OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

harry_90
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 08 dec 2014, 20:42

Meni bi bilo zalosno pisat o igracima KK Slobode tipa Hukica,Teletovica,Suljanovica itd.. na temi pVojekta koji vidim hara ovom ligom :lol: oni nemaju nikakve veze sa pVojektom od dvije godine.. ;)

Da je to ona prava KK Sloboda pocjepali bi Kakanj 20 razlike,aa ne ovaj klubic od dvije godine toliki marketing,navikan,kontam osvojice ligu,kad ono u Kaknju -20 kako sam mogao procitat..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 dec 2014, 20:52

harry_90 je napisao/la:Meni bi bilo zalosno pisat o igracima KK Slobode tipa Hukica,Teletovica,Suljanovica itd.. na temi pVojekta koji vidim hara ovom ligom :lol: oni nemaju nikakve veze sa pVojektom od dvije godine.. ;)

Da je to ona prava KK Sloboda pocjepali bi Kakanj 20 razlike,aa ne ovaj klubic od dvije godine toliki marketing,navikan,kontam osvojice ligu,kad ono u Kaknju -20 kako sam mogao procitat..

Harry ta Sloboda Dita koju spominjes i uz koju nas je vecina odrasla, je isto gubila od tog Kaknja, nemoj djaba pljuvati bez argumenata, P.S drago mi je kada ovi pobjede iskreno kazem, ali opet vam kazem nemamo drugog kakvo takvo je nase je , i to je realnost :tralala:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 dec 2014, 21:07

ma i ja tako razmisljam..ima sto ima, ali moram priznati da sam vise ocekivao..medjutim cim su Hujdurovica (koji usput budi receno nije neki igrac ali je strasan za ovu ligu) pustili, vidjelo se da to ne ide ipak u smjeru u kojem pokusavaju prodati pricu da ide

opet kazem, vodis klub iz izrazito kosarkaske sredine, imas sponzore, podrsku grada, mozes imati 5-6000 maraka minimalno svaku tekmu od ulaznica, a nemas neke velike troskove...u tim okolnostima u ovoj smijesnoj ligi MORA se puno vise...ajd da bar oni afirmisu kao Sparsi 10 klinaca u prosjeku 20-21 godina niko se ne bi bunio za poraze , a ne ekipa puna djuturuma i wannabe kosarkasa koji solidnu i sto je najvaznije u ovoj drzavi redovnu lovu uzimaju a poluamateri ih kantaju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 dec 2014, 21:14

Pogtovo nemamo ništa od Tuljkovića i Radovanovića, koji em su stari em nisu nikakva pojačanja
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 dec 2014, 21:15

Bolje nikakav nego ovakav..navikan,a od njega nista jos ih busi Kakanj i ko god stigne na strani..

Manite se suplje,licni interesi pojedinaca su ovdje,dzaba bilbordi,kombi,plakati na stanicama,tablama,pa kad pobjede to je slika metar,tekstova kijamet,kao da su dobili Olympiakos ili Maccabi..

Samo molim Boga da se neko pojavi i odmrzne KK Slobodu,ovaj pVojekat bi pao u zaborav ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 08 dec 2014, 21:18

Heller je napisao/la:Pogtovo nemamo ništa od Tuljkovića i Radovanovića, koji em su stari em nisu nikakva pojačanja
Nije bas da nemamo nista od Tuljkovica, moze odigrati dobro ovu sezonu, a i trenutno je drugi najbolji strijelac tima ako se ne varam..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 dec 2014, 22:39

harry_90 je napisao/la:Bolje nikakav nego ovakav..navikan,a od njega nista jos ih busi Kakanj i ko god stigne na strani..

Manite se suplje,licni interesi pojedinaca su ovdje,dzaba bilbordi,kombi,plakati na stanicama,tablama,pa kad pobjede to je slika metar,tekstova kijamet,kao da su dobili Olympiakos ili Maccabi..

Samo molim Boga da se neko pojavi i odmrzne KK Slobodu,ovaj pVojekat bi pao u zaborav ..

Ti stvarno mislis da ce neko tudja **** cistiti ? :wtf:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 08 dec 2014, 23:17

Prvo da podsjetimo jednu stvar a to je cilj ove sezone, play off, ako se to ne ostvari onda pricat o nekim krahovima.
Target pusti ba lika, vidis da ne zna sta je marketing i misli da je nesto navikano i predstavljeno kao euroligasko ako se redovno reklamira i time pridobija raju, a uz to zivi u nekom svom svijetu gdje ce neko istresti milione i cistit tudje kriminalne radnje i pranje para, vidi se da je momcic vrlo sirokih pogleda :urnebes:

U ekipi ce biti promjena, ali ne na nacin da se zaduzis da bi tudjoj guzici udovoljio, vec u skladu sa mogucnostima da se pruzi nesto bolje vjernoj publici, makar za nijansu bolje.

@ultrasstyle, u vezi za omladinski pogon, i ja sam davno ovdje pisao da ce klub biti na zdravim nogama u potpunosti kad bude imao svojih, domacih 5-6 igraca u ekipi ali bas pravih igraca koji mogu pruziti visoke standarde.
Eh sad je problem sto se Dita godinama urusavala, pa tako i omladinski pogon, interes djece za kosarku je skoro pa nikakav, pa smo dosli u ove sad generacije i nemas 2-3 talenta da kazes, sve iz razloga jer kosarke u ovom gradu nije ni bilo.
Sa druge strane imas likove poput ovog harya za koje je bolje i da nema kosarke, da djeca ni nemaju priliku negdje da se dokazu i pokazu talenat, to je proces koji traje godinama da bi dobio rezultate.
Isto tako isti ovi likovi poput harya ne mogu u svojoj glavi skontat da sa tim bilbordima, razglasima, nagradama se i privlaci paznja i toj djeci koja ce htjeti sutra pokusat sa kosarkom, Tuzla je izgubila svojstvo kosarkaskog grada kakvo je imala u mojoj mladosti, kad se po 100 djece pojavi na treninzima.
Isto tako ovi kosarkaski magovi poput harya misle da su ostali slijepi i ne vide da ovo nije neki kvalitet, vec su svi nafurani da je ovo yebeni NBA.
I na kraju ne mogu da vjerujem da ljude nesto toliko ne interesuje, a da prate svaki rezultat i naravno nakon loseg odmah su ovdje, mene sto ne interesuje uopste mu ne pridajem znacaj.

Dakle cilj playoff, korak naprijed, vec slijedece sezone likovi poput harya :guz:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 dec 2014, 23:42

posto nema nasih klinaca, trebali su ici tako da svake godine dovode i dodaju po 2 igraca na koja se mozes osloniti i tako iz godine u godinu dogradjuju tim..a ne ovako iz ovog tima sto trenutno imaju mozda 2 igraca mogu ostati kad se odluci ici na nesto vise..

ne moze se tim graditi preko noci to je fazon..moze u ovoj ligi koja je presmijesna, ali ako se zeli nesto ozbiljnije tim se mora stvarati, a bojim se da su oni tu u zaostatku jer se ne nazire kostur tima...ovim nacinom rada prije ce se zaje.at nego uspjet, bubam sutra kazu napadamo titulu, moras dovesti 8 igraca i hajd ti to sad uklapaj..neki se neminovno nece pokazati, neki se nece slagati, neki se treneru nece svidjeti itd itd...a oni su uradili bas to, nabacali u ekipu za ovaj rang par iznadprosjecnih igraca, medjutim to ocigledno ne radi..

jednostavno ne vidim neki pravi sistem...ove godine play off- ok nabacaj 5-6 prosjecnih igraca koji ce mozda donijeti playoff, naredne sezone borba za vrh- opet nabacaj 5-6 novih igraca koji ce mozda donijeti borbu za vrh..i tako svaki put mijenjaj citav tim- nije to to...

a par sezona je vec baceno jer, ko sto rekoh, ovdje nemas mozda Hasandica i jos jednog igraca da gradis
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 dec 2014, 01:53

evo ovako da i ja nesto napisem u vezi kosarkasa i tekuce sezone! mislim da ekipa ima potencijala ali su nas ozljede poprilicno unazadile! evo o svakom igracu pojedinacno iznosim svoje misljenje: 1.Hrncic dobar igrac i itekako potreban ovoj ekipi, mislim da ce dosta unaprijediti nasu igr; 2. Hasandic odlican igrac, ubjedljivo najbolji u nasoj ekipi. jos od vremena Zlaje Jovanovica nisam vidio ovakvog sutera; 3. Mateo Jurkovic eh ovaj momak je po meni nevjerovatan talenat. proglasen za najboljeg juniora Hrvatske itekako nam fali u zanje vrijeme, takodjer da navedem da momak rijetko fula za 3 poena; 4. Tuljukovic iskusan igrac i itekako nam je potreban ove sezone; 5. Tanasilovic nam tekodjer fali (lom ruke) i moze jos 1 ili dvije sezone igrati na nivou; 6. Dzambic Sasa solidan i nista vise zna pogoditi nekad tricu ali nije za ozbiljne ekipe; 7. Rule Grosic nije los momak ali dolazi do izrazaja njegov nocni zivot jer se svako malo povrijedjuje, non stop je po kafanama i sto prije ga se treba rijesiti; 8. Petric srednja zalost ali boljeg centra nemamo pa nam je kao i Grosic potreban barem dok ne dovedemo bolje igrace; 9. Latifagic odron od igraca ali zbog babe igra u Slobodi, zna nekad uraditi dobar potez ali ubrzo to sve syebe i iznervira publiku; 10. Ahemdic, ako je to najveci talenat nase skole (cak i reprezentativac u mladjim kategorijama) onda nam je skola sjebana skroz. momak ne zna ubaciti slobodno bacanje, non stop previ korake, o sutu necu ni govoriti jednostavno prejadno; 11. Jahic, slat ga u penziju po kratkom postupku, droga i alkohol ostavili traga; 12. Radovanovic yebena katastrofa, boljeg pleja smo mogli naci u trecoj srpskoj ligi; 13. Sarajlic veliki potencijal bio, sad osrednji plej; o Omerbasicu, Pilavdzicu i Ibracevicu nemam sta puno napisati. uglavnom ova ekipa sigurno nije jaca od proslosezonske ali eto sacekat cemo da se kompletiraju pa da ocjenim koliko su losiji! s ovim igracima izboriti doigravanje a onda dovesti 3-4 kvalitetna igraca ali bas kavalitetna ako hocemo da nesto postignemo! da napomenem i meni je stara lLoboda u srcu ali jbg osudjeni smo na ovu ;) tako da imaju moju podrsku!
Sloboda Tuzla

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 dec 2014, 02:01

Jahic je poodavno otiso iz ekipe
Nullius in verba

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 09 dec 2014, 07:44

Pupi zao mi sto neko gore obrisa moj post ali hajde de, sto je najgore svi pozdravljaju u gradu lika koji je unistio Slobodu ljube se s njim a ovdje se naprđuju, sa glupostima sto se ljudi reklamiraju , smetaju slike koje budu i kada se izgube i slicno, a kada je rekao bolje ugasiti nego nikakav , e vrhunac veceri :clap:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 dec 2014, 12:13

Šta je sa Halilbegovićem? Albijanicem?
Nullius in verba

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 dec 2014, 13:45

Heller je napisao/la:Jahic je poodavno otiso iz ekipe
protiv Varde na semaforu pisalo Jahic ja konto Anadin a tek sad vidi da je neki drugi lik ;) moja greska
Sloboda Tuzla

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 dec 2014, 17:30

fukaratz je napisao/la:
protiv Varde na semaforu pisalo Jahic ja konto Anadin a tek sad vidi da je neki drugi lik ;) moja greska
To je neki momak 98-99 ;)
Nullius in verba

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 09 dec 2014, 18:49

Heller je napisao/la:Šta je sa Halilbegovićem? Albijanicem?
Zlaja je batalio ozbiljniju kosarku, mislim da igra u Srebreniku.
Albijanic je negdje u Makedoniji, valjda je jos tamo.

Da se nadovezem za Radovanovica, po meni odlican play, sta mu se desilo kako je dosao kod nas niko ne zna, pogubio se totalno.
Obradovao sam se kad sam vidio da smo ga uzeli na pocetku sezone, ali ovo sto pruza ala Space Jam.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 09 dec 2014, 19:20

Heller je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
To je neki momak 98-99 ;)
Faris Jahic 1997. godiste, centar, bio na okupljanju mlade reprezentacije, ali zbog povrede nije nastupio.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 dec 2014, 20:00

Pupi04 je napisao/la:
Heller je napisao/la:Šta je sa Halilbegovićem? Albijanicem?
Zlaja je batalio ozbiljniju kosarku, mislim da igra u Srebreniku.
Albijanic je negdje u Makedoniji, valjda je jos tamo.

Da se nadovezem za Radovanovica, po meni odlican play, sta mu se desilo kako je dosao kod nas niko ne zna, pogubio se totalno.
Obradovao sam se kad sam vidio da smo ga uzeli na pocetku sezone, ali ovo sto pruza ala Space Jam.
Ozbiljno? Što? Mislim da bi kod nas bez problema bio u prvoj petorci, i prvoj petorci lige
Nullius in verba

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 13 dec 2014, 21:30

Odlična utakmica večeras.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 14 dec 2014, 00:04

slika
hasandic nastavlja sa odlicnim partijama(31 poen) ,svaka cast ,ovakvo dobrog igraca dugo nisam vidio u dresu slobode

ovakav suter nije bio od teletovica ,dat mu sve samo da ostane,oko njega graditi tim

pa kad osuta prema kosu unaprijed gotovo znas da ulazi lopta u kos ,jos veceras je imao i promasaja nekih ,
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.