Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

BaDa12
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la BaDa12 » 08 dec 2014, 21:31

Papastathopoulos je napisao/la: Eldin Hadzic pogodio za Zaragozu, bravo momcino :thumbup:

nego, na rezultatima pored Hadzicevog imena stoji nasa zastava, mislim da je prije bila spanska il se varam ? :?
Momčina ima oba državljanstva, pa se momčiluci na toj stranici šaltaju. Nek' se djeca igraju.
Važno je da Ključanin strpljivo čeka, ako zasluži, vidimo ga sa pravom rajom... ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Effenberg
Kontakt:

Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci

Post Postao/la Effenberg » 08 dec 2014, 21:33

Goalgetter je napisao/la:Cesena otpustila trenera, izgleda da bi se mogla zakomplikovati situacija za Djurica. Bisoli je bio taj koji je insistirao na tome da se Djuric zadrzi u klubu, cak ga je poredio i sa Luca Tonijem. Nije dobro, ko da gledam novi trener ce iskusnog Almeidu forsirati umjesto njega.
Ne bi ja bio toliki pesimista. I taj Almeida je grohno ko baraka. Od Djurica neato jos moze biti a i vrlo je korpulentan sto za ovakve manje ekipe je mozda i bolji profil napadaca. Jer svakako mu ne treba tehnika jer ne drze toliko loptu nego mu treba fizika da je zakuca glavom nakon standarda ili kakvog zalutalog ubacaja. Ako bude igro sa 2 spica vidim Djurica uz Almeidu u paru.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 dec 2014, 21:34

Treba vratit' Zuku, Štilu, Vrančić sam sve privodi kraju, malog Hadžića iz Saragose, Đurića iz Cesene, i onog momka iz Trencina, Hajradinović ako se ne varam.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 dec 2014, 21:34

Effenberg je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Cesena otpustila trenera, izgleda da bi se mogla zakomplikovati situacija za Djurica. Bisoli je bio taj koji je insistirao na tome da se Djuric zadrzi u klubu, cak ga je poredio i sa Luca Tonijem. Nije dobro, ko da gledam novi trener ce iskusnog Almeidu forsirati umjesto njega.
Ne bi ja bio toliki pesimista. I taj Almeida je grohno ko baraka. Od Djurica neato jos moze biti a i vrlo je korpulentan sto za ovakve manje ekipe je mozda i bolji profil napadaca. Jer svakako mu ne treba tehnika jer ne drze toliko loptu nego mu treba fizika da je zakuca glavom nakon standarda ili kakvog zalutalog ubacaja. Ako bude igro sa 2 spica vidim Djurica uz Almeidu u paru.
A Defrel druze? On je zasad koliko sam upratio uvijek u prvih 11. Mjenjaju se vazda Almeida i Djuric. Ne znam, moguce da i sljedeci trener racuna na Djurica, momak ima svoje kvalitete, ali steta sto je Bisoli otisao, jer ga je stvarno cijenio i vjerovao u njega.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 08 dec 2014, 21:37

Dobar je i taj francuz nema sta. Ma kako god ne treba se brinut imat ce minuta nas Djuro. Ako iskoristi sanse bice prije Almeide. Na dobrom je putu.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 dec 2014, 21:37

Vjerujem da se moze izboriti, zasluzio je to Milan, a i pravo mi je drag igrac postao. :thumbup:

Nego, ovaj Eldin ne zna normalne golove zabijati. Zadnjih 4-5 golova sto sam vidio od njega, sve neki lobovi. :D Nekako podsjeca na Husejinovica iz najboljih dana po kretnji.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 08 dec 2014, 21:40

zizu1991 je napisao/la:Treba vratit' Zuku, Štilu, Vrančić sam sve privodi kraju, malog Hadžića iz Saragose, Đurića iz Cesene, i onog momka iz Trencina, Hajradinović ako se ne varam.
Sve te razumijem stari, al ko ti je taj Hajrulahovic?? :smile:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 dec 2014, 21:42

Hajradinovic je u velikoj formi, za svoje godine obecava jako mnogo. Matic je mislim u njegovim godinama igrao u istoj ligi. Ovaj momak je upotrebljiv na vise pozicija, hajde kad budu iducu igrali neka neko nadje stream da gledamo, ha sam trazio tri puta i nista, ista stvar i za Cocalica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 08 dec 2014, 21:45

Sabinho je napisao/la:Hajradinovic je u velikoj formi, za svoje godine obecava jako mnogo. Matic je mislim u njegovim godinama igrao u istoj ligi. Ovaj momak je upotrebljiv na vise pozicija, hajde kad budu iducu igrali neka neko nadje stream da gledamo, ha sam trazio tri puta i nista, ista stvar i za Cocalica.
Hvala na objasnjenju momciluko! Tvoje misljenje vrlo cijenim narocito otkako si izasao iz papetovog bunkera hehe. Vrlo konstruktivno.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 dec 2014, 21:47

Effenberg je napisao/la:Sve te razumijem stari, al ko ti je taj Hajrulahovic?? :smile:
Haris Hajradinović, igra u slovačkoj ligi za Trencin, može igrati lijevog beka, trenutno igra lijevo krilo i ima dobre statističke parametre. Fino izvodi slobodnjake. Koliko sam upratio dao je 5,6 golova i ima nekoliko asistencija.

Iz glave, ako sam pogriješio, nek' me neko ispravi.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 dec 2014, 21:54

Gol Hadzica i asistencija Zuke :tokralju: Nadam se da ce Zuka biti pozvan od strane novog selektora. Barem da tu bude dok Vranjes ne nadje klub :kafa: Mislim da Hadzic ili Djuric zasluzuju poziv, po meni vakat je :zviz:

Super Vrancic je napokon tu, nadam se da ce dici u formu do nastupa u repki, zapao je u malu krizu.

Da, Hajradinovic igra u Trenčinu koji je drugoplasirani u Slovackoj ligi, Bojan Letic isto konstantan za Žilinu koja je lider te lige. Igra poziciju lijevog beka
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 dec 2014, 21:57

Effenberg je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Hajradinovic je u velikoj formi, za svoje godine obecava jako mnogo. Matic je mislim u njegovim godinama igrao u istoj ligi. Ovaj momak je upotrebljiv na vise pozicija, hajde kad budu iducu igrali neka neko nadje stream da gledamo, ha sam trazio tri puta i nista, ista stvar i za Cocalica.
Hvala na objasnjenju momciluko! Tvoje misljenje vrlo cijenim narocito otkako si izasao iz papetovog bunkera hehe. Vrlo konstruktivno.
:thumbup: Da dodam da su nam od ovih nabrojanih igraca od @zizua u normalnim uslovima najpotrebniji Hadzic i Hajradinovic sa kojima mozemo dobiti puno na krilima, brzi su a to nam najvise nedostaje. Zaostrila bi se konkurencija Lulicu sa jedne strane a sa druge Hajrovic svakako ne igra u klubu. Veznjaka imamo jako mnogo, vec sam napisao da Stilic treba biti pozivan ali ne bi nista novo donio nasoj igri.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 dec 2014, 22:01

Trebaju nam brzi krilni igrači, kao lijek bolesniku. To je jasno kao dan. Stavio sam Štilića kao neku vrstu nagrade za dobre klupske igre.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 dec 2014, 22:05

zizu1991 je napisao/la:Trebaju nam brzi krilni igrači, kao lijek bolesniku. To je jasno kao dan. Stavio sam Štilića kao neku vrstu nagrade za dobre klupske igre.
To je to, zato i ja smatram da zasluzuje poziv.
Nego je li neko ovo mozda skontao, prosjek godina igraca Trencina je 22 ako sam dobro shvatio, sve jako mladi igraci a igraju zaista respektabilno sto se vidjelo i protiv Hulla.

http://www.transfermarkt.de/as-trencin/ ... erein/7918" onclick="window.open(this.href);return false;

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 08 dec 2014, 22:08

Prosjek godina je i meni zapeo za oko. A nije samo Trencin nego i ostali vodeći klubovi, iako Trencin ima najmanji prosjek. Zar neko nije ovdje napisao da su oni Ajaxova filijala. Evo i Sponzor im je isti..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 dec 2014, 22:10

Astren je napisao/la:Prosjek godina je i meni zapeo za oko. A nije samo Trencin nego i ostali vodeći klubovi, iako Trencin ima najmanji prosjek. Zar neko nije ovdje napisao da su oni Ajaxova filijala. Evo i Sponzor im je isti..
Gledao sam u transfere unazad nekoliko godina ima par slucajeva da igraci idu u Ajax Youth ali i u neke holandske drugoligase. Nastavi li ovako, budite sigurni da ce zapasti za oko Sparti, Plzenu, Legiji koji budno prate njihovu ligu a sa druge strane najbolje su moguce opcije za tako mladog igraca koji treba jso puno da stasa.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 dec 2014, 22:21

Golman Legije je igrao za Trencic i Zilinu pa je dosao tu, zatim Duda, jako dobar dvadesetogodisnjak je dosao iz Kosica, golamn Plzena Kozacik je prvo branio za Kosice pa onda priej Plzena bio takodje nesto vremena u Ceskoj, Chriena su doveli iz B.Bystrice, dugogodisnji golgeter im je takodje Slovak (Milan Bakos). U Spartu je iz Slovacke lige odnosno Slovana dosao Breznanik. To su samo primjeri za ta tri tima za koja smatram da su idealni za Harisov napredak.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 09 dec 2014, 04:00

Ako je taj Hajradinovic bek daj ga vamo odmah. Salihovic nikako da se ustali a i Lulic se uspavao. Treba neko da to razdrma malo. Da im kaze momciluci nije vam dobro.
Abd pa bude nasljednik Seje sa slobodnjacima, jos malo pa ce penzija a i Miske nam otiso, a Pjana nikako procepit.

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 09 dec 2014, 09:20

Bosniacum Lilium je napisao/la:Gol Hadzica i asistencija Zuke :tokralju: Nadam se da ce Zuka biti pozvan od strane novog selektora. Barem da tu bude dok Vranjes ne nadje klub :kafa: Mislim da Hadzic ili Djuric zasluzuju poziv, po meni vakat je :zviz:

Super Vrancic je napokon tu, nadam se da ce dici u formu do nastupa u repki, zapao je u malu krizu.

Da, Hajradinovic igra u Trenčinu koji je drugoplasirani u Slovackoj ligi, Bojan Letic isto konstantan za Žilinu koja je lider te lige. Igra poziciju lijevog beka
Svi su oni mogli davno dobiti pozim.

Jok konstatno se poziva Robben Visca i Pedro Kvrzic.
Dok o Hadzic.A, Tinu Svenu, Avdiji, Vranjesu njih ne treba ni spominjati oko rep.BIH dokazali da su panjine zesce ali jok konstatno poziv i sigurna dva, tri u prvih 11 :hmmmmm: :facepalm:
X

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 09 dec 2014, 11:38

Cartman je napisao/la:Daj izvore za to. Ja ti postavljam izvore i konkretne izjave, a ti neke gluposti provaljujes. Pitanje je otkad ti pratis repku kada nisi znao za ovu izjavu Begovica.
Mujdza je bio član u21 reprezentacije hrvatske kada je dolazio na okupljanje naše repke. Nije ga emire otjerao zukan već nije mogao mjenjati repku zbog tadašnjih pravila i vratio se. Posle se zakon promjenio i nije bilo sumnje za koga će igrati. Begovicev intervju na radiu je fejk i nije bio Begovic (bar sam tako čuo). A nema razloga da laže jer je tad mogao da bira za koga će igrati i odlučio se za BiH. Za ove ostale se slažem

Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna i 23 gosta.