo i vjerovatno je tu pricao oko njegovg igranja za reprezentaciju zavrsena.
Mozemo ga ocekivanti na spisku na prvom buducem okupljanju.
2005-te pozvan u reprezentaciju protiv San Marina/Spanije, odazvao se bio na pripremama, poslije toga jos jednom pozivan bio na pripremama i otjeran , ustvari nisu nista ni pokusali da urade po njegovom pitanju. Ako ti napisem da je bio kod Zukanovica, onda ti ne trebam dalje objasnjavati stvari, ako kazes da toliko pratis reprezentaciju. Zar ti trebam bnilosta da govorim o Zukanovicu koji je i jadnog Haznadara izradio?rishaaa je napisao/la:
Ti prvo ne znas pisati... pročitaj svoj post,pa ćes se i sam uvjeriti da je napisan tako da ti tvrdiš da Mujdža nikad nije igrao za Hrvatsku! To je tvoja greška,ne moja! Ja ovu repku pratim mnogo duže nego što ti misliš!
A kod tebe jbt svakog igrača otjer'o selektor.. a dokaza nigdjeDobro uopšte i imamo mlade selekcije,sve Ibro protjero,svima odobrili useljeničke vize
zajebana je ta nekadašnja zvijezda Čelika
Upravo tako momak upravu si. Cini mi se da im se nije odazvao za U21 i ljut je sto su ga izradili oko A selekcije jer su pozvali Hrgotu i Bahouia umjesto njega. A Tankovic nema jos ni 20 godina a vec igra u Holandiji za AZ i svaku je starterSjeverniVjetar je napisao/la:Novom selektoru bi jedan od prioriteta trebao biti da ode u Holandiju i pokusa privoliti Tankovica da igra za nas. Izgleda da nije u najboljim odnosima sa Svedjanima, ne treba cekati da to izglade, ova pauza je idealna prilika.
Treba vrsiti pritisak preko medija, ko god bio selektor. Sami nece, bar do sada nisu htjeli, a izgubiti jos kojeg igraca bi bila katastrofa.Ajax je napisao/la:MARIO VRANCIC![]()
![]()
![]()
![]()
Upravo tako momak upravu si. Cini mi se da im se nije odazvao za U21 i ljut je sto su ga izradili oko A selekcije jer su pozvali Hrgotu i Bahouia umjesto njega. A Tankovic nema jos ni 20 godina a vec igra u Holandiji za AZ i svaku je starterSjeverniVjetar je napisao/la:Novom selektoru bi jedan od prioriteta trebao biti da ode u Holandiju i pokusa privoliti Tankovica da igra za nas. Izgleda da nije u najboljim odnosima sa Svedjanima, ne treba cekati da to izglade, ova pauza je idealna prilika.![]()
Ja mislim da je ovdje Pape cak uspio da napravi i duplu stetu. Ne samo da nije isao licno da sam nagovori igraca kao sto rade svi selektori iz komsiluka nego je zamolio Dzeku da on to uradi umjesto njega. To prvi put cujem da je ikad igdje ijedan ozbiljan selektor uradio posalo igraca umjesto da on ide sam. Posto je sada Tankovic odbio Dzeku zbog veceg pritiska i jos vece zelje selektora Svedske i Ibrahimovica sada se Dzeko opravdano osijeca prevarenim. I na kraju i zbog Dzeke nece za nas nikad zaigrati Tankovic a za sve je kriv naravno Pape.SjeverniVjetar je napisao/la:Treba vrsiti pritisak preko medija, ko god bio selektor. Sami nece, bar do sada nisu htjeli, a izgubiti jos kojeg igraca bi bila katastrofa.Ajax je napisao/la:MARIO VRANCIC![]()
![]()
![]()
![]()
Upravo tako momak upravu si. Cini mi se da im se nije odazvao za U21 i ljut je sto su ga izradili oko A selekcije jer su pozvali Hrgotu i Bahouia umjesto njega. A Tankovic nema jos ni 20 godina a vec igra u Holandiji za AZ i svaku je starterSjeverniVjetar je napisao/la:Novom selektoru bi jedan od prioriteta trebao biti da ode u Holandiju i pokusa privoliti Tankovica da igra za nas. Izgleda da nije u najboljim odnosima sa Svedjanima, ne treba cekati da to izglade, ova pauza je idealna prilika.![]()
Zukanovic ponovo starter, na lijevom beku igra vec trecu utakmicu. Jel ono mi nemamo lijevog beka, rezervnog ?

Respekt momciluce! Samo tako i dalje!Aragon je napisao/la:Aragon je napisao/la:Mario Vrancic 07.12.2014. dolazi u Sarajevo i vjerovatno je tu pricao oko njegovg igranja za reprezentaciju zavrsena.
Mozemo ga ocekivanti na spisku na prvom buducem okupljanju.
Samo da pokazem da ja uvijek dajem tacne informacije
Trenutno korisnika/ca: denza, DjaniTarik, Hazre, Meshko91, Mocvara1991, Wolffire, zgembo89, zikerrz21 i 75 gostiju.